Fatma deil canim.yanlisligin var yok canim imkansiz artik çünkü beklenmeyenler geldi.bile yani adet oldum uzulmuycemz diyom ama uzulmemekte elde deilki yinede azda olsa umitlenmistim simdi hersey bastan basliycakçocugumu bile doyurmadan sana baktim fatmacim ins yanlisstir cnm uzulme fatmacim
Insallah Canim :2::2::2:evt cnm sen yazmadan once farkettim tuvalette hizlica yazdim da Rabbim insallah geleceekk ay verir.
Kizlar Gunaydin nasilsiniz iyisinizdir.insallah kimse yok.zaten demiştim size testi.yapip hemen.buraya gelcem test négatif tek.cizgi yine demiştim.ben hamile.deilim diye bu.ayda olmuycak iste galiba gecikme.olacak canlarim benim:2::2:
oyle tabi elden bisey gelmiyo mecbur ayni seyleri tekrarlayip durcaz bakalim insallah bu ayda elimden geleni yapcam benim doktorum.var esiminde birde nasip olursa 41 yasin okutcam yatip kalkip dua edecem incir kurunede baslayim diyom nasipse zaten.martta da caliscam artik.onumuzdeki maclara bakacazCanımmmmm üzülmeee... hep birlikte bi dahaki ayı bekleriz napalım kısmet..
Tatildeyım aklım sizde yawww çok alısmısım sıze😘😘😘
ne güzellll yeni yil ve bebis haberiiiay canim aynen işte bende oyle korkuyoryumkii senin gibi bnde pismanim ama burdan da arkasaslar kiziyor hapla ilgisi yok diyee :))) içimi rahatlattin ama canim teşekkür ederim peki son bi soru hamile kaldığın ay nasıl çalıştınız yani ovl. gunlerini mi takip ettin yoksa iki gune bir mi nasil tutturdunuz yanii
fatma bi sen bide ben ikimiz variz :) yazan çikiyo
Insallah canim bakalim yarin sabah yaparim.sonra.haberdar ederim.sizleri insallah iki cizgi olur ne olur dua edin bana
inşallah canım yaa... çok istiyoruzmina genelde 3 yada 4 aylik evliyken olurmus zamanini bekliyordur ddert etme
dört gözle sabahın olmasını bekliyorum..
inşşşalllaaaahhh güzel haberlerini alırız canımcığımmmm
Yok canımm malesef bu Sabah'ta negatifti test hala regl olmadım
Kizlar Gunaydin nasilsiniz iyisinizdir.insallah kimse yok.zaten demiştim size testi.yapip hemen.buraya gelcem test négatif tek.cizgi yine demiştim.ben hamile.deilim diye bu.ayda olmuycak iste galiba gecikme.olacak canlarim benim:2::2:
Mrb kizlar bende yeni katildim araniza birlikte bebislerimizi bekleyelim insallah. 29 yasindayim ekim ayinda 7 haftalik hamileyken bebegin kalbinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Kurtajdan sonra 3 ayimi doldurdum, insallah bu ay tekrardan denemelere baslayacagiz.cok zor bir 3ay gecti psikolojik olarak ama artik kendimi hazir hissediyorum 3 aydir folikasitimide kullandim, forum annemiz benide listeye kaydedbili mi benim bat 29 subat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?