Hamile kalmayı bekleyenler

Evet canım bu sabah idrar testi yaptım negatif, pazartesi si beta HCG baktırdım negatifti,cuma pozitif oldu. İdrar testi caninizi sıkmasın arkadaşlar...

Son düzenleme:
Merhaba Kizlar

bende bebek istiyorum sizinle de tanismak derttas olmak isterim - 19 aylik evliyiz - 15 aydir falanda cocuk istiyoruz ama esimde varikosel cikti ameliayt oldu yaklasik 4 ay olucak .. simdi yeniden test yaptirmasi lazim ama kocam o kadar ilgisiz ki doktor konusunda ve cocuk icin caba gostermek konusunda . eger test yaptirip sonuclari normal ciksa bende doktora gidip yeniden hormon testi yaptirip hizlandirmak icin caba gostericem ama daha test yaptiramadik

varikosel ameliyat olan var mi sizde de >

gorusmek uzere -

kızlar aşılama sonucum negatif maalesef...

Canim hayirlisi olsun yaa uzuldum ama demek ki daha zamani gelmemis umutsuzluk yapma olmadi insallah 2. de tutar hem bellide olmaz belki gerek kalmaz bile asilamaya stres yaparak kendimize engelliyoruz hamile kalmamizi ben beceremiyorum bari sen yapma

Aynen bendede belim kasiklarimda ince ince bir sizi var adet belirtisi gibi ama ayin 9una daha var accaba erken mi adet olacagim cok erken degil mi ama yaa belirti icin zaten ben hamile oldugumu falan dusunmuyorum da suan bu agri neden merak ettim heralde stresten erken gelecek stresten gec gelirdi erken olmaya basladi mubarek o da sasirdi kendini:44: Insallah sen hamilesindir

bekliyorum bakalım benimde 6sı işte..hayırlısı olsun..

Kizlar Gunaydin nasilsiniz iyisinizdir.insallah kimse yok.zaten demiştim size testi.yapip hemen.buraya gelcem test négatif tek.cizgi yine demiştim.ben hamile.deilim diye bu.ayda olmuycak iste galiba gecikme.olacak canlarim benim:2::2:

bat 7 şubat.benim durumum biraz farklı.geçen sene ocakta doğum yaptım.bir sene adet olmadım.8 ocakta adet oldum.yumurtlamaya başladım.normalde çok çabuk gebe kalabiliyorum.ama doğum sonrası nasıl olur bilemem. yumurtlama tarihim 23 ocaktı.aslında eylülde bebek düşünüyorum tekrar ama kalırsamda doğum yaparım.neyse 17 ocak akşamı daha yumurtlama tarihime var diye korunmasız birilişkim oldu.23-25 ocaktada oldu ama geri çekilme yoluyla korunmaya çalıştık.ancak içime bir şüphe girdi.belki erken yumurtladım.neyse bende bekliyorum.belki hamileyimdir diye.sizde adetten 9 gün sonra yumurtlamış olabilirmiyim.:26:

kızıma hamileyken.adet günü kan testiyle öğrenmiştim.148mi neydi.kan testleri hemen cevap vermemişti.sol kasıkta arada ağrı olmuştu.adet günü ağrı yoktu.sonra tekrar olmuştu.adet oldum sanıp vcye gidiyordum ikide bir.öyle zannettiren bir akıntı olmuştu.
en bariz belirti.devamlı olarak uyuyordum.uyumak değil sızmak adeta.bu sefer arada kasıklarımda ağrı oluyor.uyku yok.yorgunluk var.kızımdan dolayıda olabilir.akıntı arada oluyor.ama daha yeni adet görmeye başladığım için sanmıyorum olacağını yinede şüpheleniyorum.ve biraz heycanlıyım sanırım olsa sevinicek gibiyim.biraz büyütmek zor olucak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…