evet tatlim dokrm Uc.ay.boyunca kullan.gel demişti ama yani olmadi.sonucta yok.daha.almadim évi temizleyebilsem.cikacam3 ay boyunca ovl.testi mi yapiyodun tatlimm ? hadii tatlimm aldinmi idrar testii dualarimiz seninle..insallahhh annesindir suan Allah gönlüne göre versinn
evet tatlim dokrm Uc.ay.boyunca kullan.gel demişti ama yani olmadi.sonucta yok.daha.almadim évi temizleyebilsem.cikacam
listemiz ne kalabalık beee,Allahım tez zamanda tombişlerimizi bizlere verr aminnnnnn
için tuhaf yanı tık yok bende,azıcık beyaz akıntı dısında
aminnn canim insallahhhhakinti bende de vardi gecen ay ama hamilelik belirtilerinden biriymis o da
ESES07 ANtalyada hangi semt cnm.beyaz akinti hem gebelik hem adet belirtisi kizlar
Canim.ben.yurt disindayim onun.icin tam.bir.bilgi veremiycem ama marka olark turkiyedede bulunan clearblue denedim ben ve cok iyi bi ovulation testi tam.dort gunluk veriyo fiyati ise ben 30 euro almistimCanı şu ovülasyo testinin kullanılışını ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın?
birde nerden ve ne kadara aldın?
hadi yaaa saglik olsun canımmm hayırlısii ne zamansa o zaman olsunn.. hmm oyle bisey mi var tatlimm ?
Estafr. cnm benim, hosbuldum tsk ederim.. Ben 2,5 senelik evliyim. Iki sene boyunca dogum kontrol hapi kullandim- Ismi Biviol. Tam olarak gecen sene 8. ayda biraktim normal adet düzenime alisayim tekrar diye. Calismalara basladik hemen, tam 5 ay sonra hamile kaldim yani aralik ayinda son adetim oldu. Yeni yila bebisle girdim.
Bende korkuyordum olmiycak diye, pisman oldum hatta hapi kullandigima, ama ümidimi kesmedim. Sende sakin ümidini yitirme cnm, genelde dogum kontrolhapini alan 5-6 ay sonra hamile kaliyor, bendede öyle oldu. Sende sabirla bekle.
Öpüyorum:*
evet tatlim dokrm Uc.ay.boyunca kullan.gel demişti ama yani olmadi.sonucta yok.daha.almadim évi temizleyebilsem.cikacam
Canim.ben.yurt disindayim onun.icin tam.bir.bilgi veremiycem ama marka olark turkiyedede bulunan clearblue denedim ben ve cok iyi bi ovulation testi tam.dort gunluk veriyo fiyati ise ben 30 euro almistim
şu iki tane alıntıyı nasıl yapıyosunuz ya
insallah cnm ya bakalım kısmett tatlısımmm
Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.darısı sizlere inşallah...belirtileri sıralayım çünkü benim en çok merak ettiğim belirtilerdi.yumurtlama günüm dahil 2 gün öncesine kadar sağ kasığım çok ağrıyordu kalçamda ve bacağımda da ağrı hissediyordum,yüzümde sivilceler çıktı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor...rabbim isteyen herkese versin eşim inanamıyor:) bu arada evde net yok cevap yazamadım tek tek kusura bakmayın.işyerimde giriyordum fırsat buldukça mobilden girmeye çalışacam
...liste için çok teşekkürler sevgili gizz:)
tatlimm alinti ile cevapla yazısının yaninda dialog işareti gıbı bise ve arti var ona tikliyosun yaninda tik isareti oluyor zaten, alinti yapacağın diğer mesajlari da isaretliyosun işte sonra konuya cevap vere tıklayıp yaziyosun
sankiöyle bişeyt duymusdum ya yıne k.K nde amaan hayırlısı napalm
aynen katılıyorum sana, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar hesabı bizi ancak biz anlarız..
benim ne kendi ailem ne eşimin ailesi hatta ne bir arkadaşım ne bi komşum hiç kimse bilmiyor. eşim ve ben sadece.
çünkü bilseler her kafadan bir ses çıkıyor, kimisi şu doktora git, kimisi hocaya git, kimi altına yastık koy bilmem şu kürü bu kürü offff bıktım yaaaa.. söyleyip hepten stres olacağıma kimseye söylemiyorum. beni çocuk istemiyorum, senelerdir spiral var zannediyorlar. bende sizinle paylaşıyorum işte kaderdaşlarım benim...
seviyorum sizive kocamannnnn öpüyorummmmm
Dogru valla cekmeyen anlamaz etrafimda boyle cocuk sikintisi yasayanda hic olmayinca milletin garibine gidiyo heralde yada olur olur deyip salliolar gene ben ugrasiorum esim bile fazla ugrasma birak olcagi varsa olur kafayi bozma bunlarla dio iyice kenara attilar anliycagin bende bi burayla paylasiorum napalim kaderler bir canim bende opuorum senii canikom benim
tatlısım cook tesekkür ederim,acemiyim henüz saoll
tatlimm alinti ile cevapla yazısının yaninda dialog işareti gıbı bise ve arti var ona tikliyosun yaninda tik isareti oluyor zaten, alinti yapacağın diğer mesajlari da isaretliyosun işte sonra konuya cevap vere tıklayıp yaziyosun
rica ederim tatlim ne demek bende liste yapmayı bilmiyodum burdan arkadas yardimci oldu sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?