Hamile kalmayı bekleyenler

Kizlar dun gece 4 gibi uyandim lavaboda farkettim coo ucuk pembe bir akinti ne az ne cok dusundum de yerlesme kanamasi adet gecikmesndn sonra olmaz diye sabah kalktim kahverengiydi regl oldum sanirim :"(

Hosbuldum cnm tsk ederim Amin insallah :)

Ben yaklasik 5 ay sonra hamile kaldim cnm, ondan önce Dogum kontrol hapi kullaniyordum, 8. ayda biraktim, ozamandan beri deniyorduk diyebilirim.

Inanirmisin sadece vücüdüm cok sicakti ve hic bir agrim sizim yoktu, normalde hep adetime birkac gün kala belim agrirdi, ama bu sefer hic birsey olmadi. Normalde adet olucagim hafta hic birsey olmadi, bende süphelendim ve test yaptim, positiv cikti. Adet gecikmesinden 2-3 gün sonra kasiklarimda agri basladi ama cok tuhaf tüm bacaklarim agriyordu. Belimde sol tarafim ve karnim agrimaya basladi. Sanirim ozaman cocuk yerlesti, hatta bir hafta sonra lekenme oldu kahverengi ama cok az. Cocugun yerlestigini sölediler.

Simdi tabi yeni yeni belirtiler basliyo..ama cok az belirti hissediyorsun :)) Tabi herkesde farkli ama hic ümidini kaybetme, düsünmedim ben sanki adet olucakmisim gibi kendimi hazirladim:)

Iyi haberlerini bekliyorum cnm, umarim en kisa zamanda Hamis kalirsin:**

canimm hosgeldinn kusura bakma ben seni gormemisim
.. Öncelikle bebegin hayirli ugurlu olsun Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin.. benimde sorularım var tabikii oLmazmiii :))))) bende 10 ay microygnon adli dogm kntrol hapini kullandim malesef.. bırakali 3 ay oldu, bebek calismaslarina başlayali 2 ay... sen ne kadar sure bekledin haptan sonra ve hangisini kullanmistin canimm

kızlar benim de adet günüm gecikti bugün 5. günü çok umutlandım=))) ama iki gün önce test yaptım çıkmadı. saklanabiliyormuş yaramazlar=))) bir kaç gün bekleyip yine yapıcam=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…