Hamile kalmayı bekleyenler

Ayni canım aynı bekliyoruz karnım davul gibi

Son düzenleme:
yemeğimide yedim geldimmmm. ama pazartesi sendromumu ne pek kimseler yokkk topiğimizdeee...

bende dün yaptım negatif...3 günüm kaldı..birlikte bekleyelim mi :13:

bekleyelim canım ama benim ümidim yok kızıma 3 gün kala 10-15 dk çok silik bir çizgi vardı bunda oda yok.değilim herhalde.4 gün var erken mi davrandım diyorum.ümitlenmek istemiyorum.şimdilik adete kadar yok kabul ediyorum.alıştırmayayım kendimi

bende erkenden yaptım diye kızdım kendime ama beklemesi de çok zormuş...

yawrum daha var test yapmak için acele etmişsinnn.İnşallahh hamişsindir bakalım..

zeyy battaşımmm hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsunnn..

Moralsizlık yok durmak yok çalışmaya devammm:)

öylemi diyorsun.hayırlısı inşallah hepimiz için

bende bu aksam kan vericem bakalim hiç hamile gibi degilim ya hayirlisi olsun.ssonnuç iki gun sonra çikar sanirim neticeyi yazarim

bende bu aksam kan vericem bakalim hiç hamile gibi degilim ya hayirlisi olsun.ssonnuç iki gun sonra çikar sanirim neticeyi yazarim

Iki gün mü? Ne diyosun canım sen? 1 saatte veren yerler var. Ben hayatta o kadar bekleyemezdim.. Bence bir kaç yere Sor en hızlı neresi sonuç veriyorsa orada yaptir canım benim.. 2 gün beklenir mi Yaw kabus gibi :18:

devlette yaptircam cnm hastanede isim var da daha once devlette hiç yaptirmadim snairim iki guunn oyle çok merak etmirrumki.hmile oldugumu sanmiyorum.bir ayda bir korunmasiz iliski.denk gelmemistir herhalde

devlette yaptircam cnm hastanede isim var da daha once devlette hiç yaptirmadim snairim iki guunn oyle çok merak etmirrumki.hmile oldugumu sanmiyorum.bir ayda bir korunmasiz iliski.denk gelmemistir herhalde
O hic.belli.olmaz canim benim.bi arkadasimda bir ayda bir iliskiyle hamile kaldi ve dogdu bile ben ugrasiyorum olmuyo o tek iliskiyle hamile kaldi yaaa yani belli.olmaz

suan doktoru bekliyorum kanimi alsalar da kurtulsam.kendi kendime guluyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…