Hamile kalmayı bekleyenler

yasinda cnm.bu Ay Bisiler Oldu Iste O yuzden :) kizimi da adete 3 gun kala kanda ogrendim.tahlili yapptiracag Gun Adete Uç Gun Kalmis Olcak

Şimdı ben kontrole gıtmısdım hastaneye genel kontrol rahım ultrasonuyla baktı kan felan aldı. hersey normal dedi. o ultrasonda benım yumurtalıklarım yada tüpün acık kapalı oldugu yada rahım duvarının kalın oldugu felan görunurmü ? bu saydıklarıma ayrıyetenmı bakıyolar kontrol dışında

eso cnm içime dogdu yakin zamanda hamile kalican.gormustur herdeyi doktor meraklanma

yasinda cnm.bu Ay Bisiler Oldu Iste O yuzden :) kizimi da adete 3 gun kala kanda ogrendim.tahlili yapptiracag Gun Adete Uç Gun Kalmis Olcak

Himmm anladim canim.hayirlisi.olsun.canim.ama sana bi.bilgi sen sut.kolaylastirir demissin.ama.benim bildigimse sut koruyomus canim.hemde bi.kac kisiden.duydum kiziyin adi nedir

Son düzenleme:

canım hormonlara kan tahlili ile bakılır.
yumurtalıklarının takibi de ultrasonla yapılır.
tüplerinin açık olup olmadığı ise ultrasonda görünmez. halk arasında ilaçlı rahim filmi olarak bilinen HSG ile belirlenir.
canım ne zamandır bebiş bekliyorsun? Doktorun sadece ltrason muayenesi ile mi her şey normal dedi?

kizlar hepiniz hoşgeldiniz eklicem birazdan listeye.ozlemimk sanirim bat 3 ŞUBAT olacak yanlış yazmissin..

Teşekkürler evet 3 Şubat olacaktı. Adet tarihi yaklaştıkça daha da heyecanlanıyor insan. Çok fena gribim ilaç da kullanamıyorum bir durum vardır diye. Hayırlısı bakalım

ultrasonla baktı bıde kan verdım smear testı yaptı normal dedi işte. 5 aylık evlıyım 3 aydır cocuk ıstıyoruz nedense olmadı blmıyorum 32 gunde bı adet gören bırıydım gecen ay 30 gunde oldum bu ayda 4 gun gecıkdı

HSG çektirmeden her şey normal diyemez canım benim.. Bir de hamile kalmamak için hiç bir sebebi olmayanlarda HSGden sonra hamile kalma ihtimali de artıyor. bunun sebebi film çekilirken verilen ilaçla rahmin temizlenmesi ve tüplerde her hangi bir yapışma varsa ilaçla açılması...
Ben çarşamba çekildim, beklemedeyim... Allah yardımcımız olsun..

saol canım benım bende marta kdar beklıcem olmazsa bende bı göruncem allah gönlumuzde göre versınn

canım benim üzülme.. demesi kolay ama üzülme ne olur...
senin sorun neydi canımmmm
eşimde sperm azlığı var canım.geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu,epey düzeldi,aşılama deneyelim dedik ama olmayacağını tahmin ediyorduk o yüzden yıkılmadım.
Hayırlısı olsun canım varmış daha zamanına demekki. Yüce Allah hepimiz için en hayırlı zaman da versin bebişleri

öyle canım henüz zamanı gelmemiş demek ki,hayırlısı hepimiz için.

sut korumaz cnm hatta daha çabuk hamile kalmayi saglar.doktorlar sut koruru yalan diyor.pelin cnm adi

adzeynep bu son uzuntun olsun insallah.bi sonraki sefere rabbiim seni mutluluktan aglatir insallah

Kızlarrrrr....
Ben dayanamadım Ovülasyon testi sipariş verdim internetten..
Ayyy ben çok sabırsızım yaaaa ne olacak benim halimmmm :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…