Hamile kalmayı bekleyenler

günaydınn kızlar,gelismesi olanlar yazsın hemennn merak ediyorumm

tatlimm rica ederiiimmm :))) verdigin bilgiler icin de biz teşekkür ederiiz sanaa taze anneciiik senin idrar testin negatifti dimi canim? burda bazi bati gecen ama idrar testi negatif olan arkadaşlar var onun icin soruyorum..doktora ne zaman gideceksin anneciikkk

caanım kan testi mecbur pazartesii günü olacak doktora gidecektim orda yapacm ...
idrarın 6. günde yanlış çıkma ihtimali varmı ?

var tatlım bizim tanıdığımiz 10gun gecmesine rağmen negatifti en son grip oluyor doktor antibiyotik falan verince korkup icmiyor bi tahlil yaptirim diyor ve kanda
cikiyor. inşallah vardır seninde bebeginn

var tatlım bizim tanıdığımiz 10gun gecmesine rağmen negatifti en son grip oluyor doktor antibiyotik falan verince korkup icmiyor bi tahlil yaptirim diyor ve kanda
cikiyor. inşallah vardır seninde bebeginn

ayyy sağol canımm inşallah....BENLE BERABER RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİNN...

Kizlar beni de ekleyebilirmisiniz listeye 9 SUBAT olarak

kizlar hepiniz hoşgeldiniz eklicem birazdan listeye.ozlemimk sanirim bat 3 ŞUBAT olacak yanlış yazmissin..

Canım kocaların şu sormadan misafir çağırma huyları yok mu herşeyi kolay sandıkları için mutfakta. Anlamadıkları için malesef kolay gelsin sana ne yapacaksın yemeklik neler var istersen fikir vereyim

malesefffffff tatlimm hemde hicc anlamıyorlarrr hele de benim iyilik abidesi kocammm ! corba yaptim hemen kuzuum sehriye corbasi bide mantarlı makarna yaptım..buzlukta da bise kalmamisti hazir çıkarmayaa

Evet cnm bn maltı hamıleyken ıcıcem dıe bılıom hamile olmadandamı ıcmem lZm bı srarnısın yngene cnmm bnm

aminnnnnnn insallahhh tatlimmm Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin..

naber canım ne var ne yok var? bebek çalışmalarınız başladı mı 18 şubatmış batın benim de 19 şubat inş bu ay listemizde hamile yazısı dolar taşar

Canım hepınıze tesekkur ederımdestegınız ıcın hepınıze cok tesekkur edıorum rabbım vermıosa vardr bı bıldgı dun esım cıcek yollamıs bana ve ustune bır soz yazmıs
"ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir..." Rabbım bıze bekle dıo demekkı dang ettı rabbım bekle dıosa beklıcem yapcak bısey yok dualarda bulusalım kuzular...

sweetgiirl seraynn adzeynep nerdesiniz yaaa hele sen zeyneppp haber bekliyoruuuuzz halay cekecezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…