Hamile kalmayı bekleyenler

insallah canım ya. bende özele gidiorum.direk hormon ve hsg bakmıstı doktorum
benimde hersey normal hayırlı zamanda ins.bebeklerimiz olcak inanıorum cnm

insallah canım ya. bende özele gidiorum.direk hormon ve hsg bakmıstı doktorum
benimde hersey normal hayırlı zamanda ins.bebeklerimiz olcak inanıorum cnm

inşallah bende inanmak istiyorum umut ediyorum dua ediyorum kendime ve tüm bekleyenlere... Allah sabrımızı azaltmasın hiç

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.darısı sizlere inşallah...belirtileri sıralayım çünkü benim en çok merak ettiğim belirtilerdi.yumurtlama günüm dahil 2 gün öncesine kadar sağ kasığım çok ağrıyordu kalçamda ve bacağımda da ağrı hissediyordum,yüzümde sivilceler çıktı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor...rabbim isteyen herkese versin eşim inanamıyor:) bu arada evde net yok cevap yazamadım tek tek kusura bakmayın.işyerimde giriyordum fırsat buldukça mobilden girmeye çalışacam
...liste için çok teşekkürler sevgili gizz:)

Benim bu ayda hicccc umudum yokkk maalesefki hic olmicak gibi geliyo gecen aydan beri

canım benim ümidini kaybetme. Allahtan ümit kesilmez. burada hep birlikte dua ederek bekliyoruz. inşallah sırayla hepimiz o müjdeli haberi vereceğiz birbirimize.. Forumda eski mesajlara bakıyorum da hepsi sonunda hamiişimmm müjdesi vermiş, bizde verceğiz buna inan.. inan ki olsun inşallah... Umutlu ve mutlu bir sabaha uyanman dileğiyle...

Kizlar beni de ekleyebilirmisiniz listeye 9 SUBAT olarak

Günaydın kızlar erkenden kalktım idrar testimi yaptım ama gene tek çizgi sanırım sadece regl gecikmesi yaşıyorum

Hamile kaldıgımda iğne olcam ama suandada coraspın kullanıorumm cnm

Aynen canımm o bı gelsın poposuna vurcazz tabııdımıı

merhaba kızlar dün gece test yaptım sonuç negatiff... ( 6.gün gecikmem hamile olsaydım görünmez mydi...
ama hala regl gelmedi ve belim çok ağrıyor..regl olmamı engelleyen başka br şey var acba...

Son düzenleme:

Canım merhaba benim yengemde senin gibi 2bebek kaybetti pıhtılaşma varmış sonra iğne verdi Dr hamile kaldığında hergün bir iğne yaptık deri altı ucu kısa bi iğne hatta ben yaptım iğneyi kendi yapamadı hamileliği sorunsuz geçti bu iğneye doğum yaptı doğumuda kolay oldu bebeğimiz şuan 6,5 aylık iğneni günü gününe vurul birde vita malt diye bir içecek içti araştır istersen halada içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…