Hamile kalmayı bekleyenler

ahh tatlım merhabaaa,cinsiyette öğrenilmişşşşş,geleceğin kaynanası seniiiiiiiiii

Merhaba kuzumm. evett Rabbim kismet ederse bir prensim olacakk haHahaa gelecegin kaynanasiyim hihiiii :))))) bide babaannesiiiii p Rabbim sanada kismet etsin insallah kuzumm yokmu guzel haberlerr

Aminn canim aminn cumlemizin evladini rabbim annesine babasina bagislasin ins. Valla cnm onceki hamilelikten dolayida biraz gec gidiyim dedim o zaman erkenden gtmistim yok sole yok dis gebelik falan fisman diye diye akil birakmamislardi o yuzdrn keseye yakin gidiyim dedim saglik ocagndaki ebede ole demisti bakalim nolcak ins. Bebisim bnmledir rabbim isteyen herkese versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma sorma aynı farketmezdiyodu benim kocişte erkek dedi dr prk mutlu bende onu şişiriyorum sanada tavsiye ederim erkekler annelerine daha düşkündür diyorum oda buna karşın belki kızdır deemeye başladı. ismini yusuf ali istiyorum inşallah sizin isim ne kuzuum çatlaklar için bişey kullanıyomusun ??? ben bella b tommy butter kullanıyorum tavsiye ederim aklında olsun

Merhaba kuzumm. evett Rabbim kismet ederse bir prensim olacakk haHahaa gelecegin kaynanasiyim hihiiii :))))) bide babaannesiiiii p Rabbim sanada kismet etsin insallah kuzumm yokmu guzel haberlerr

hahaaa:))))))

var olmaz mııııııı,tüp bebek yaptırdım,5 mayıs test günüm Allah'ın izniyle pozitif olacak.

Günaydınnn Kızlarrrrrrr

Unuttuk ve unuttuk mu neeee???

kızlar selam ovulasyon testini kullanan varsa yardım edebilirmi.ya anlamadım bazıları koyu çizgiyi yakalayınca o gün ilişki diyo bazılarıda ertesi gün siz nasıl yapıyosunuz

Kızlaaarrr slmmm :) nasılsınızzz uzun zaman olduu :))
Bu aralar hem yoğunum hem ara verdiğimiz için yazamıorum,kafamda bi rahat sormayın :)
Yalnız cuma günü dersteyken kasıklarıma öle şiddetli bi ağrı girdiki yerimden kalkamadım konuşup öksüremedim fln apandisitmi dedim ama tam ortadaydı snra kendiliğinden geçti ve bugünde tualetten snra kahverengi akıntım oldu ama leke deil akıntı gbi jelimsi açık kahve,korktum yaa idrar yolları iltihabı flnmı acaba ama baktım belirtileri yok çünkü ilkokula giderken olmuştu bnde nası bişi olduğunu biliorum..üşüttümmü diorum puff herşey gelio aklıma bi doktora gitsem ii olcak sanırımm (

hadi bakalım canım hayırlısı...
bat ne zamandı senin???

hayırlısı canım benimmmm....
benimde kist var ya sürekli kanamam oluyor.. sinirlerim bozuldu artık... Tam 3 haftadır kanamam var...

Yaaa ( durmadan regl gbimisin cnmm??ondanda korkuorum yaa benn kist flnmı var die acaba

Merhabalar.. Ben 2014 kasım annesi adayıydım,, ancak 18 martta aldılar bebeğimi,,5 gün önce kalbi durmuş.. 7. haftamızın içindeydik.
Şimdi bir ay ara verdikten sonra çalışmalara başladık.. Cmrtsiden beri sağ yumurtalığımda ağrı oluyor ara sıra,, bugün çok hafif batma var sağ kasıkta.haftaya cmrts bat,, bakalımm bebiş gelecek mi? ?

Huhuuu kızlarrr nerlerdesinizz??koptukmuu yaa topiğimiz başıboş kalmışş
Gizzzzimm nerelerdesin seenn??
Kızlar yaa bnm bu kahverengi akıntı arttı günlük ped kullanırım ben ona 2gündür lekelenme oluo..erken reglimi olcam acaba??bat 8mayısta..

kızlar benim 30 nisan da adet olmam gerekiyordu 2 gün geçti olmadım ama kasık çevremde göbek altı leğen kemiği ve bacak üstlerinde ağrım var hamile olma ihtimalim nedir acaba:18:
istiyorum ama ümitlenmek te istemiyorum..

Kizlar yardim edin lutfen 13+3hamileyim bugun doktora gittim hic oynamiyodu doktor hemen kalbini dinlemek icin sesi acti atiyodu ama hic oynamiyodu suyun azalmis dedi cocuk asagiya dusmus dusuk.tehliken var dedi iyice beslenmen lazim acmisin dedi biraz dedim bol bol meyve ye ve ayaklarini kaldir dinlen carsamba tekrar gel dedi ilac verdi vitamin ve pregestron verdi cocugun oynamamasi neden olabilir dusucek diye cok korkuyorum kizlar ((

Ben hamile oldugunu gohuslerimin agrimasindan anladim daha adetime 20 gun vardi benim gohuslerim agriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…