Hamile kalmayı bekleyenler

Dediğin dgru belkıde olacakmıkı düşüncrsi bızı bu kadar geren dımı

tabii canım bide çevre baskısı yüzünden daha stres oluyoruz halbuki kendi halimizde kalsak bu kadar dert etmeyeceğiz belki de..allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder inş bol bebişli topik olur burası

hadi kiz senin için geri geldim yarin mi yapcaksin testi merakla bekliyorum

tabii canım bide çevre baskısı yüzünden daha stres oluyoruz halbuki kendi halimizde kalsak bu kadar dert etmeyeceğiz belki de..allahım hepimize en kısa zamanda nasip eder inş bol bebişli topik olur burası

aminnnnnnnn cnmmmmmm

Pahalı testten aldıysan birşey olmaz yapabilirsin hadi kuzu merak ettim bende
valla bilmiyorumki.eczaci kendi getirdi Sanirsam ucuzu hatta ovulasyon testi kullandigim marka vardi gozume carpti sordum aynisi dedi Yaw korkuyorum iste tek.cizgi.olursa diye bence mantiklisi yarin yapim Hem birgunde gecmis olur regl günüm bugun Hem ne kaldiki yatcaz kalkcazzz ben hoooop burdayim sabirsiz davuhlar

Ucuz olandansa sabah yap o zaman

olmezsin korkma :) bence de sabah yap daha saglikli olur.bende p.tesi kan vercem bakalim hayirlisiysa Olsun

benimkine 6 gun falan var cnm ama kanda çikiyor diye kan vericem bebek emziriyorum kalma sansi fazla oluyo

Kizlar ben.sanki adet olacagim sol kasigim yavastan agrimaya basliyo sanki gerci adet olacagim.zamana sag kasigim agrirdi genelde ama hayirlisi bakim

evt cnm bebiskim var.benimde Basim Agriyor Ayni Adet Gibi Hayirlisi olsun bakalim.

evt cnm bebiskim var.benimde Basim Agriyor Ayni Adet Gibi Hayirlisi olsun bakalim.
Kiz.sen ne acelecisin boyle bir bebegin var allah bagislasin.bu arada ve daha adetine 6 gun var ve daha gecikmeden kan testi.yapcan e biraz bekleseydinya bebegin ne.kadarlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…