Hamile kalmayı bekleyenler

çocugumu bile doyurmadan sana baktim fatmacim ins yanlisstir cnm uzulme fatmacim

çocugumu bile doyurmadan sana baktim fatmacim ins yanlisstir cnm uzulme fatmacim
Fatma deil canim.yanlisligin var yok canim imkansiz artik çünkü beklenmeyenler geldi.bile yani adet oldum uzulmuycemz diyom ama uzulmemekte elde deilki yinede azda olsa umitlenmistim simdi hersey bastan basliycak

evt cnm sen yazmadan once farkettim tuvalette hizlica yazdim da Rabbim insallah geleceekk ay verir.

Kizlar Gunaydin nasilsiniz iyisinizdir.insallah kimse yok.zaten demiştim size testi.yapip hemen.buraya gelcem test négatif tek.cizgi yine demiştim.ben hamile.deilim diye bu.ayda olmuycak iste galiba gecikme.olacak canlarim benim:2::2:

Canımmmmm üzülmeee... hep birlikte bi dahaki ayı bekleriz napalım kısmet..

Canımmmmm üzülmeee... hep birlikte bi dahaki ayı bekleriz napalım kısmet..
oyle tabi elden bisey gelmiyo mecbur ayni seyleri tekrarlayip durcaz bakalim insallah bu ayda elimden geleni yapcam benim doktorum.var esiminde birde nasip olursa 41 yasin okutcam yatip kalkip dua edecem incir kurunede baslayim diyom nasipse zaten.martta da caliscam artik.onumuzdeki maclara bakacaz

Cnm normalde hesapliyordum, adetimden 14 gün sonra falan her iki güne bir oluyordu.

Busefer Yine hesapladim ve hemen hemen hergün beraberdik, en Uygun zamanlar sabahlari diye duymustum hafta sonlari sabahlari denedik, ve adetim olacagi güne 4-5 gün kala yine dedik. Ve sanirim tam ozaman oldu, gec döllenme oldu bende sanirim.

Beraber olmadan bir Saat önce esim koyu bir türk kahvesi, ve bol findik fistik yerdi :))) Iyi geliyormus inanmamistim ama duayla oldu busefer.:)) Bende hemen kalkmazdim ayaklarimi 20-25 dkk havada tutardim, bazen sabahlardim.
Dus almayan o isten önce, iyi degilmis. Baska tavsiyem, vücüt isini takip et, nezaman vücüdün cok sicaklasirsa o gün beraber olun.

Bebisi düsünme kendi kasma cnm sanki adet bekliyormussun gibi davran, sanirim hersey beyinde bitiyor.

Öpüyorum seni

bende bebiş özlemindeyim arkadaslar. eşim ve ben bebekleri cok seviyoruz ve bir an önce istiyoruz. 2 aydır deniyoruz ama olmuyor. yeni evliyiz zaten. doktora gittim yumurtalıkların büyük dedi ve bir sorun görünmüyormuş. ama neden olmuyor anlamıyorum. 3 şubat adet tarihim. kasıklarımda ağrım var belki hamilemiyimdir dedim ama sanmıyorum. adet ağrılarım var. Rabbim herkese nasip etsin (AMİN)

mina genelde 3 yada 4 aylik evliyken olurmus zamanini bekliyordur ddert etme

Mrb kizlar bende yeni katildim araniza birlikte bebislerimizi bekleyelim insallah. 29 yasindayim ekim ayinda 7 haftalik hamileyken bebegin kalbinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Kurtajdan sonra 3 ayimi doldurdum, insallah bu ay tekrardan denemelere baslayacagiz.cok zor bir 3ay gecti psikolojik olarak ama artik kendimi hazir hissediyorum 3 aydir folikasitimide kullandim, forum annemiz benide listeye kaydedbili mi benim bat 29 subat.

Kizlar Gunaydin nasilsiniz iyisinizdir.insallah kimse yok.zaten demiştim size testi.yapip hemen.buraya gelcem test négatif tek.cizgi yine demiştim.ben hamile.deilim diye bu.ayda olmuycak iste galiba gecikme.olacak canlarim benim:2::2:

Napalım bu tek çizgileri görmesek keske ama elden birşey gelmiyor sabırla beklemek dışında

inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız geçmiş olsun canım..

merhabalar bende geldim. nerdeyse 1 yıldır bekliyoruz ama gelemedi mucizemiz. eşimiin deyimiyle sıpamız :) geçen ay rahim filmi çekildim 8 günlük bir gecikmeden sonra acı sonla karşılaştım. aslında çok rahattım bu ay tedaviye başlayacağımız için hiç takmamıştm ama gecikince günden güne yıkıldık eşimle. yarın tedaviye başlıyoruz dua edin. nasıl bir süreç yaşıyacağız bilmiyorum ama umarım daha fazla yıpranmayız.benim şu an görünen bat tarihi 1 mart beni de ekler misniz listeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…