canım benim hamilelik nasıl gidiyor. benimde bebişim erkekmiş ama dr 1 ay daha beklemekte fayda var demişti nisanın 3 ünde ki kontrolumde 8 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum şimdi .. Göbiş çıkmaya başladınmı ? benim felaket çıktı görenler şaşırıyo 6 aylık gibi oldum... İkili tarama testi yaptırdınmı
Merhaba güzelliklerrrnasilsinizz ?? bir sey geldi aklima acaba facebook grubu kursak gelen olurmuu ekim anneleri sayfasinda yapmışlar da ordan gördüm
kizlaarrrrrrrrrrr bende minik bir erkek varmiişşş
bendee varımmmm:))
HAdii bakalım paşa geliyo deseneeee:)) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. canımmm benimmm...
kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var
4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım
canim ikiz olmasin
Bilmem ki...ikiz, mol gebelik herşey diyen var. Sağlıklı olsun da gerisi önemsiz. Böyle yasayan da az kimse var
canim benimm cok dikkat et kendine Allah şifa versin.. ben heycanliyim canoooobugün cinsiyetini ogrenecezz kismetse
kizlaarrrrrrrrrrr bende minik bir erkek varmiişşş
canım benim tebrik ederim daha ocak ayında kırmızı kart yedim diye ağlarken bak 4. ay cinsiyetini öğrenmek için gülüyorsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin. bizleri unutma dualarında
kalbim çarpıyor ya canım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eylesin rabbim
canim benimm Allah razi olsun dualarin icin cok tesekkur ederim...aynen öyle ocak ayinda öyle bi üzülmüsüm ki Allah korusun hic hamile kalamicam sandim..ve şubat ayında Rabbimin izniyle hamileydim hatta ocak ayinda hamile kalmisim bilee :)) canim benim Allah bu mutlulugu size de tattirsin inşallah en kisa zamanda.. hayirlisiyla bize de güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallah
canimm seninde hayirli olsun minik erkeginn saglikla dogarlar inşallahbenimde 9 mayista bidahaki kontrolum :) canim ikili testi yaptirdim çok şükür gayet iyi bi sorun yok sen yaptirdinmi? benimde göbeğim cikti artik ama 6 aylık kadar degil 3.5 ayligim o kadarlik hemen hemen :)
aminn inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım tospalarımızı kucağımzabende yaptırdım 2 li testimi ama daha dr a göstermedim netten incelediğim kadarıyla normal sonuçlarım.
kagitta yaziyor zaten canim kac binde bir ihtimal diye ona bakmissindir zaten ama doktora da göster tabiki yakin zamanda kuzumm..Rabbim hepimizin bebegini korusun inşallah
<1:10000 bütün risklerimde bu rakam yazıyor sadece yaşta daha farklı bir rakam var 1:928 yazıyor. seninle hamileliklerimiz aynı tarihlerde doğumlarımızda aynı zamanda olucak muhtemelen biz babamızla birlikte çok heycanlıyız szde durumlar ne şekerim heycan doruktamı
bende de hepsi 10000 de 1 canimm cok iyi işte çok şükür :) bendeki yaş da 1:1239 doktor cok iyi dedi seninde öyledir :)) ayy kuzumm aynen bizde de heycan tavan babasi zaten erkek oldugunu ogrendiginden beri bi göklerde indirene aşk olsunbide farketmez diyordu :)) isme karar verdiniz mi canimm
bende de hepsi 10000 de 1 canimm cok iyi işte çok şükür :) bendeki yaş da 1:1239 doktor cok iyi dedi seninde öyledir :)) ayy kuzumm aynen bizde de heycan tavan babasi zaten erkek oldugunu ogrendiginden beri bi göklerde indirene aşk olsunbide farketmez diyordu :)) isme karar verdiniz mi canimm
Cnm oncelikle rabbim sag saglim kucaginjza almayi nasip etsin ins. Sormak istedigim bi kac sey var yardimci olursan cok mutlu olcam.
P.tesi kan tahlili verdim saglik ocaginda 1252 cikti 4 gun gecikti adetim normalmi sence bu degr onceki hamileligmde yine 4 gun geckmeyle 114cikmisti dr gtmedim henuz kese gorunmeyecegi icin.
Bide kasik bel agrim oluyo normal mi bu agrilar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?