Hamile kalmayı bekleyenler

öyle ama benim 4.yıl oldu üzülme. 4 yıl beklemek ne demek biliyor musun?
her ay aynı şeyleri yaşamak ümitlenmek ve her ay sonu hayal kırıklığı

Sende haklisin cnm Allahim kimseleri ugrastimasin bakalim ben ne kadar bekliycem boyle adet olunca sinirlerim alt ust oluyo vazmigecsem bu hayalden diyorum daha basindayiz bu istegin ama umudum kirildi kimisi korunuyo oluyo bizim niye olmuyo diye isyan etmekten alamiyorum kendimi hele su cocuklarina kiyan kadinlar yokmu onlari girtlaklamak lazim (

Diğer forumları okudum da ovülasyon testi ile hamiş kalan çokmuş..
bide çalışıyoruz çoğumuz sonuçta, doktora gidip sürekli yumurtlama gününü belirleyemeyiz ki, bu ay geçti de bir daha ki ay olmazsam kesin deneyeceğim..

tesekur ederim canim moral mesajin icin benim de senin.gibi bir kizim var onun.icin cok.ugrasmadim ama bu.ikinci icin ugrastim allah hayirlisiniz.versinde sende bayagi bi.ugrasmissin neyseki bizim.hic olmasa var birer altin toplarimiz 4 senede uzun mus allah yardimcin olsun cok zor yaa stress te cok is var da ah bi yapmasak elden bisey gelmiyoki oluyo ama bu defada olmasa badahakine akisina birakacam ben test bu zamana kadar almadim çünkü hep gununde oldum o kadar unutlanmadim sadece bi gecen aylarda hamile gibi belirtim.oldu o zaman cok uzuldum. Ve ruyamdada gormustum bi kac kez ama olmadi su bir haftada etrafimda o kadar cok.hamile haberi aldimki ne her duydugumda bi huzun basti beni ama neyse cok ta kendimi yipratmadim
Ve sunu unutmayalim "allah bize yeter o ne guzel vekildir"

canim benimmm valla dusundum de bende 5 gun gecikmesini beklerdim 5. gun yapardim artik dayanılmaz yaa meraktan catlar insann sen bnce git de bi test acabalardan kurtul belkii o muhtesem gun bugundurr
Tamam alcam canim duaedin.ne olur insallah vardir rabbim katindan bir evlat vermistir ins dedigin gibidir o buyuk gun bugundur

yapma canım sakın isyan etme.. dediğin gibi korunupta olanlar var, benim bi tanıdığım korunurken hamile kalıyo şimdi 2 tane kucağında 3.sü karnında geziyor. insan içinden geçiriyo allahım bunun var hem zaten istemiyor diye ama hikmeti ilahi işte onu öyle çok çocukla sınıyor bizi de bekleterek sabrımızı sınıyor canım benim.. böyle düşün rahatla emii

sakin isyan deme canim sakin oyle bisey de yapma allaha karsi gelmek ne demek yer gok duayla dua et bundada vardir bir hayir. Bak arkadasimiz 4yil beklemis azmi benim bi tanidigim 15 yildan sonra hamile kaldi ve daha niceleri unutma o evlatlarina kiyan insan deil allah ta onlari oyle siniyo dusunsene oyle sinanmak nasil ve boyle sabirla sinanmak nasildir sadece dusun canim benim uzulme

listemiz ne kalabalık beee,Allahım tez zamanda tombişlerimizi bizlere verr aminnnnnn

Saol tatlim yaa boyle birileriyle paylasmak ozelliklede ayni dertten insanlarla paylasmak bile insana iyi hissettiriyo kendini etrafimda bunlari konusabilicegim inan kimsem yok annem ablam kayinvaldemlerle nereye kadar konusabilirimki onlar bile sanki anlamiyolar beni zaten kimse gonullu degil cocuk yapmama bi esimin tarafi istiyo benim ailem 3 seneye yaklasmamiza ragmen sicak bakmiolar hal boyle olunca da paylasamiorum onlarla. Istememe sebepleride benim issizligim is bulamiorum 3 ay once ciktim isten once calis sonra cocuk yap diolar iste bulamiorum anlicagin dipteyim evde de kafayi yiyorum boyle butun gun :"(

inşallah canım inşallah inan bütün dualarım seninle..
ya ben çok duygusalım yaaa şu an senin yaşadıklarını hissediyor ve ağlıyorum yaaa
Ayy canim benim kiyamam kiz aglama niye agliyon allah herkese verir insallahhh iste kadin dayanismasi canim cok saol benim.icin dusunduklerin icin aglamada olurmu oyle sey hayirlisi bakalim uzumeyelim birbirimizi hadi kendine gel dilerim hepimizinde olur fazla ugrasmadan

aynı durumdayız cnm,ya cocuk yap ya calıs git de diolar.anlamıolarr

yaaa 3 ay boyunca kullandın öyle mi?
yaa canım benim belki tutmuştur bu ay, belki o yüzden gecikmişsindir.. Ayy hadi inşallah bi güzel haber daha alalım da moralimiz düzelsin ama dimi
aynen Uc ay kullandim insallah.canim ama duzelteyim daha ben gecikmedim günüm bugun bugun olmassam.gecikecem

Estafr. cnm benim, hosbuldum tsk ederim.. Ben 2,5 senelik evliyim. Iki sene boyunca dogum kontrol hapi kullandim- Ismi Biviol. Tam olarak gecen sene 8. ayda biraktim normal adet düzenime alisayim tekrar diye. Calismalara basladik hemen, tam 5 ay sonra hamile kaldim yani aralik ayinda son adetim oldu. Yeni yila bebisle girdim.

Bende korkuyordum olmiycak diye, pisman oldum hatta hapi kullandigima, ama ümidimi kesmedim. Sende sakin ümidini yitirme cnm, genelde dogum kontrolhapini alan 5-6 ay sonra hamile kaliyor, bendede öyle oldu. Sende sabirla bekle.
Öpüyorum:*

Kızlar napynz of ya gıremedım nezamndr neler yapnz gelşmeler nasıl bata 6 gun var cok sabırsızm

bende beklemedeyim kizlar hayirlisiysa olsun p.tesi kan vericem. ESES07 antalyadanmiisin sen

aynen katılıyorum sana, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar hesabı bizi ancak biz anlarız..
benim ne kendi ailem ne eşimin ailesi hatta ne bir arkadaşım ne bi komşum hiç kimse bilmiyor. eşim ve ben sadece.
çünkü bilseler her kafadan bir ses çıkıyor, kimisi şu doktora git, kimisi hocaya git, kimi altına yastık koy bilmem şu kürü bu kürü offff bıktım yaaaa.. söyleyip hepten stres olacağıma kimseye söylemiyorum. beni çocuk istemiyorum, senelerdir spiral var zannediyorlar. bende sizinle paylaşıyorum işte kaderdaşlarım benim...
seviyorum sizi ve kocamannnnn öpüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…