Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.darısı sizlere inşallah...belirtileri sıralayım çünkü benim en çok merak ettiğim belirtilerdi.yumurtlama günüm dahil 2 gün öncesine kadar sağ kasığım çok ağrıyordu kalçamda ve bacağımda da ağrı hissediyordum,yüzümde sivilceler çıktı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor...rabbim isteyen herkese versin eşim inanamıyor:) bu arada evde net yok cevap yazamadım tek tek kusura bakmayın.işyerimde giriyordum fırsat buldukça mobilden girmeye çalışacam
...liste için çok teşekkürler sevgili gizz:)
caanım kan testi mecbur pazartesii günü olacak doktora gidecektim orda yapacm ...
idrarın 6. günde yanlış çıkma ihtimali varmı ?
Benim bu ayda hicccc umudum yokkk maalesefki hic olmicak gibi geliyo gecen aydan beri
Günaydın kızlar erkenden kalktım idrar testimi yaptım ama gene tek çizgi sanırım sadece regl gecikmesi yaşıyorum
Akşama eşim işten gelince kan testi yaptırmaya gideceğiz belki regl olmazsam
var tatlım bizim tanıdığımiz 10gun gecmesine rağmen negatifti en son grip oluyor doktor antibiyotik falan verince korkup icmiyor bi tahlil yaptirim diyor ve kanda
cikiyor. inşallah vardır seninde bebeginn
tatlimmmm dua ediyorum senin icinn inşallah melegin seninledir guzel haberler verirsin bizeee
ney ne zamandı canımmm?asılamam 23ocak.beklemede.
cnm yeni bat 28 subat,regl oldum bugun....
Kizlar beni de ekleyebilirmisiniz listeye 9 SUBAT olarak
Arkadaşlar uzun süredir bende takip ediyorum forumdaki konuları.2.5 yıllık evliyim. İlk ayımız korunmadığımız.
Sat 6 ocak bat 3 ocak .forumdaki erken hamilelik belirtilerini okudukça baya girdim havaya.bugün aile hekimine gidip test yaptırmak istedim. Erken olur dediler bıyık altından güldüler bide:) ama kan Testinde belli olur dedim pazartesi gel dediler.hayırlısı hepinizin hakkında
selam kızlar bende geldim,
benim de 15 şubat beklemedeyim.. Dilerim bu zor günleri hep birlikte, umutlarımızı, üzüntülerimizi paylaşarak azaltır ve sonunda heyecanlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşarak mutlu sonlara ulaşırız..
Tekrar herkese MERHABA....
Canım kocaların şu sormadan misafir çağırma huyları yok mu herşeyi kolay sandıkları için mutfakta. Anlamadıkları için malesef kolay gelsin sana ne yapacaksın yemeklik neler var istersen fikir vereyim
Ahhh inş canımmm çok sağol hem hastalık çekiyorum hem regl bekliyorum hemde bebeğimi bekliyorum
ayyy sağol canımm inşallah....BENLE BERABER RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİNN...
ha şöyle kuzuuum bicok tebrik ediyorum seniiiiiii
Canım merhaba benim yengemde senin gibi 2bebek kaybetti pıhtılaşma varmış sonra iğne verdi Dr hamile kaldığında hergün bir iğne yaptık deri altı ucu kısa bi iğne hatta ben yaptım iğneyi kendi yapamadı hamileliği sorunsuz geçti bu iğneye doğum yaptı doğumuda kolay oldu bebeğimiz şuan 6,5 aylık iğneni günü gününe vurul birde vita malt diye bir içecek içti araştır istersen halada içiyor
Cok saol bnı sevınn bn sızı cookk sevıommm sızde bnı sevın sıfır hasarla o pombıklerı alalım kucagımza
aminnnnnnn insallahhh tatlimmm Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin..
hahahahaaaa tabikii seviyoruuzz canoooinsallahh tatlimm daha teyze olacazzz kuzum senin yeni bati soylersen güncelleme yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?