Hamile kalmayı bekleyenler

Benim kırmızılarda geldi saolsunlar hıc yalnız bırakmıyolar benı smdı böyle gecıkerek oldu ya adetım aceba rahım kendını hazırlıyomu ki ?

Canim benim moral bozmak yok. Oyke biseyi bende duymuştum gecikince rahim kendini hazirlar diye. Vende gecen ay gecikmistim hende 9gun bu ay bakalim 6subati mn gecmesinu bekliyorum ama olmazsada moral bozmak yok . Rabbin hayırlısı ne ise onu versin dimi

Cnm yumurtanın catlaması hamılelık ıcın olması gerekn adımlardan, eger spermler ulasabıldıyse cunku ulasamama ıhtımalude war ama eger ulastıysa yumurta ıle bırlesen sperm 2 4 8... Die bölnmeye baslıo 5. Haftada kesesını olustrması bıtıo aonrada bbegın ellerı koları vs vs gelısımı baslıo eger olduysa adet gununden once hıc bır belurtın olmaz cnm kandada ıdrardada cıkmaz adetını bkle kesın olsun ne zmn bat?

Günaydınn Kızlarrrr

2 gün gelemedim aklım burda arada cepten girip girip baktım ama cok duramadımmm.. nasılsınız bakalımmmmm

Hayırlısı bakalım koca topıkdr 1 tane ıyı hbrımız var darısı dgerlerıne bakalım ınsallah sızın mutluluklarınıza sevınırız

ay inşallahhh bakalım ama ben gecikirsem sayet pazartesiye kadar bakmıycammm teste falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…