Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var

4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım

canimm seninde hayirli olsun minik erkeginn saglikla dogarlar inşallah benimde 9 mayista bidahaki kontrolum :) canim ikili testi yaptirdim çok şükür gayet iyi bi sorun yok sen yaptirdinmi? benimde göbeğim cikti artik ama 6 aylık kadar degil 3.5 ayligim o kadarlik hemen hemen :)

Mrb bayanlar.iki aydr eşimle korunmuyoruz gecen ay 23nde regl oldum smdi de iki günm var ama bir hafta once kasiklarimda agri ve batma oldu sonrasimda gögs uclarim agridi simdi gögslerim cok dolgun fakat adet sancisi cekiyorum sizce hamile olma ihtimalim varmidir.cok istiyoruz bebisimizin olmasini

Merhaba güzelliklerrr nasilsinizz ?? bir sey geldi aklima acaba facebook grubu kursak gelen olurmuu ekim anneleri sayfasinda yapmışlar da ordan gördüm

bendee varımmmm:))

kizlaarrrrrrrrrrr bende minik bir erkek varmiişşş

HAdii bakalım paşa geliyo deseneeee:)) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. canımmm benimmm...

bendee varımmmm:))

HAdii bakalım paşa geliyo deseneeee:)) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. canımmm benimmm...

canimm pek kimse yok amaa 3 kişi varız olmazsa faceden ekleyelim birbirimizi..
evett kuzumm çok şükür pek de sağlıklı paşamiz amin insallah bitanem darisi da hayırlısıyla sana olsun

canim ikiz olmasin

canim benimm cok dikkat et kendine Allah şifa versin.. ben heycanliyim canoooo bugün cinsiyetini ogrenecezz kismetse

canım benim tebrik ederim daha ocak ayında kırmızı kart yedim diye ağlarken bak 4. ay cinsiyetini öğrenmek için gülüyorsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin. bizleri unutma dualarında

canım benim tebrik ederim daha ocak ayında kırmızı kart yedim diye ağlarken bak 4. ay cinsiyetini öğrenmek için gülüyorsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin. bizleri unutma dualarında

kalbim çarpıyor ya canım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eylesin rabbim

canim benimm Allah razi olsun dualarin icin cok tesekkur ederim... aynen öyle ocak ayinda öyle bi üzülmüsüm ki Allah korusun hic hamile kalamicam sandim..ve şubat ayında Rabbimin izniyle hamileydim hatta ocak ayinda hamile kalmisim bilee :)) canim benim Allah bu mutlulugu size de tattirsin inşallah en kisa zamanda.. hayirlisiyla bize de güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallah

Son düzenleme:

saol cnm inşallahhhhhh

aminn inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım tospalarımızı kucağımza bende yaptırdım 2 li testimi ama daha dr a göstermedim netten incelediğim kadarıyla normal sonuçlarım.

aminn inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım tospalarımızı kucağımza bende yaptırdım 2 li testimi ama daha dr a göstermedim netten incelediğim kadarıyla normal sonuçlarım.

kagitta yaziyor zaten canim kac binde bir ihtimal diye ona bakmissindir zaten ama doktora da göster tabiki yakin zamanda kuzumm..Rabbim hepimizin bebegini korusun inşallah

kagitta yaziyor zaten canim kac binde bir ihtimal diye ona bakmissindir zaten ama doktora da göster tabiki yakin zamanda kuzumm..Rabbim hepimizin bebegini korusun inşallah

<1:10000 bütün risklerimde bu rakam yazıyor sadece yaşta daha farklı bir rakam var 1:928 yazıyor. seninle hamileliklerimiz aynı tarihlerde doğumlarımızda aynı zamanda olucak muhtemelen biz babamızla birlikte çok heycanlıyız szde durumlar ne şekerim heycan doruktamı

bende de hepsi 10000 de 1 canimm cok iyi işte çok şükür :) bendeki yaş da 1:1239 doktor cok iyi dedi seninde öyledir :)) ayy kuzumm aynen bizde de heycan tavan babasi zaten erkek oldugunu ogrendiginden beri bi göklerde indirene aşk olsun bide farketmez diyordu :)) isme karar verdiniz mi canimm

ahh tatlım merhabaaa,cinsiyette öğrenilmişşşşş,geleceğin kaynanası seniiiiiiiiii

Cnm oncelikle rabbim sag saglim kucaginjza almayi nasip etsin ins. Sormak istedigim bi kac sey var yardimci olursan cok mutlu olcam.
P.tesi kan tahlili verdim saglik ocaginda 1252 cikti 4 gun gecikti adetim normalmi sence bu degr onceki hamileligmde yine 4 gun geckmeyle 114cikmisti dr gtmedim henuz kese gorunmeyecegi icin.
Bide kasik bel agrim oluyo normal mi bu agrilar?

bende şu safların arasına park edeyim dedim. merhabalar herkese. bekleyen isteyen herkese Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
10 aylık evliyim, yaklaşık 9 aydır çalışmalar var ama sonuç yok bizde de. bekliyoruz bakalım. her ay bi umutla kırmızı kartı görmemeyi beklemek ve sonuna görmek acı oluyo

canim cok tesekkur ederim umarim sende hamilesindir Rabbim bagislasin sana melegini..oncelikle şunu soyleyim ben hamile oldugumu ogrenmeden once 1 hafta kadar öyle bir bel agrim vardi ki hamile oldugumu ogrenmeseydim doktora kosardim..sonra geçiyor hepsi merak etme..canim keske doktora gitseydin bence.cunku 1000 in üstündeki degerlerde kese görünüyor diye biliyorum.Benim adetim 1 gun gectikten sonra kan degerim 380 cikmisti 2 gunde 2 katina çıktığına gore normal gibi degerin tatlim insallahh sağlıklı bir hamileliğin olur haber ver banada doktordan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…