Hamile kalmayı bekleyenler

inş canım bu kadar beklettiğine göre bir bildiği var inş kaderimizde bebek vardır er ya da geç hiç fark etmez keşke olacağını bilsem içim rahatlayacak ama kimse bilemez bunu allahım nasip eder inş.

Son düzenleme:
naber canım ne var ne yok var? bebek çalışmalarınız başladı mı 18 şubatmış batın benim de 19 şubat inş bu ay listemizde hamile yazısı dolar taşar

iyiyimm kuzuumm sen nasılsınn ay insallahhh tatlimm dun acilisi yaptıkk devami da gelir insallahhhh evet canim 18 subat ama ben onceki gün yumurtladim sanki kafam karisti ama neyse hayırlısi akisina bıraktım benn sende ne var ne yok

evet gördüm bi hamilemiz var ne güzel...ne olsun canım bende adetin 9.gündeyim yavaş yavaş çalışmalar başlarız artık daha inş güzel haberler verirler art arda

Kuzucummmmm burdayımmm
Nasılsınnn bakalımmmm bu ay ii çalışşş :))
Zeyneeeepppp nerdesinnnn

iyiyimm canooo sen nasılsınnn ay valla bu ay olursa cok sasiririm planli calismiyorum cunku hatta olmazsa daha da boşveririm gibime geliyor da hayırlısı..yada ovulasyon testi alirim buyuk ihtimalle :13:

arkadaslar,
su deneyip deneyip yapamayanlarimiz ve dahil ben, gecen ay servikal mukusun az oldugunu farketmistim. KK da ve internette cuha cicegi yaginin iyi geldigini okudum. Evening Primrose diye geciyor. Bu mukusu takip eden, bu bitkiyi kullanan, bundan dolayi hamile kalamadigini dusunen var mi?

Bir de doktorlarin vajinal ultrason sirasinda kullandigi jeller, sperm hareketini engelliyor mu? Bilginiz var mi?

Benim kırmızılarda geldi saolsunlar hıc yalnız bırakmıyolar benı smdı böyle gecıkerek oldu ya adetım aceba rahım kendını hazırlıyomu ki ?

hadi yaaa saglik olsun canımmm hayırlısii ne zamansa o zaman olsunn.. hmm oyle bisey mi var tatlimm ?

Gunaydinlar tum.Anne adaylarina ben de.henuz bi gelisme yok beklemedeyim buyuk.bir ihtimalle aksam gelir ler. Bu arada hamile.olan Varmis gozun aydin canim allah kucagina almayi nasip.etsin

Gunaydinlar tum.Anne adaylarina ben de.henuz bi gelisme yok beklemedeyim buyuk.bir ihtimalle aksam gelir ler. Bu arada hamile.olan Varmis gozun aydin canim allah kucagina almayi nasip.etsin

canimm senin dündü gununn, gelmedi yani dahaa testi ne zaman yapacaksinnnn

tatlimm benim bilgim yokk umarim bilgisi olan arkadaşlar vardirr

Yeni gebe arkadasimiz, Allah tamamina erdirsin. Saglikla ve huzurla bebegini kucaginda gorsun insallah.
Umarim bu ayda da aramizdan boyle mutlu ayrilanlar olur.... hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…