Hamile kalmayı bekleyenler

Günaydın tatlımmm..[/QUOTE]

sol kasığımda bır ağrı var ıkı gundur bastırıncada hıssdıorum ağrıyı neden kı fıkrı olan varmı

Günaydın canlar bu sabah ta test yaptım ama gene negatif bu 3.test oldu reglim 3gün gecikti Dr randevu aldım yarın sabaha kan testi için eğer regl olursam bugun iptal edicem ama hamile olsaydım silik te olsa bir çizgi belirirdi kasıklarımda ara ara hafif kramp var başka bi belirti yok hayırlısı....

Günydın canım Allah hayırlı haberler versin sıkma canını

Günaydın tatlımmm..

sol kasığımda bır ağrı var ıkı gundur bastırıncada hıssdıorum ağrıyı neden kı fıkrı olan varmı[/QUOTE]
batına daha 10 gün var dimi tatlım. kaçgündür var ağrı?

idrar testinde çıkmayıp kanda cıkan çok var bekle bakalım kan testini olmazsada moral bozmak yok tamammı tatlımm

sol kasığımda bır ağrı var ıkı gundur bastırıncada hıssdıorum ağrıyı neden kı fıkrı olan varmı

idrar testinde çıkmayıp kanda cıkan çok var bekle bakalım kan testini olmazsada moral bozmak yok tamammı tatlımm[/QUOTE]

10 gün var canım 2 gündür var kalkınca eğilince uzanınca hanı ağır kaldırırsında karnın acır ya ertesı gun anlatabıldım kı acaba hanı çiğlemiş gib oluncada acır bunun gıbı ama sadece sol tarafta bı ara ağrı gıbı bır ara içten gıdıklanıyo gıbı oluo reglıme daha çok varr nedenkı gebelık mı dıe sormuyorum oladabılır ama herşeyı ona yormuyorum ben acaba kist falan mı kı

idrar testinde çıkmayıp kanda cıkan çok var bekle bakalım kan testini olmazsada moral bozmak yok tamammı tatlımm[/QUOTE]

Inşş canım kasıklarım sanki regli oluyormuşum gibi ağrıyor bozmuycam moralimi elimden geldiğince

İnş kist falan değildir. soğukta almış olabilirsin bole durumlarda cok dusunme vucudunu canım. dediğin gibi gebelikte olabillir ama ona yormamakta lazım malum sonra uzuluyoruz..

merhaba kızlarrr antalyadan günesli sıcak bir havadann ...
Dilerim bu ayy bizimledirrr bebişlerimizzzz kızlarrrrr amiiiNNNNN ...

Gebelik belirtilerindede var bel ağrısı alt karın kasıklarda ağrı ama ne bileyim sen takip et bakalım nolucak canım

evetttt gebelik belirtileri ile adet belirtileri benzermişşş,insallahhh hamişsindirr cnmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…