Görmedim ben canım kusura bakma.. Hoşgeldinnn...
sen ne zamandır bekliyorsun ve neler yapıyorsun bebiş için
Canim Allah soyletmistir insallah, ben ekimde hamilyedim ama 7 haftalikken kurtaj oldum suan tekrar deneyecegiz canim, ben cift cizgiyi gorunce iliskiye girdim o gun.
kızlar kimler burda acaba sorularım var yardımcı olurmusunuz lütfen
Mrb hemserim yine karsilastik baska bi topikte insallah bu topik bize ugurlu gelir bebegini bekleyen herkes hamile kalir.ben gecen ay kurtajdan sonra rahimim iyilessin diye dusunerek 8 gun bal tarcin corekotu kuru uyguladim ama pisman oldum benim yumurtlamamda bir sikinti yoktu ama bu ay her iki kasigim yumurtlama donemi yurutmeyecek kadar agridi kasildi.tahminimce yumurtalarim fazla gelisti adet donemimde bir o kadar sancili gecti surekli kati parcalar cikardim, adetmin 4, gunu bile kivrandim, yumurtlama duzenimi bozdu, sogan kuru ictim bir ara afedersin popomu tutamaz oldum, surekli ishal yemyesil o da bagirsagimi bozdu, onuda kistim olmamasina ragmen icmistim, bu ay hic bir sey kullanmayacagim fazladan Allah nasip ederse olur olmazsa onumuzdeki ay. Ama Allah hayirli zamanda versin ve bir daha acisini yasatmasin cumlemize
kızlar sizlerde hoşgeldiniz.coomio geçmiş olsun.inşallah bu ay olmuştur.
umutt sende hoş geldin canım rahim filiminden hemen sonra çok kalan var
Sagol canim sende hos gelsin bu topik bize ugurlu olsun insallah
canım ben doğum yaptım geçen sene ocakta.tekrar eylülde düşünüyorum.ilk defa bu ay adet oldum bir senedir ve bir kaç ilişkim oldu.17 sinde korunmasız 23-25inde geriçekilme ile.ama sanki ben hamile hissediyorum bazen kendimi bilmiyorum psikolojikmi.bat 7 şubat.test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.olursa tabiki doğurucam.heycan yaptım.listeye eklenmek ve sizlerle beklemek istiyorum
yardımcı olmaya çalışalım canım
kızlar kimler burda acaba sorularım var yardımcı olurmusunuz lütfen
Burdayım cnm sorr
öyleyse aramıza hoşgeldin yeniden... burada en uzun bekleyen benim sanırım.. 4 yıldır bekliyorum.. bir çok sebeplerden dr.a gidip tedavi falan olamadım.. gerçi tedavilik bi durumum yoktur bile belki bilmiyorum. anaokulu işletiyordum orayı devrettim şimdi dr. başladım.. tahliller testler film her şeyi verdim sonuçları bekliyorum.. bakalım neler olacak.. hep birikte bekliycez canımcığımmm...
daha çok erken canım varsa bile rahime.ilişkiden 7 gün sonra yuvarlanıyor.ondan sonra yavaş yavaş değerlerin yükseliyorTeşekkür ederim canım ben klomen tedavisine başladım ocak ayında adetimin 5ci günü klomene başladım 15mm ve 17mm yumurtam oldu 2gün sonra 19mm ve 20mm oldu ve ogün çatlatma iğnemi oldumbugün 4cü günüm bitti 2yumurtam var şansım yüksekmi ve bebek nezaan oluşmaya başlıyo tabi tutarsa bu konuda yardımcı olurmusunuz
canım ben doğum yaptım geçen sene ocakta.tekrar eylülde düşünüyorum.ilk defa bu ay adet oldum bir senedir ve bir kaç ilişkim oldu.17 sinde korunmasız 23-25inde geriçekilme ile.ama sanki ben hamile hissediyorum bazen kendimi bilmiyorum psikolojikmi.bat 7 şubat.test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.olursa tabiki doğurucam.heycan yaptım.listeye eklenmek ve sizlerle beklemek istiyorum
Bu arada 5 yaşında oğlum var.. oda çok zor olmuştu 2,5 yıllık bir uğraş sonucu :26::26::26::26:
Ahhh canımcığımmmm inşallah Allah söyletmiştir... yeniden ovulasyon testi mi kullanacaksın.. bende gg dan sipariş verdim.. 15 şubat benim bat.. olmazsam ne ala yoksa ovulasyon testini deneyeceğim.. Asına bakarsan çok umutsuzum bu ovulasyondan.. ben 4 senedir korunmuyorum yani 4 senede hiç mi yumurtlama günüme denk gelmedi diye
Ama yine de Allahtan ümit kesilmez
hayırlı olsun canım.düzenli adet görüyorsan olur ama tabi tek başına bakmaktan ziyade eşinde bir baktırsa iyi olur.arkadaşımında böyle olmadı meğer eşinin spermleri yavaşmış.ondan sonra eşi tedavi oldu.
o hiç belli olmazki biri zor olur biri kolay.inşallah bu ay güzel haber alıcaksın ne kadar var batına.inşalllah bat gelmeyen adet tarihin olur gat
yarın görüşürüz kızlar.hepinizi öpüyorum yatmaya gideyim artık çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?