canım yazını okudum bende kan pıh testı yaptrdm sonucun cıkmasına daha var benm 2 kımyasal bı 6 haftalık boshebelıkten kurtaj var sende nasıl oldu cnm benıde aydınlatrmsn
inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız geçmiş olsun canım..
Cnm bn bı 6 haftalık dsuk oldu kımyasal olabılır dedıler o dr um snucuna hıc ılgılnmedı bnde memnun kalmadım drumu degıstrdım bma korunmamı soledi. Snra tekrar hamile kldm tekrar adetım 10 gun gectı druma gtmeden test yaptım pozıtıf snra keseyı grdum kalp atısını duydum 11 12 haftalık ken kontrole gttım hersey gayet ıyı dedı sonra cumartesı gunu ruyamda bbk aglama sesıne uyandım kndıme kızdım paranoya oldun dıye. Ptesını zor ettım drumu aradım aklın kalacaksa gel dedı kostum gttım. Kalp atısını duyamadık druma bagardım bana bunu yasattgından donra eve geldım aslında alınması lazımdı karnımda olmustu. Eve geldım ertesı gunu dr um eve geldı gel bıdaha bklım blkı duyarız kalp atsını dedı bnı drum hastaneye gtrdu kurtaj oldum sonucu drum gönderdi. Notmalde patolojıye gtmesı ıcın 3 ölüm olması lzm mış ama de genetık kabını yolladı kromozom uyusmazlıgımı war dıye ama cok sukur yokmus kanımı aldı kan pıhtılasması cıktı. Hamıle kalınca ıgne kullancakmısım cnm
Mrb canim oyle napalım artik hayirlisiNapalım bu tek çizgileri görmesek keske ama elden birşey gelmiyor sabırla beklemek dışında
Mrb hemserim yine karsilastik baska bi topikte insallah bu topik bize ugurlu gelir bebegini bekleyen herkes hamile kalir.ben gecen ay kurtajdan sonra rahimim iyilessin diye dusunerek 8 gun bal tarcin corekotu kuru uyguladim ama pisman oldum benim yumurtlamamda bir sikinti yoktu ama bu ay her iki kasigim yumurtlama donemi yurutmeyecek kadar agridi kasildi.tahminimce yumurtalarim fazla gelisti adet donemimde bir o kadar sancili gecti surekli kati parcalar cikardim, adetmin 4, gunu bile kivrandim, yumurtlama duzenimi bozdu, sogan kuru ictim bir ara afedersin popomu tutamaz oldum, surekli ishal yemyesil o da bagirsagimi bozdu, onuda kistim olmamasina ragmen icmistim, bu ay hic bir sey kullanmayacagim fazladan Allah nasip ederse olur olmazsa onumuzdeki ay. Ama Allah hayirli zamanda versin ve bir daha acisini yasatmasin cumlemize
canimmmmm niye boyle dusunuyosuunn((([/QUOTE
umutsuzsum cunku esim vardiyali calisiyo ve bu hafta gececi ve tam yumurtlama haftam isyannn durumdayim yani adam sabah nasil gelip uyudugunu bilmiyo anlicaginiz faaliyet yok
Merhaba canımm
Yazını görünce yazmak istedimm ya bu kürleri hep duyuyorum ama hiç uygulamadım demekki her bünyeye uygun deil sen buna ii bi örneksinn..keşke bu durumlarla karşılaşmasaymışsın ama işte nasipp..
