ucuz olsada Pahalı olsada sabah.yapcam vallah 18 ay boyunca ilk kez test aldim
Hakkında hayırlısı olsun canım...
ucuz olsada Pahalı olsada sabah.yapcam vallah 18 ay boyunca ilk kez test aldim
Hakkında hayırlısı olsun canım...
Insallah canim bakalim yarin sabah yaparim.sonra.haberdar ederim.sizleri insallah iki cizgi olur ne olur dua edin bana
tatlimm rica edernegatif:))) verdigin bilgiler icin de biz teşekkür ederiiz sanaa taze anneciiiksenin idrar testin negatifti dimi canim? burda bazi bati gecen ama idrar testi negatif olan arkadaşlar var onun icin soruyorum..doktora ne zaman gideceksin anneciikkk
Berfin yarin da ben yapcam test hamile.duasi kabul.olur insallahEvet canım bu sabah idrar testi yaptım negatif, pazartesi si beta HCG baktırdım negatifti,cuma pozitif oldu. İdrar testi caninizi sıkmasın arkadaşlar...
Berfin yarin da ben yapcam test hamile.duasi kabul.olur insallah
fatmacim ben hiç kullanmadim o yuzdzn bi fikrim yok
Insallah canim bakalim yarin sabah yaparim.sonra.haberdar ederim.sizleri insallah iki cizgi olur ne olur dua edin bana
dört gözle sabahın olmasını bekliyorum..
inşşşalllaaaahhh güzel haberlerini alırız canımcığımmmm
Evet canım bu sabah idrar testi yaptım negatif, pazartesi si beta HCG baktırdım negatifti,cuma pozitif oldu. İdrar testi caninizi sıkmasın arkadaşlar...
Teşekkür ederim canım,amin inşallahberfin tebrik ederim senide Insallah sag salim bebisini kucagina alirsinn
Teşekkür ederim canım,amin inşallah
kızlar aşılama sonucum negatif maalesef...
Aynı belirtiler bende de var kasık ağrım dün azaldı sadece..birde bu sabah uyandığımda yüzümdeki sivilceleri görünce şok oldum çünkü sadece adet günümde çıkar..umarım hamileyimdir..ama içimden bir his değilsin diyor..
Aynen bendede belim kasiklarimda ince ince bir sizi var adet belirtisi gibi ama ayin 9una daha var accaba erken mi adet olacagim cok erken degil mi ama yaa belirti icin zaten ben hamile oldugumu falan dusunmuyorum da suan bu agri neden merak ettim heralde stresten erken gelecek stresten gec gelirdi erken olmaya basladi mubarek o da sasirdi kendini:44: Insallah sen hamilesindir
Gözün aydın olsun canımmmmmm..
bize de dua etmeyi unutma olur muuuu...
kızlar aşılama sonucum negatif maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?