Hamile kalmayı bekleyenler

Arkadaşlar size çok ömemli bişi danışmak istiyorum. Bu benim bebek isteyeli ikinci ayım. Çokta üstüne düşmüyorum çünkü vajinismusu yeni yendim cinselliği benimsemek daha önemli bnm için. Fakat eşim etrafın baskısı ve yaşı dolayısıyla çok bebek istiyor. 3 hafta kadar önce regl sancısı içim doktora gittiğimizde bebek istiyoruz biz dedi ve doktor hemen klomen yazdı. Bende ilk defa deneme yaptık bi kaç ay geçsin öyle kullanayım dedim. Vücuduma hemen hormon yüklemek istemedim. Dün eşimle bu konu yüzünden tartıştık madem çocuk istemiyordun niye evlendin dedi bana hemen klomene başlamamı istiyo. Ben acele etmenin gereksiz olduğunu annemin bir buçuk yıl sonra bana hamile kaldığını anlattım ama anlamıyor. Velhasıl sizce ilaç kullanayımmı kullanmayayım mı? Bu arada ben 19 yaşındayım o 29. Şimdiden teşekkürler..

Canım bebek önemli bi sorumluluk. Hamilelik sürecinden tut doğum sonrasına dek. Gerçekten istemek lazım bebeği.
Onun dışında allah a karşı büyük konusmaktan sakin. Dener denemez hemen hamile kalacağını kim garanti edebilir?
Ayrıca daha ilk ayda neden klomen başlıyor doktor? Doğal yollarla olmayınca klomen başlanıyor diye biliyorum ?
Aslında bence 19 yaş annelige adım atmak i için çok ideal. Benim annemle aramda 20 yaş var ve zamanı gelince dostum ; zamanı gelince annem oldu. Eğer ben de universteydi, kariyerdi diye tutturmasaydim ben de daha genç anne olabilirdim. Şu an hamileyim ve inan keşke daha önce yapsaydik diyoruz. Ki benim hamileliğim gerçekten sor geçen bi hamilelik. 3. Ayıma girdim hala bulantı kusma yaşıyorum. Ama içimde onun olduğunu bilmek; bu duygu inan başka bişiye benzemiyor .
Karar senin :)

kızlar selam ne kadardır ugrasıyorsunuz bilmiyorum ama en coklardan biri benimdir diye düsünüyorum tam 8 yıl sonra geldi bebegim 8 yıl boyunca yasadıklarımı bir ben bir allah bilir onca test asılama ilaclar igneler ve sonuc hep kocaman bir negatif. 8 yıldan sonra ansızın cıkıp geldi bebegim 5 aylık gebeyim allah nasip ederse oglum olacak. size bir kac tavsiyem olacak 1 2 yıl deneyip olmadıgında sakın mutsuz olmayın cünbkü yıllar gectikce mutsuzluk artıo ve 6 yıldan sonra akıl almaz boyutlara ulasıo. hayattan hic zevk almıosunuz bile o yüzden cok bunaldım 2 yıldır denedik olmuo bıktım tükendim vs laflarını kullanmayın lütfen ikincisi pco hastasıydım ben 43 yumurtam vardı 7 8 kg verdim hamile kalmam da büyük etkisi oldu bence kötü alıskanlgınız varsa bırakın ve ilişki takibi yapmayın adet bitimi ilişkiye girin yumurtlama günü beklemeyin ilişki sonrası yüzüstü yatmayı deneyin ben bunları yaptım ve geldi bebegim inş allah sizlere de yaşatsın

Canim b3nim insallahhhh ama bebisim niyr oynamaz ki neden olabilir 13+3 gebeyim

canım illa oynucak die bişi yok kücük daha senin burda tek yapacagım bol bol su icmek su ictikce suyun artacak cünkü şişieyi doldur sürekli ic ayaklarını yüksege kaldır dinlen allahın izniyle bişi olmazzz

Son düzenleme:

Cnm bebek istemiyo değilim fakat ilaç için erkenmiş gbi geldi bna. Yani bu ilaç kullan mı kullanma mı demek ? Cevabını net alamadım

Cnm bebek istemiyo değilim fakat ilaç için erkenmiş gbi geldi bna. Yani bu ilaç kullan mı kullanma mı demek ? Cevabını net alamadım

Tatlım doktor sana yumurtlama ile ilgili sorun var dedi mi? Hemen 1 ayda ilaca baslamani neden önerdi onu anlamadım. Eğer yumurtlamani kolaylaştırmak için bu ilacı önerdiyse yani bu ilaç olmadan bebis olamayacaksa tabi ki ilaç almalısın.Ancak bi an once hamile kalmak hiç zaman kaybetmemek gibi bi durumunuz yoksa o zaman 6 ay kadar doğal yollarla deneyin derim.ya da bir Dr daha görmek iyi olabilir. Istanbuldaysan çok iyi bi hekim önerebilirim.

Bu doktor hemen ilacla çözüyor anladigim kadariyla vajinismus için gittigim dede direk ilaç verdi. Yumurtlamamda falan hiç bir problem yok rahmim işlevini tam görüyor. Hemen ilaç kullanmak istemedim onun için ama esim acele ediyo. Hekim onerirseniz çok memnun olurum.

Ben hemen ilaç kullanmak konusunda temkinliyim. Doktor bulantı için zofran verdi inan bebeğe bişi olur diye (ki olmazmis) o pis bulantiyi çekiyorum yine de ilaç içmiyorum
Bitkisel ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum ve zencefil cayi icmemi onerdi oyle idare ediyorum.
Benim doktorum Türkiyedeki en iyi perinatologlar dan biri. Memorial Ataşehir de muayene ediyor. Doç. Dr Arda Lembet.
Dün aradı ve nasıl olduğumu sordu o kadar ilgili bir doktor ki; kesinlikle öneririm. Ben doğumumu da orada yapacağım allah izin verirse.

Canım şu an telefonun yaydığı radyasyon bile zararlı. Doktorun sözünü dinle ve moralini yüksek Tut, Çok su iç ve meyve ye. Geçecek allahın izni ile
Icini ferah Tut

Cok sagol canim benim icime su serptin vallaaaa Allah razi olsun insallahhh

Öneriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah bebeğinizi.

Canimm senden de allah razı olsun :)
Bi de bak recep ayına girdik bu ay çok dua et inan gerçek olur.
Hadi doktora gidince yaz bana cnm tamam mı beslenmeye dikkat et öptüm iyi pazarlar

Tmm canimm yazicam sana dua edin ne olurrr baskasina edilen dualar kabul olurmusss rabbim hepimize sifa evladi olmayana hayirli evlat nasip etsinnn

veee yineee kırmızılarrrr... buayda 29. günde geldilerrr adet günlerim kısaldı galibaaa bu kırmızılar bırakmıyo yakamııı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…