ben onuda bilmiorm
insallah canim gerek.kalmaz ben adetimin sekizinci yada onuncu.günü yapiyidum çünkü on ikinci günü yumurtlamam oluyodu kasiklarim.agriyodu ondan ve gulen ve etrafinda cizgiler olan yuzu gorene kadar devam ediyodum cunki yuvarlagin icinde gulen yuz etrafinda cizgiler oldugunu.gosterdiginde yumurtladin demek.oluyodu beniM testimde Uc tane belirti var yuvarlak bos. yuvarlagin icinde gulen yuz ve yuvarlagin.icinde gulen.yuz etrafinda.cizgiler !bos olursa daha var demek gulen yuz olursa bu yumurtlaman olacak demek gulen yuz arti cizgi olursa yumurtladin demek umarim.acik.olmustur ve nasil kullanmana gelince sabah ilk.idrarinla yapman gerekiyoTürkyede de 90 lira civarı.. aynı hemen hemen..
ama bize nasıl kullanıldığı lazım ve sanırım şu an topikte bunu deneyen bir sen varsın..
Hadi bize nasıl kullanıldığını anlatır mısın?
adetin kaçıncı günü başlıyorsun?
negatif çıkınca ne oluyor? pozitif çıkınca ne oluyo? falan filan detaylı anlat çünlü topikçe başlayacağız bizde..
(inşallah gerek kalmazda)
hani mesaj yazdığında mesajin altinda bi kaç dakika boyunca mesaj düzenleme paneli diye bise cikiyor ya işte o, topiğin ilk sayfasi ilk mesajinda hep varmisbu kadar bende diyodum her düzenlemede bu kadar kisiyi nasil tekrar yazacam diye
inşallah bebeklerimiz içimizdedir tatlisimmm
ayyyy insallaahhhh bebisiimmmooooff offffff bi gelsin de ben sorcam ona bunun hesabinii
totişinii ısırcam hergünn oofffffff
Kizlaaaar son.kez.soruyorum.testi.alimmi almayimmi ne dersiniz bakin regl olmama daha.yedi.saaat var
aynennn totisinii bacaklarınıı kollariniii hic rahat birakmicammm
Kizlaaaar son.kez.soruyorum.testi.alimmi almayimmi ne dersiniz bakin regl olmama daha.yedi.saaat var
gıdıklama yagmuruna tutcam onu,beni neden bu kadar beklettin sen essek sıpası dicem
hayali bile nasi güzellllllllllllll
cocuuuuum git al hadi bebegim bak varsada yoksada 7 saat önce ogreniciiizAllahin izniyle de insallahhh vardirrr
musmutlu oluverdim hayali bile harikaaaaaaaa
Ama ilk.idrar deilki belli.olurmukicocuuuuum git al hadi bebegim bak varsada yoksada 7 saat önce ogreniciiizAllahin izniyle de insallahhh vardirrr
Rabbim hiç birimize hasretlik çektirmesinn insallahhhhh daha da musmutluu oluruzz umariiim
durduğun kabahaaatttttt... ben çatladım burdaaaaa....
Gidiyom.anasini satim olum.yokya ucunda ufff offf pofffdurduğun kabahaaatttttt... ben çatladım burdaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?