Hamile kalmayı bekleyenler

3 ay boyunca ovl.testi mi yapiyodun tatlimm ? hadii tatlimm aldinmi idrar testii dualarimiz seninle..insallahhh annesindir suan Allah gönlüne göre versinn
evet tatlim dokrm Uc.ay.boyunca kullan.gel demişti ama yani olmadi.sonucta yok.daha.almadim évi temizleyebilsem.cikacam

ESES07 ANtalyada hangi semt cnm.beyaz akinti hem gebelik hem adet belirtisi kizlar

Son düzenleme:
aminnn canim insallahhhh akinti bende de vardi gecen ay ama hamilelik belirtilerinden biriymis o da

şu iki tane alıntıyı nasıl yapıyosunuz ya
insallah cnm ya bakalım kısmett tatlısımmm

Canı şu ovülasyo testinin kullanılışını ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın?
birde nerden ve ne kadara aldın?
Canim.ben.yurt disindayim onun.icin tam.bir.bilgi veremiycem ama marka olark turkiyedede bulunan clearblue denedim ben ve cok iyi bi ovulation testi tam.dort gunluk veriyo fiyati ise ben 30 euro almistim

ne güzellll yeni yil ve bebis haberiii ay canim aynen işte bende oyle korkuyoryumkii senin gibi bnde pismanim ama burdan da arkasaslar kiziyor hapla ilgisi yok diyee :))) içimi rahatlattin ama canim teşekkür ederim peki son bi soru hamile kaldığın ay nasıl çalıştınız yani ovl. gunlerini mi takip ettin yoksa iki gune bir mi nasil tutturdunuz yanii

Canim.ben.yurt disindayim onun.icin tam.bir.bilgi veremiycem ama marka olark turkiyedede bulunan clearblue denedim ben ve cok iyi bi ovulation testi tam.dort gunluk veriyo fiyati ise ben 30 euro almistim

Türkyede de 90 lira civarı.. aynı hemen hemen..
ama bize nasıl kullanıldığı lazım ve sanırım şu an topikte bunu deneyen bir sen varsın..
Hadi bize nasıl kullanıldığını anlatır mısın?
adetin kaçıncı günü başlıyorsun?
negatif çıkınca ne oluyor? pozitif çıkınca ne oluyo? falan filan detaylı anlat çünlü topikçe başlayacağız bizde..
(inşallah gerek kalmazda)

şu iki tane alıntıyı nasıl yapıyosunuz ya
insallah cnm ya bakalım kısmett tatlısımmm

tatlimm alinti ile cevapla yazısının yaninda dialog işareti gıbı bise ve arti var ona tikliyosun yaninda tik isareti oluyor zaten, alinti yapacağın diğer mesajlari da isaretliyosun işte sonra konuya cevap vere tıklayıp yaziyosun

Aynı belirtiler bende de var kasık ağrım dün azaldı sadece..birde bu sabah uyandığımda yüzümdeki sivilceleri görünce şok oldum çünkü sadece adet günümde çıkar..umarım hamileyimdir..ama içimden bir his değilsin diyor..

tatlısım cook tesekkür ederim,acemiyim henüz saoll

Dogru valla cekmeyen anlamaz etrafimda boyle cocuk sikintisi yasayanda hic olmayinca milletin garibine gidiyo heralde yada olur olur deyip salliolar gene ben ugrasiorum esim bile fazla ugrasma birak olcagi varsa olur kafayi bozma bunlarla dio iyice kenara attilar anliycagin bende bi burayla paylasiorum napalim kaderler bir canim bende opuorum senii canikom benim

aynen canikom.. ama eşin iyi demiş salla gitsin onları..
bence biz bu işi stres olmaktan çıkarıp yarışa dönüştürelim yoksa bebişlerimiz bu stresli ortama gelmekten kaçıyorlar bence..
hadi bakalım önce kim verecek müjdeyi

bu arada kızlar hsg çektiren var mı?
ben çarşamba günü çektirdim o günden beri kanamam devam ediyor koyu leke şeklinde. ne zamana kadar sürer var mı bilgisi olan?
daha önce hsg çektirdiğimde hiç kanama veya leke olmamıştı :26:

rica ederim tatlim ne demek bende liste yapmayı bilmiyodum burdan arkadas yardimci oldu sağolsun

ben onuda bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…