ahh tatlım merhabaaa,cinsiyette öğrenilmişşşşş,geleceğin kaynanası seniiiiiiiiii
bende de hepsi 10000 de 1 canimm cok iyi işte çok şükür :) bendeki yaş da 1:1239 doktor cok iyi dedi seninde öyledir :)) ayy kuzumm aynen bizde de heycan tavan babasi zaten erkek oldugunu ogrendiginden beri bi göklerde indirene aşk olsunbide farketmez diyordu :)) isme karar verdiniz mi canimm
Merhaba kuzumm. evett Rabbim kismet ederse bir prensim olacakkhaHahaa gelecegin kaynanasiyim hihiiii :))))) bide babaannesiiiii p Rabbim sanada kismet etsin insallah kuzumm yokmu guzel haberlerr
hahaaa:))))))
var olmaz mııııııı,tüp bebek yaptırdım,5 mayıs test günüm Allah'ın izniyle pozitif olacak.
Kızlaaarrr slmmm :) nasılsınızzz uzun zaman olduu :))
Bu aralar hem yoğunum hem ara verdiğimiz için yazamıorum,kafamda bi rahat sormayın :)
Yalnız cuma günü dersteyken kasıklarıma öle şiddetli bi ağrı girdiki yerimden kalkamadım konuşup öksüremedim fln apandisitmi dedim ama tam ortadaydı snra kendiliğinden geçti ve bugünde tualetten snra kahverengi akıntım oldu ama leke deil akıntı gbi jelimsi açık kahve,korktum yaa idrar yolları iltihabı flnmı acaba ama baktım belirtileri yok çünkü ilkokula giderken olmuştu bnde nası bişi olduğunu biliorum..üşüttümmü diorum puff herşey gelio aklıma bi doktora gitsem ii olcak sanırımm(
hadi bakalım canım hayırlısı...
bat ne zamandı senin???
Tatlımmm benim bat 8mayıs ama biz ayrıydık bu ay ztn öle bişi olması mümkün deil eşim daha bgn geldii :))
hayırlısı canım benimmmm....
benimde kist var ya sürekli kanamam oluyor.. sinirlerim bozuldu artık... Tam 3 haftadır kanamam var...
Yaaa( durmadan regl gbimisin cnmm??ondanda korkuorum yaa benn kist flnmı var die acaba
kızlar benim 30 nisan da adet olmam gerekiyordu 2 gün geçti olmadım ama kasık çevremde göbek altı leğen kemiği ve bacak üstlerinde ağrım var hamile olma ihtimalim nedir acaba:18:
istiyorum ama ümitlenmek te istemiyorum..
Kizlar cevap yazmicakmisiniz yaaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?