Hamile kalmayı bekleyenler

ben onuda bilmiorm

hani mesaj yazdığında mesajin altinda bi kaç dakika boyunca mesaj düzenleme paneli diye bise cikiyor ya işte o, topiğin ilk sayfasi ilk mesajinda hep varmis bu kadar bende diyodum her düzenlemede bu kadar kisiyi nasil tekrar yazacam diye

insallah canim gerek.kalmaz ben adetimin sekizinci yada onuncu.günü yapiyidum çünkü on ikinci günü yumurtlamam oluyodu kasiklarim.agriyodu ondan ve gulen ve etrafinda cizgiler olan yuzu gorene kadar devam ediyodum cunki yuvarlagin icinde gulen yuz etrafinda cizgiler oldugunu.gosterdiginde yumurtladin demek.oluyodu beniM testimde Uc tane belirti var yuvarlak bos. yuvarlagin icinde gulen yuz ve yuvarlagin.icinde gulen.yuz etrafinda.cizgiler !bos olursa daha var demek gulen yuz olursa bu yumurtlaman olacak demek gulen yuz arti cizgi olursa yumurtladin demek umarim.acik.olmustur ve nasil kullanmana gelince sabah ilk.idrarinla yapman gerekiyo

Son düzenleme:

bende bilmedigim için olabilir cnm ögreniriz ya

Kizlaaaar son.kez.soruyorum.testi.alimmi almayimmi ne dersiniz bakin regl olmama daha.yedi.saaat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…