Gidiyom.anasini satim olum.yokya ucunda ufff offf pofff
hah şöyleeee......erken gebelik testi al ama hadi güzel haberlerini bekliyoruz heyecenla umutla ve tabii duayla...
Ama ilk.idrar deilki belli.olurmuki
Gidiyom.anasini satim olum.yokya ucunda ufff offf pofff
Aldim anacigim geldim de buralar pek bi soguk dondum daaa... Kizlar bende halsizlik var bugun niyeyse ya bugun cok kafayi taktim ondanşüküranacim sen erken gebelik testi al ilk idrar falan onemli degil ondaa
Aldim anacigim geldim de buralar pek bi soguk dondum daaa... Kizlar bende halsizlik var bugun niyeyse ya bugun cok kafayi taktim ondan
yarin sabah yapsam olmazmiki ben.gun boyu cok su.iciyorumHadi yap merakdan cıkdrdık bız yhawww
tatlimm sen kac gunde bir adet oluyosunkii
Dediğin dgru belkıde olacakmıkı düşüncrsi bızı bu kadar geren dımı
tabii canım bide çevre baskısı yüzünden daha stres oluyoruz halbuki kendi halimizde kalsak bu kadar dert etmeyeceğiz belki de..allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder inş bol bebişli topik olur burası
hadi kiz senin için geri geldim yarin mi yapcaksin testi merakla bekliyorum
yarin sabah yapsam olmazmiki ben.gun boyu cok su.iciyorum
valla bilmiyorumki.eczaci kendi getirdi Sanirsam ucuzu hatta ovulasyon testi kullandigim marka vardi gozume carpti sordum aynisi dedi Yaw korkuyorum iste tek.cizgi.olursa diye bence mantiklisi yarin yapim Hem birgunde gecmis olur regl günüm bugun Hem ne kaldiki yatcaz kalkcazzz ben hoooop burdayim sabirsiz davuhlarPahalı testten aldıysan birşey olmaz yapabilirsin hadi kuzu merak ettim bende
valla bilmiyorumki.eczaci kendi getirdi Sanirsam ucuzu hatta ovulasyon testi kullandigim marka vardi gozume carpti sordum aynisi dedi Yaw korkuyorum iste tek.cizgi.olursa diye bence mantiklisi yarin yapim Hem birgunde gecmis olur regl günüm bugun Hem ne kaldiki yatcaz kalkcazzz ben hoooop burdayim sabirsiz davuhlar
ucuz olsada Pahalı olsada sabah.yapcam vallah 18 ay boyunca ilk kez test aldimUcuz olandansa sabah yap o zaman
Mantiklisi o bencede zaten hayirlisi canim yaa Seninki ne kadar gectiolmezsin korkma :) bence de sabah yap daha saglikli olur.bende p.tesi kan vercem bakalim hayirlisiysa Olsun
anam.senin bide bebeginmi varrrbenimkine 6 gun falan var cnm ama kanda çikiyor diye kan vericem bebek emziriyorum kalma sansi fazla oluyo
Kiz.sen ne acelecisin boyle bir bebegin var allah bagislasin.bu arada ve daha adetine 6 gun var ve daha gecikmeden kan testi.yapcan e biraz bekleseydinya bebegin ne.kadarlikevt cnm bebiskim var.benimde Basim Agriyor Ayni Adet Gibi Hayirlisi olsun bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?