Hamile kalmayı bekleyenler

Görmedim ben canım kusura bakma.. Hoşgeldinnn...
sen ne zamandır bekliyorsun ve neler yapıyorsun bebiş için

canım ben doğum yaptım geçen sene ocakta.tekrar eylülde düşünüyorum.ilk defa bu ay adet oldum bir senedir ve bir kaç ilişkim oldu.17 sinde korunmasız 23-25inde geriçekilme ile.ama sanki ben hamile hissediyorum bazen kendimi bilmiyorum psikolojikmi.bat 7 şubat.test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.olursa tabiki doğurucam.heycan yaptım.listeye eklenmek ve sizlerle beklemek istiyorum

Canim Allah soyletmistir insallah, ben ekimde hamilyedim ama 7 haftalikken kurtaj oldum suan tekrar deneyecegiz canim, ben cift cizgiyi gorunce iliskiye girdim o gun.

Ahhh canımcığımmmm inşallah Allah söyletmiştir... yeniden ovulasyon testi mi kullanacaksın.. bende gg dan sipariş verdim.. 15 şubat benim bat.. olmazsam ne ala yoksa ovulasyon testini deneyeceğim.. Asına bakarsan çok umutsuzum bu ovulasyondan.. ben 4 senedir korunmuyorum yani 4 senede hiç mi yumurtlama günüme denk gelmedi diye
Ama yine de Allahtan ümit kesilmez

Rabbım nasıp ederse olur cnm o yuzden allaha sıgıncaz ve beklıcezz cnmm

kızlar sizlerde hoşgeldiniz.coomio geçmiş olsun.inşallah bu ay olmuştur.
umutt sende hoş geldin canım rahim filiminden hemen sonra çok kalan var

Sagol canim sende hos gelsin bu topik bize ugurlu olsun insallah

Reactions: wen

öyleyse aramıza hoşgeldin yeniden... burada en uzun bekleyen benim sanırım.. 4 yıldır bekliyorum.. bir çok sebeplerden dr.a gidip tedavi falan olamadım.. gerçi tedavilik bi durumum yoktur bile belki bilmiyorum. anaokulu işletiyordum orayı devrettim şimdi dr. başladım.. tahliller testler film her şeyi verdim sonuçları bekliyorum.. bakalım neler olacak.. hep birikte bekliycez canımcığımmm...

yardımcı olmaya çalışalım canım

Teşekkür ederim canım ben klomen tedavisine başladım ocak ayında adetimin 5ci günü klomene başladım 15mm ve 17mm yumurtam oldu 2gün sonra 19mm ve 20mm oldu ve ogün çatlatma iğnemi oldumbugün 4cü günüm bitti 2yumurtam var şansım yüksekmi ve bebek nezaan oluşmaya başlıyo tabi tutarsa bu konuda yardımcı olurmusunuz

Burdayım cnm sorr

Teşekkür ederim canım ben klomen tedavisine başladım ocak ayında adetimin 5ci günü klomene başladım 15mm ve 17mm yumurtam oldu 2gün sonra 19mm ve 20mm oldu ve ogün çatlatma iğnemi oldumbugün 4cü günüm bitti 2yumurtam var şansım yüksekmi ve bebek nezaan oluşmaya başlıyo tabi tutarsa bu konuda yardımcı olurmusunuz

hayırlı olsun canım.düzenli adet görüyorsan olur ama tabi tek başına bakmaktan ziyade eşinde bir baktırsa iyi olur.arkadaşımında böyle olmadı meğer eşinin spermleri yavaşmış.ondan sonra eşi tedavi oldu.

daha çok erken canım varsa bile rahime.ilişkiden 7 gün sonra yuvarlanıyor.ondan sonra yavaş yavaş değerlerin yükseliyor

Bu arada 5 yaşında oğlum var.. oda çok zor olmuştu 2,5 yıllık bir uğraş sonucu :26::26::26::26:

Bu arada 5 yaşında oğlum var.. oda çok zor olmuştu 2,5 yıllık bir uğraş sonucu :26::26::26::26:

o hiç belli olmazki biri zor olur biri kolay.inşallah bu ay güzel haber alıcaksın ne kadar var batına.inşalllah bat gelmeyen adet tarihin olur gat

Canim ovulasyon testini bende gg den aldim 20 tane ovulasyon 6 tane gebelik testi vardi, ben oneririm, ben bu sefer ovulasyon kullanmayacagim cok kaptiriyorum kendimi adetten sonra iki gune bir dusunuyorum, hergun iliskiye girmekte erkegin sperm kalitesini dusuruyirmus,

öyle.. fırsat olunca onu da götüreceğim.. bi ayarlayamıyoruz ki.. fırsat olunca 3 günlük perhiz olmuyo, perhiz yapıyo gitmeye fırsatı olmuyo, bir türlü denk getiremedik...

yarın görüşürüz kızlar.hepinizi öpüyorum yatmaya gideyim artık çok yoruldum

Mrb nasılsınız kızlar bi sorum olacaktı size adetime 8 gün var ovülasyon testinde 2. Çizgi hala çıkıyor neden olabilir progestan kullanıyorum onun etkisi varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…