Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar benim de adet günüm gecikti bugün 5. günü çok umutlandım=))) ama iki gün önce test yaptım çıkmadı. saklanabiliyormuş yaramazlar=))) bir kaç gün bekleyip yine yapıcam=)))

canimm 5 gun iyi bi sure :)) pazartesiye kadar cikmazsa kan tahlili ver bencee

varsa yap istersen kuzum belki silik falan da olsa görürsünnn
yok ta test umudum da.yokki zaten aksama kesin.olurum eminim bundan simdi cikacam almaya zaten yapamiycam çünkü ilk wc cikmada olmasi gerkiyo e bekliycem yarina kadar zaten aksamada olurum kesin.eminim ben umutlanmaya.ne gerek varki

yok ta test umudum da.yokki zaten aksama kesin.olurum eminim bundan simdi cikacam almaya zaten yapamiycam çünkü ilk wc cikmada olmasi gerkiyo e bekliycem yarina kadar zaten aksamada olurum kesin.eminim ben umutlanmaya.ne gerek varki

canim benimm ayni benim suanki ruh durumumdasin bat gecikirse bende öyle olurum kesin.. peki o zaman soyle yapalim aksam olmazsan ki inşallah ollmicaksinn yarın sabah ilk idrarinla yap olurmuu

canim benimm ayni benim suanki ruh durumumdasin bat gecikirse bende öyle olurum kesin.. peki o zaman soyle yapalim aksam olmazsan ki inşallah ollmicaksinn yarın sabah ilk idrarinla yap olurmuu
ne kotu bi.durum yaaa aklimm.hep dusunmekte zaten benimki hic sasmadi bugun olmasam yarin acaba mi derim ama korkuyorum yarina unutlanipta uzulecemden yani gidim alimmi bi test simdi of allahim sen sabir ver

ne kotu bi.durum yaaa aklimm.hep dusunmekte zaten benimki hic sasmadi bugun olmasam yarin acaba mi derim ama korkuyorum yarina unutlanipta uzulecemden yani gidim alimmi bi test simdi of allahim sen sabir ver

tatlım, benim adet günüm hiç şaşmaz, günü gününde olurum. benim eğer 5 gün gecikse var ya soluğu hastanede alırdım hemen en hızlı sonuç veren yere gider (1 saatte sonuç veren yerler var) gereksiz stres yapmazdım. beklemek daha çok geriyor çünkü.
benim 1 oğlum var 5 yaşında. onada çok zor hamile kaldım. 4 yıldır korunmuyoruz çıt yok. oğlumda her şeyi denemiştik, en son aşılama yapılacaktı tedavileri bıraktık 1 ay dinlenelim dedik o ay hamile kaldım. doktorum dedi ki; sen şimdi tedaviyi bıraktım diye rahatladın ya stres gitti bebek geldi demişti. ben o kadar tedavilerel iğnelerle bilmem nelerle olmadı. stresi bıraktığım anda oldu... o yüzden mümkün mertebe stres yapmamaya çalışacağız. benim kadar test alan yoktur herlade, evde şu an toptan alınmış 10 adet test var içime öyle bir his doğunca hemen kalkıp yapıyorum yoksa iyi tamam diyorum ve kırmızıyı bekliyorum
stres yapma canım, biz buradayız bu günleri de birlikte atlatacağız tatlım inşallah...

Kizlar dun gece 4 gibi uyandim lavaboda farkettim coo ucuk pembe bir akinti ne az ne cok dusundum de yerlesme kanamasi adet gecikmesndn sonra olmaz diye sabah kalktim kahverengiydi regl oldum sanirim :"(

canım benim üzülme bu ay olmazsa bidahaki ay olur. ümitsizliğe kapılma ve sakın stres yapma...

canim benimmm valla dusundum de bende 5 gun gecikmesini beklerdim 5. gun yapardim artik dayanılmaz yaa meraktan catlar insann sen bnce git de bi test acabalardan kurtul belkii o muhtesem gun bugundurr

canım benim üzülme bu ay olmazsa bidahaki ay olur. ümitsizliğe kapılma ve sakın stres yapma...

Ne bilim benim adetim hic gecikmezdi 3 gun gecikince gaza geldim sanirim klomendenn oldu bu gecikme husran oldu bana 4. AY oldu cok umitliydim Allah isteyen herkeze bekletmeden versin ins stres yapmadan olmuyo

canim benimmm valla dusundum de bende 5 gun gecikmesini beklerdim 5. gun yapardim artik dayanılmaz yaa meraktan catlar insann sen bnce git de bi test acabalardan kurtul belkii o muhtesem gun bugundurr

zaman gecmiyor benim için yaa meraklanıyorum
hiçbir belirtim yok aynı normal benim ya olmadımı ki

Ne bilim benim adetim hic gecikmezdi 3 gun gecikince gaza geldim sanirim klomendenn oldu bu gecikme husran oldu bana 4. AY oldu cok umitliydim Allah isteyen herkeze bekletmeden versin ins stres yapmadan olmuyo

öyle ama benim 4.yıl oldu üzülme. 4 yıl beklemek ne demek biliyor musun?
her ay aynı şeyleri yaşamak ümitlenmek ve her ay sonu hayal kırıklığı

batıma 2 gun kaldı heycandan ölebılırım ama ısın garıbı bırsey hıssedemıyorum sankı olmadı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…