Yok canım ben yanlış yazdım onu doğumdan sonra içmeye başladı
Hım bı kalımdaa ıcerım o zmn babyy
dundu ama bazen belli olmuyo telefonumdaki appli var ona gore bakiyom birinde günüm bugun gosteriyo bakalim bugunde olmassam zaten sali Dr gitcem olmassa orda belli olur Hayirlisi
Aminnn canımmmm benimmm AMİNNNNNNNNNNN...
herkese selammmmmm nasılsınız kızlarrrr
AYYYY çok sevındım ya bu ne guzel bır haber boyle Allah saglıklı ılerlemesını ve kolay dogum nasıp eder ınsallah cnm mutlu oldum valla senın adına hayırlı olsun lilililililili
iyiyiiiiiz kuzucuuuum sen nasılsınnnnnnn
canım hoşgeldin:)hayırlı olsun,tebrik ederim...bbeğini sağlıkla al kucağına inşallah.
vallahi benden günah gitti soruyorum sorularımı o zaman:))))
ne kadar zamnda hamile kaldın?
ne gibi belirtiler oldu?
bende aşılama yaptırdım sonucu yarın alacağım,benim için bir dua eder misin lütfen?
hamilenn duası kabul olurmuş:))
sagol canım benım ıyıyım calısmalar devam edıyor tam gaz. sen ne durumdasın
kim kimi birakiyorr kuzumm kimse biyere gidemeezzdaha hamile olacaaz tecrubelerimizi paylasacaazz cok isimiz var
Yapmadim yapsammiki bilmiyorumhayirlisi tatlım idrar testi yapmadın dimi
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim,
cok mutluyum ama sabirla beklemeyi ögreniyorum diyebilirim.
Birkac ay öncesine bende endiseleniyordum acaba nezaman hamile kalirim diye.. Sonunda Allahima sükürler olsun hamisimm:)
Belki sizin sorularinizi cvpliyabilirim diye düsündüm.
Umarim sizlerde en kisa zamanda hamis kalirsiniz, bol bol dua edelim insallah :))
Hosbuldum cnm tsk ederim Amin insallah :)
Ben yaklasik 5 ay sonra hamile kaldim cnm, ondan önce Dogum kontrol hapi kullaniyordum, 8. ayda biraktim, ozamandan beri deniyorduk diyebilirim.
Inanirmisin sadece vücüdüm cok sicakti ve hic bir agrim sizim yoktu, normalde hep adetime birkac gün kala belim agrirdi, ama bu sefer hic birsey olmadi. Normalde adet olucagim hafta hic birsey olmadi, bende süphelendim ve test yaptim, positiv cikti. Adet gecikmesinden 2-3 gün sonra kasiklarimda agri basladi ama cok tuhaf tüm bacaklarim agriyordu. Belimde sol tarafim ve karnim agrimaya basladi. Sanirim ozaman cocuk yerlesti, hatta bir hafta sonra lekenme oldu kahverengi ama cok az. Cocugun yerlestigini sölediler.
Simdi tabi yeni yeni belirtiler basliyo..ama cok az belirti hissediyorsun :)) Tabi herkesde farkli ama hic ümidini kaybetme, düsünmedim ben sanki adet olucakmisim gibi kendimi hazirladim:)
Iyi haberlerini bekliyorum cnm, umarim en kisa zamanda Hamis kalirsin:**
Aynen budaha bı baslangıc dımı kuzuayy ne guzelll
Yapmadim yapsammiki bilmiyorum
canim benide listeye ekle yazmissin ya bat ne zaman diye sordum.. 120. sayfaya yazmışsin
tatlimmm ne durumdasiinnnn
evet cnmm tmm 10 subat bat benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?