Bu arada evlilik yıldönümlerimiz aynı sanırımmmm :)))
Aaaaa evet canim evlilik tarihimiz ayniymis ne tesaduf.canim 6 aydir forumu takip ediyorum kurleri kullananlar mucizem oldu o ay hamile kaldim vs yazmislar ama her bunye aynindegil kimisinin yumurtlamasi yavastir baltarcin kuru uygular iyi gelebilir ama yumurtlamasi normal olanida etkileyip kiste bile cevirebilir Allah korusun, birde Allah nasip ederse tek iliskide bile hamile kalinir kur mur bahane. Ben ilk hamile kaldigimda ilk defa korunmadim calistigim icin esimle 1 kez iliskiye girdim o ay hamile kaldim, birde kafamiza herseyi takmamaliyiz biri bende bu sorun var ondan olmuyor o dr gittim su ilaci ictim diyor biz okuyoruz sonrz istemeden acaba bende de varmi bende icsem iyi gelirmi diyoruz bunlari hep kendim yasadigim icin soyluyorum hepp kuruntu ocak ayinda 3 tane arkadasim dogum yapti inan bizim forumda ogrendiklerimizin 10da birini bikmiyorlar bilmedikleri icinde kafaya takmiyor ve mis gibi bebegini dogurdu, en iyisi sabir ve tevekkul ile bebeklerimizin yolunu beklemek
Ne kadar doğru sölemişsinnn canımm burayı okumadan hiçbişi bilmiodum şimdi herşeyi biliorum herşeydede bişi arıorum kürleri uygulamadım hiç..ama aslında burayı iiki okumuşumda diorum bazen,eşimde varikosel var bnde bişi yok doktorum hızlandırmak için durumu klomen vercm dedi ee bnm yumurtalarıkın büyümesinde ve çatlamasında problem yokki dedim doktora öle bi baktıki :)) forum saolsunnnbi zararı yok dedi ama kiste dönüşebilir dedim en sınunda tmm tmm bu ay bırakalım oluruna dedi :))
Canim ne zamandir deniyorsunuz daha once dusuk falan yasadinmi
Canim hayirlisi olsun yaa uzuldum ama demek ki daha zamani gelmemis umutsuzluk yapma olmadi insallah 2. de tutar hem bellide olmaz belki gerek kalmaz bile asilamaya stres yaparak kendimize engelliyoruz hamile kalmamizi ben beceremiyorum bari sen yapma
Aynen bendede belim kasiklarimda ince ince bir sizi var adet belirtisi gibi ama ayin 9una daha var accaba erken mi adet olacagim cok erken degil mi ama yaa belirti icin zaten ben hamile oldugumu falan dusunmuyorum da suan bu agri neden merak ettim heralde stresten erken gelecek stresten gec gelirdi erken olmaya basladi mubarek o da sasirdi kendini:44: Insallah sen hamilesindir
tatlım benim demek ki hayırlı değilmiş. üzülme sakın daha genciz olur inş yeter ki kaderimize yazılı olsun canım...kendine iyi bak canım tamam mı takma kafana...
Yok tatlım bu ay 5.ayımız ama drum yüzünden yumurtayı kaçırdık çatlamış( önümüzdeki aya nasip bakalım..yok tatlım yaşsmadım düşük veya gebelik daha önce .. Siz ne zmndır istiosunuz cnm
Tatlim ozaman hic kendini uzecek bir sey yok daha cok erken ovulasyonu takip ederseniz olur insallah canim, biz basta istemdeik erken diye eylul ayinda artik deneyelim dedik bende saglik ocaginda rutin testler yaptirdim cok sukur temiz cikti dr hanim dediki eczaneden ovulasyon testi al koyu cift cizgiyi gordugunde degerlendir dedi ayni gun aldim ve test yaptim o gun yumurtlamisim hemen degerlendirdik 13 gun sonra gebelik testinde de pozitifi gordum, cok guzel duygulardi canim Allah bir daha tamamina erdirsin insallah, insallah en kisa zamanda sende buguzel duygulari yasarsin canim,
canım hayırlı olsun.. Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğünde hemen ilişkiye mi giriliyor yoksa 24-36 saat sonra mı? kafam çok karıştı yaaa
canım hayırlı olsun.. Allahım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğünde hemen ilişkiye mi giriliyor yoksa 24-36 saat sonra mı? kafam çok karıştı yaaa
kızlar bir hoş geldin demenizi beklerdim.inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz.:2:
Mrb kizlar bende yeni katildim araniza birlikte bebislerimizi bekleyelim insallah. 29 yasindayim ekim ayinda 7 haftalik hamileyken bebegin kalbinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Kurtajdan sonra 3 ayimi doldurdum, insallah bu ay tekrardan denemelere baslayacagiz.cok zor bir 3ay gecti psikolojik olarak ama artik kendimi hazir hissediyorum 3 aydir folikasitimide kullandim, forum annemiz benide listeye kaydedbili mi benim bat 29 subat.
merhabalar bende geldim. nerdeyse 1 yıldır bekliyoruz ama gelemedi mucizemiz. eşimiin deyimiyle sıpamız :) geçen ay rahim filmi çekildim 8 günlük bir gecikmeden sonra acı sonla karşılaştım. aslında çok rahattım bu ay tedaviye başlayacağımız için hiç takmamıştm ama gecikince günden güne yıkıldık eşimle. yarın tedaviye başlıyoruz dua edin. nasıl bir süreç yaşıyacağız bilmiyorum ama umarım daha fazla yıpranmayız.benim şu an görünen bat tarihi 1 mart beni de ekler misniz listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?