Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar adetime 4 gün var test yaptım baya maya negatiif sanırım hamile değilim olsaydıom azda olsa çıkardı diye düşünüyorum.

kızlar adetime 4 gün var test yaptım baya maya negatiif sanırım hamile değilim olsaydıom azda olsa çıkardı diye düşünüyorum.

bende dün yaptım negatif...3 günüm kaldı..birlikte bekleyelim mi :13:

ümitsizliğe gerek yok kızlarrr o bebiş bu göbişlere gelcekkkkkk inşallahhhhhhh

teşekkür ederim canlar darısı başınıza...

Aman da ammmaaan:) İlk hamişimiz minişiyle gelmişşş:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hayırlı uğurlu olsuun:) Ay nasıl sevindim bilemezsin:)))) Maşallah maşallaaah:)))) Uğur böcüğümüz olursun inşallahhh:)) Aminnn aminn:)

ben olucam adet galiba kopkoyu sarı bir akıntı gelmiş hardal sarısı gibi

teşekkürler canım amin inş. uğurunuz oluruz bebişmizle:) darısı başına canım

Günaydın şekerler, aynı yola baş koyan dostlarım,yoldaşlar, Rakiler:))

Listenin tepesinde kaldım bende kukumav kuşu gibi yaw:))
Adet olsam yeni batı yazacağım ama ne adet oluyorum ne de hamileyim bu nasıl iştir:)) Terminatör gibiyim valla kötü kötü bakıyorum herkese monitörün arkasından:)) Karnım infilak edecek az kaldı:))) Çukulataya neyim ihtiyacım var, Bergen'e bağladım iyice:))) Yıllar yılıııı dert yolundaaa ne ilk ne deee sonuncuyuuum, kahrediyoor hayat benüüü acılarııın kadınıyııımmm:)))

İmdaat...Ayyy yetişin komşularr adam öldürüyoolaaarrrrr:)))

tatlım yalnız degilsin bende öylecee beklemedeyim offffffffff

MRB BENDE AŞILAMA YAPTIRDIM 3 GÜN SONRA BELLİ OLCAK BAKALIM SONUÇ NASILS OLCAK

yawrum daha var test yapmak için acele etmişsinnn.İnşallahh hamişsindir bakalım..

bende dün yaptım negatif...3 günüm kaldı..birlikte bekleyelim mi :13:
zeyy battaşımmm hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsunnn..

ben olucam adet galiba kopkoyu sarı bir akıntı gelmiş hardal sarısı gibi
Moralsizlık yok durmak yok çalışmaya devammm:)

ayy canım benim yaaa koptum şuannn.

tatlım yalnız degilsin bende öylecee beklemedeyim offffffffff

Ay sağol canım ya bekleyelim bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallaaaaahh:))) Geç olsun da güç olmasıın:) Tez zamanda kavuşacağız bebişlere moral bozmak yoook:)))

ay çok güldüm ya...
inşallah hamilesindir canım kanda baktır istersen :44:

Ay sağol canım ya bekleyelim bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallaaaaahh:))) Geç olsun da güç olmasıın:) Tez zamanda kavuşacağız bebişlere moral bozmak yoook:)))

inşalllahhhhhhhhhhhhhhhh cnmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar sizlerde hoşgeldiniz.coomio geçmiş olsun.inşallah bu ay olmuştur.
umutt sende hoş geldin canım rahim filiminden hemen sonra çok kalan var

inşallah öyle olur ya, bu ay olmadı ama 2 3 ay diyorlar bugün randevum var doktorla tedaviye başlıcak sanırım klomen vericek umarım bir sonuç alırım.

Bu arada 5 yaşında oğlum var.. oda çok zor olmuştu 2,5 yıllık bir uğraş sonucu :26::26::26::26:

sonunda kavuşmuşsun bebeğine. bende bilmek istioyrum sadece olacak mı diye. hiç olmıcak korkusu insanı mahvediyor

Günaydın tatlımmm..

sol kasığımda bır ağrı var ıkı gundur bastırıncada hıssdıorum ağrıyı neden kı fıkrı olan varmı[/QUOTE]

adet günün yakın mı bilmiyorum ama yumurtlar çok geliştiği ve çatlamak üzere olduğu dönemde oluyor o ağrı yada çatlayamadığı zaman.ama umarım hamileliktendr canım sennki

cok kokruyorum yanlız tabi ki hayırlısı her seyin ama bidaha aynı stresi yaşamak istemiyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…