cnmm memleketim diye demiyorum türkiyede bircok sehre gittim antalyam yasanılasıııııı :)sanslıyızz walllaaaa sen nerden cnmmm?
Bende çok güzel bir şehirdeyim ama havası pis insanları bi acayip İstanbul
kızlar adetime 4 gün var test yaptım baya maya negatiif sanırım hamile değilim olsaydıom azda olsa çıkardı diye düşünüyorum.
kızlar adetime 4 gün var test yaptım baya maya negatiif sanırım hamile değilim olsaydıom azda olsa çıkardı diye düşünüyorum.
bende dün yaptım negatif...3 günüm kaldı..birlikte bekleyelim mi :13:
teşekkür ederim canlar darısı başınıza...
Aman da ammmaaan:) İlk hamişimiz minişiyle gelmişşş:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hayırlı uğurlu olsuun:) Ay nasıl sevindim bilemezsin:)))) Maşallah maşallaaah:)))) Uğur böcüğümüz olursun inşallahhh:)) Aminnn aminn:)
Günaydın şekerler, aynı yola baş koyan dostlarım,yoldaşlar, Rakiler:))
Listenin tepesinde kaldım bende kukumav kuşu gibi yaw:))
Adet olsam yeni batı yazacağım ama ne adet oluyorum ne de hamileyim bu nasıl iştir:)) Terminatör gibiyim valla kötü kötü bakıyorum herkese monitörün arkasından:)) Karnım infilak edecek az kaldı:))) Çukulataya neyim ihtiyacım var, Bergen'e bağladım iyice:))) Yıllar yılıııı dert yolundaaa ne ilk ne deee sonuncuyuuum, kahrediyoor hayat benüüü acılarııın kadınıyııımmm:)))
İmdaat...Ayyy yetişin komşularr adam öldürüyoolaaarrrrr:)))
MRB BENDE AŞILAMA YAPTIRDIM 3 GÜN SONRA BELLİ OLCAK BAKALIM SONUÇ NASILS OLCAKben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
zeyy battaşımmm hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsunnn..bende dün yaptım negatif...3 günüm kaldı..birlikte bekleyelim mi :13:
Moralsizlık yok durmak yok çalışmaya devammm:)ben olucam adet galiba kopkoyu sarı bir akıntı gelmiş hardal sarısı gibi
Adet olsam yeni batı yazacağım ama ne adet oluyorum ne de hamileyim bu nasıl iştir:)) Terminatör gibiyim valla kötü kötü bakıyorum herkese monitörün arkasından:)) Karnım infilak edecek az kaldı:))) Çukulataya neyim ihtiyacım var, Bergen'e bağladım iyice:))) Yıllar yılıııı dert yolundaaa ne ilk ne deee sonuncuyuuum, kahrediyoor hayat benüüü acılarııın kadınıyııımmm:)))
tatlım yalnız degilsin bende öylecee beklemedeyim offffffffff
Ay sağol canım ya bekleyelim bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallaaaaahh:))) Geç olsun da güç olmasıın:) Tez zamanda kavuşacağız bebişlere moral bozmak yoook:)))
kızlar sizlerde hoşgeldiniz.coomio geçmiş olsun.inşallah bu ay olmuştur.
umutt sende hoş geldin canım rahim filiminden hemen sonra çok kalan var
Bu arada 5 yaşında oğlum var.. oda çok zor olmuştu 2,5 yıllık bir uğraş sonucu :26::26::26::26:
Günaydın tatlımmm..
cok kokruyorum yanlız tabi ki hayırlısı her seyin ama bidaha aynı stresi yaşamak istemiyprumben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?