Bu ayda olmadi maalesef yeni bat 28 subat gercekten cok uzgunum :"(
kızlar benim de adet günüm gecikti bugün 5. günü çok umutlandım=))) ama iki gün önce test yaptım çıkmadı. saklanabiliyormuş yaramazlar=))) bir kaç gün bekleyip yine yapıcam=)))
yok ta test umudum da.yokki zaten aksama kesin.olurum eminim bundan simdi cikacam almaya zaten yapamiycam çünkü ilk wc cikmada olmasi gerkiyo e bekliycem yarina kadar zaten aksamada olurum kesin.eminim ben umutlanmaya.ne gerek varkivarsa yap istersen kuzum belki silik falan da olsa görürsünnn
yok ta test umudum da.yokki zaten aksama kesin.olurum eminim bundan simdi cikacam almaya zaten yapamiycam çünkü ilk wc cikmada olmasi gerkiyo e bekliycem yarina kadar zaten aksamada olurum kesin.eminim ben umutlanmaya.ne gerek varki
aynenn oyleeee tatlıışş
ne kotu bi.durum yaaa aklimm.hep dusunmekte zaten benimki hic sasmadi bugun olmasam yarin acaba mi derim ama korkuyorum yarina unutlanipta uzulecemden yani gidim alimmi bi test simdi of allahim sen sabir vercanim benimm ayni benim suanki ruh durumumdasin bat gecikirse bende öyle olurum kesin.. peki o zaman soyle yapalim aksam olmazsan ki inşallah ollmicaksinn yarın sabah ilk idrarinla yap olurmuu
ne kotu bi.durum yaaa aklimm.hep dusunmekte zaten benimki hic sasmadi bugun olmasam yarin acaba mi derim ama korkuyorum yarina unutlanipta uzulecemden yani gidim alimmi bi test simdi of allahim sen sabir ver
Kizlar dun gece 4 gibi uyandim lavaboda farkettim coo ucuk pembe bir akinti ne az ne cok dusundum de yerlesme kanamasi adet gecikmesndn sonra olmaz diye sabah kalktim kahverengiydi regl oldum sanirim :"(
Ozaman gelsın bebısler gelsınnn
ne kotu bi.durum yaaa aklimm.hep dusunmekte zaten benimki hic sasmadi bugun olmasam yarin acaba mi derim ama korkuyorum yarina unutlanipta uzulecemden yani gidim alimmi bi test simdi of allahim sen sabir ver
canım benim üzülme bu ay olmazsa bidahaki ay olur. ümitsizliğe kapılma ve sakın stres yapma...
canim benimmm valla dusundum de bende 5 gun gecikmesini beklerdim 5. gun yapardim artik dayanılmaz yaa meraktan catlar insann sen bnce git de bi test acabalardan kurtul belkii o muhtesem gun bugundurr
:26:kızlar siz neler yapıyorsunuz hamiş kalmak için? ovülasyon testi yapan var mı?
Allahin izniylee inşallahhhhhhhhhh tatlımmm
ben ovulasyon testini bu ay hamile kalmazsam alacam sanırım canimm sen ?
Ne bilim benim adetim hic gecikmezdi 3 gun gecikince gaza geldim sanirim klomendenn oldu bu gecikme husran oldu bana 4. AY oldu cok umitliydimAllah isteyen herkeze bekletmeden versin ins stres yapmadan olmuyo
ben ovulasyon testini bu ay hamile kalmazsam alacam sanırım canimm sen ?
aynen canım bende bu ay olmazsam alacağım.. hiç denemedim, bide onu deneyelim hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?