yasinda cnm.bu Ay Bisiler Oldu Iste O yuzden :) kizimi da adete 3 gun kala kanda ogrendim.tahlili yapptiracag Gun Adete Uç Gun Kalmis Olcak
kızlar aşılama sonucum negatif maalesef...
Şimdı ben kontrole gıtmısdım hastaneye genel kontrol rahım ultrasonuyla baktı kan felan aldı. hersey normal dedi. o ultrasonda benım yumurtalıklarım yada tüpün acık kapalı oldugu yada rahım duvarının kalın oldugu felan görunurmü ? bu saydıklarıma ayrıyetenmı bakıyolar kontrol dışında
Uzuldum canim hayirlisi uzme kendini herseyde.bi.hayir vardir..:2:kızlar aşılama sonucum negatif maalesef...
canım benım yaaahayırlısı olsun
Uzuldum canim hayirlisi uzme kendini herseyde.bi.hayir vardir..:2:
kizlar hepiniz hoşgeldiniz eklicem birazdan listeye.ozlemimk sanirim bat 3 ŞUBAT olacak yanlış yazmissin..
canım hormonlara kan tahlili ile bakılır.
yumurtalıklarının takibi de ultrasonla yapılır.
tüplerinin açık olup olmadığı ise ultrasonda görünmez. halk arasında ilaçlı rahim filmi olarak bilinen HSG ile belirlenir.
canım ne zamandır bebiş bekliyorsun? Doktorun sadece ltrason muayenesi ile mi her şey normal dedi?
kızlar aşılama sonucum negatif maalesef...
Hayırlısı olsun canım varmış daha zamanına demekki. Yüce Allah hepimiz için en hayırlı zaman da versin bebişlerikızlar aşılama sonucum negatif maalesef...
ultrasonla baktı bıde kan verdım smear testı yaptı normal dedi işte. 5 aylık evlıyım 3 aydır cocuk ıstıyoruz nedense olmadı blmıyorum32 gunde bı adet gören bırıydım gecen ay 30 gunde oldum bu ayda 4 gun gecıkdı
HSG çektirmeden her şey normal diyemez canım benim.. Bir de hamile kalmamak için hiç bir sebebi olmayanlarda HSGden sonra hamile kalma ihtimali de artıyor. bunun sebebi film çekilirken verilen ilaçla rahmin temizlenmesi ve tüplerde her hangi bir yapışma varsa ilaçla açılması...
Ben çarşamba çekildim, beklemedeyim... Allah yardımcımız olsun..
eşimde sperm azlığı var canım.geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu,epey düzeldi,aşılama deneyelim dedik ama olmayacağını tahmin ediyorduk o yüzden yıkılmadım.canım benim üzülme.. demesi kolay ama üzülme ne olur...
senin sorun neydi canımmmm
Hayırlısı olsun canım varmış daha zamanına demekki. Yüce Allah hepimiz için en hayırlı zaman da versin bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?