canım bende özele gidiyorum bana ilk önce yumurta takibi yaptı 3 ay klomen olmazsa hsg çekelim dedi bu ilk ayım hormon testlerimin hepsi normal yumurta takibinde büyümüyo dedi en fazla 12 olmuştu klomenden sonra iki yumurtam 18mm oldu hemen de iğne yaptı. hsg den çok korkuyorumumarım bebiş olur da hsg ye gerek kalmaz
insallah canım ya. bende özele gidiorum.direk hormon ve hsg bakmıstı doktorum
benimde hersey normal hayırlı zamanda ins.bebeklerimiz olcak inanıorum cnm
ayyy tebrik ederimmm...sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.bende bu ay aşılama yaptırdım,yarın sonucu öğreneceğim,lütfen Allah rızası için bana da dua et hamilenin duası kabul olur.
Dualarım sizinle canım,Allah hayırlısıyla hamiş olmayı bu ay sanada nasip eder inşallah
Benim bu ayda hicccc umudum yokkk maalesefki hic olmicak gibi geliyo gecen aydan beri
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE
gamotik89 30 OCAK BEKLEMEDE
bebegims 31 OCAK BEKLEMEDE
the_reason 31 OCAK BİR SONRAKİ AY
esiesi 31 OCAK BEKLEMEDE
bebegims 31 OCAKBEKLEMEDE
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDEberfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
ozlemsahin 5 ŞUBAT BEKLEMEDE
zeyy88 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEsweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDELeman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
biliyorum ama en azindan soyle düşün hamile kalabiliyorsunn, ve o olumlerin nedeni önlenmediyse hayirli olan hamile kalman degildir suan için.. nedeni pıhtılaşmaydi sanirim bi sonraki hamilelik icin nasıl önlem aldilar canim
bak bi umut degilmidir bu kuzum, umutsuzluğa kapılmayalim olurmuu
Hoşgeldin aramızaa canımcım . Rabbim kızını bağışlasın kaç yaşında? Moral bozmak yok bk en azından bi kızın var biz hala beklemedeyiz. Rabbim zamanını bekliyordur merak etme tatlım.
Evet tatlım dün yoktunn. valla bi açılış olsa iyi olurr herkese moral kaynağı olur..:
Aaaa duymamış olim . ağlamakta ne tamam bende aynı senin gibi oluyorum gecen ay ağla ağla bittim ama faydası yok. Eşinede yansıtma bak onuda üzüyorsun. stres nyapmamaya calış tatlım biliyorum demesi zor bende stres yapıyorum ama yinede vardır bi hayır diyorummm dimiiii moralk bozmak yok ya bugün ya yarın o bebek o göbişee girecek Allah'ın izniyleee.. sonraa doğduğunda bak teyzeleri neler yapacak ona:))) poposuna poposuna vurcaz ağlattın anneni diyee:)))
Tabıı canım dun kotuydumde bgn daha ıyıyım yenı bır ay yenı bır umut kuzumm napalımm kısmettt
merhaba kızlar dün gece test yaptım sonuç genatiff...( 6.gün gecikmem hamile olsaydım görünmez mydi...
ama hala regl gelmedi ve belim çok ağrıyor..regl olmamı engelleyen başka br şey var acba...
gunaydin canim neden kan testi yaptirmiyrsun
Evet pıhtılasma pıhtılasma oranım düşük ileri sevıyede degıl corasprın ocıorum bıde hamıle kalınca hergun ıgne vurulcam.. Bn hastalandgımda pedimde hep pıhtı pıhtı olurduu ama bn nedenını bılmıodum tabı sımdı coraspın kanı sulandrdıgından pempe pembe hıc pıhtı vs yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?