canim kimseyi.dinleme bosver Hem bak cocuk ha dedigin zaman bulunmuyo yap cocugunu is daha sonrada olur gec olmadan Hem cocuk nasibiyle kisnetiyle gelir ben de senin gibiyim ailemle paylasamiyorum annem cocugum olmadagini bildigi halde hic bana sormadi neyin var.diye biz variz bosver birbirimize anlatalimSaol tatlim yaa boyle birileriyle paylasmak ozelliklede ayni dertten insanlarla paylasmak bile insana iyi hissettiriyo kendini etrafimda bunlari konusabilicegim inan kimsem yok annem ablam kayinvaldemlerle nereye kadar konusabilirimki onlar bile sanki anlamiyolar beni zaten kimse gonullu degil cocuk yapmama bi esimin tarafi istiyo benim ailem 3 seneye yaklasmamiza ragmen sicak bakmiolar hal boyle olunca da paylasamiorum onlarla. Istememe sebepleride benim issizligim is bulamiorum 3 ay once ciktim isten once calis sonra cocuk yap diolar iste bulamiorum anlicagin dipteyim evde de kafayi yiyorum boyle butun gun :"(
aynı durumdayız cnm,ya cocuk yap ya calıs git de diolar.anlamıolarr
Gercekten hic anlamiolar keyfimden calismiorum saniyolar bosuna mi okuttuk diolar onlarda hakli ama gonlume gore is bulsam gitmezmiyim sanki e evliligimde 3 seneye yaklasiyo yumurtaliklarimda cok saglikli sayilmaz daha gec olsun istemiyorum inan cok karmasik ruh halim bunalimdayim resmensen nerde oturuyosun kac senelik evlisin tatlim
Benimki.3 bucuk yasinda ve 18 aydir istiyoruminşallah canım o büyük günü birlikte kutlarız..
senin kızın kaç yaşında? ne zamandır olmadı senin?:26:
canim kimseyi.dinleme bosver Hem bak cocuk ha dedigin zaman bulunmuyo yap cocugunu is daha sonrada olur gec olmadan Hem cocuk nasibiyle kisnetiyle gelir ben de senin gibiyim ailemle paylasamiyorum annem cocugum olmadagini bildigi halde hic bana sormadi neyin var.diye biz variz bosver birbirimize anlatalim
Benimki.3 bucuk yasinda ve 18 aydir istiyorum
aynen cnm aynen al benden de o kadar.güzel iş buldukda bizmi calısmadık.
23 yasındayım 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz antalyadan ben
Bende 24 yasindayim 2,5 yillik evliyim 4-5 aydir dusunuyoruz bizde istanbuldayim memnun oldum kader arkadasim ALlah bize yardim etsin insallah
aynen bende buna cok uzuluyorum yabanci gelip soruyoda aile.umursamiyo iste takmiyacan en.basti o zaman.neymis seni anlamiyanin dediginide yapmayacaksin okuttular sa mecbur yapacaklar anne baba deillermi ustlerine duseni yapacaklar sende cocuk sahibi olmak istiyosan saygi duymalari gerkiyodogurduktan sonrada calisirsin elinde meslegin varsa heleki onemli.olan kendinin kiynetinibil ve ne istiyosan baskalarinin senin.yerine.dusunmesine ve karar vernesine izin verme ha buyuklerin.onlar senin tabiki dinliyeceksin ama sen kotu bisey.yapiyosun sonucta ha bide senin kocan varYemin ederim ayni durumdayim seninle :0 beni en cok uzende bu ne annem ne ablam ne teyzemler olmadigini bildigi halde ustune dusup derdimi paylasmiolar ne kadar yanlizim anlatamam sanki benim derdim cok basit gibi kulak ardi etti herkez gorumcem bile her gordugunde nasil gidiyo doktor bne dedi dio ama ailem !!! :"(
zaman gecmiyor benim için yaa meraklanıyorum
hiçbir belirtim yok aynı normal benim ya olmadımı ki
valla canim ben gecen ay butun belirtileri hissettim hamile gibi dolandim ortalikta da noldu..Hepsi psikolojikmis..bu ay belirti falan hissetmeyim daha iyi, za
ten hissetsem de dikkate almicam..sende bosver malesef cok nankör bu belirtiler
amin.canim doktora gitmemmi gittim tahlil.hepsi iyi hsg ben.bi.sene once yapmistim smear ney.bilmiyorum zaten salida Dr rndvum.var.adet.olursam erteliycemAllah bağışlasın canım..
Bu arada ben seni minkfiyonkla katrıştırmışım 5 gün geciktin sandım.
doktora gittin mi? ben gittim tahilillerimi verdim, smear testini yaptırdım ve HSG çekildim beklemedeyim.
için tuhaf yanı tık yok bende,azıcık beyaz akıntı dısında
Canim beyaz akinti hamilelik belirtisimi
Senin bat ne zaman canim bana olmadi bari birinizden birinde olsunda ona sevinelim
Cnm brnde alacam iki tane arkadasim onla tutturmus bide biz deneyelim bakalim bide sogan suyy ve incir kuru icelim bence bn bu ay baslicam onlara
aynen canım bende bu ay olmazsam alacağım.. hiç denemedim, bide onu deneyelim hayırlısı..
ben onlari beceremem tatlim biraz fazla usengecim defolik asiti zor iciyorum ama şu ovulasyon testini bende denicem topikce deneriz topigimizin annesi de ovulasyon testiyle 3 günlük calismayla hamile kalmis
Tamam alcam canim duaedin.ne olur insallah vardir rabbim katindan bir evlat vermistir ins dedigin gibidir o buyuk gun bugundur
Bende yaptım Uc ay boyunca bu.ay bitti
Way o zmn nasıl kullancagımızı bıze anlatsın o teste pozıtf gördükten nejadar sonra ılıskıye grcez dımı ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?