Canım hepınıze tesekkur ederımdestegınız ıcın hepınıze cok tesekkur edıorum rabbım vermıosa vardr bı bıldgı dun esım cıcek yollamıs bana ve ustune bır soz yazmıs
"ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir..." Rabbım bıze bekle dıo demekkı dang ettı rabbım bekle dıosa beklıcem yapcak bısey yok dualarda bulusalım kuzular...
gizzz ilk hamişimiz geldiiii ne yapsak aceppp:)
sağol canım inşallah,çok istiyorum artık...
cokkkkk geçmiş olsunn buarada canooo
sweetgiirl seraynn adzeynep nerdesiniz yaaa hele sen zeyneppp haber bekliyoruuuuzz halay cekecezzz
Evet cnm bn maltı hamıleyken ıcıcem dıe bılıom hamile olmadandamı ıcmem lZm bı srarnısın yngene cnmm bnm
naber canım ne var ne yok var? bebek çalışmalarınız başladı mı18 şubatmış batın benim de 19 şubat inş bu ay listemizde hamile yazısı dolar taşar
malesefffffff tatlimm hemde hicc anlamıyorlarrr hele de benim iyilik abidesi kocammm !corba yaptim hemen kuzuum sehriye corbasi bide mantarlı makarna yaptım..buzlukta da bise kalmamisti hazir çıkarmayaa
5 mart kuzummm yenı batım hafi bakalım hayurlusı bak hamıle kalsanız bıle bnı bırakmayınnn
iyiyimm kuzuumm sen nasılsınn ay insallahhh tatlimm dun acilisi yaptıkkdevami da gelir insallahhhh evet canim 18 subat ama ben onceki gün yumurtladim sanki kafam karisti ama neyse hayırlısi akisina bıraktım benn sende ne var ne yok
Kuzucummmmm burdayımmm
Nasılsınnn bakalımmmm bu ay ii çalışşş :))
Zeyneeeepppp nerdesinnnn
evet gördüm bi hamilemiz var ne güzel...ne olsun canım bende adetin 9.gündeyim yavaş yavaş çalışmalar başlarız artıkdaha inş güzel haberler verirler art arda
Benim kırmızılarda geldi saolsunlarhıc yalnız bırakmıyolar benı smdı böyle gecıkerek oldu ya adetım aceba rahım kendını hazırlıyomu ki ?
Gunaydinlar tum.Anne adaylarina ben de.henuz bi gelisme yok beklemedeyim buyuk.bir ihtimalle aksam gelir ler. Bu arada hamile.olan Varmis gozun aydin canim allah kucagina almayi nasip.etsin
arkadaslar,
su deneyip deneyip yapamayanlarimiz ve dahil ben, gecen ay servikal mukusun az oldugunu farketmistim. KK da ve internette cuha cicegi yaginin iyi geldigini okudum. Evening Primrose diye geciyor. Bu mukusu takip eden, bu bitkiyi kullanan, bundan dolayi hamile kalamadigini dusunen var mi?
Bir de doktorlarin vajinal ultrason sirasinda kullandigi jeller, sperm hareketini engelliyor mu? Bilginiz var mi?
canimm senin dündü gununn, gelmedi yani dahaatesti ne zaman yapacaksinnnn[/QUOTE dundu ama bazen belli olmuyo telefonumdaki appli var ona gore bakiyom birinde günüm bugun gosteriyo bakalim bugunde olmassam zaten sali Dr gitcem olmassa orda belli olur Hayirlisi
inş canım bu kadar beklettiğine göre bir bildiği var inş kaderimizde bebek vardır er ya da geç hiç fark etmez keşke olacağını bilsem içim rahatlayacak ama kimse bilemez bunu allahım nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?