yawrum daha var test yapmak için acele etmişsinnn.İnşallahh hamişsindir bakalım..
zeyy battaşımmm hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsunnn..
Moralsizlık yok durmak yok çalışmaya devammm:)
Günaydın şekerler, aynı yola baş koyan dostlarım,yoldaşlar, Rakiler:))
Listenin tepesinde kaldım bende kukumav kuşu gibi yaw:))
Adet olsam yeni batı yazacağım ama ne adet oluyorum ne de hamileyim bu nasıl iştir:)) Terminatör gibiyim valla kötü kötü bakıyorum herkese monitörün arkasından:)) Karnım infilak edecek az kaldı:))) Çukulataya neyim ihtiyacım var, Bergen'e bağladım iyice:))) Yıllar yılıııı dert yolundaaa ne ilk ne deee sonuncuyuuum, kahrediyoor hayat benüüü acılarııın kadınıyııımmm:)))
İmdaat...Ayyy yetişin komşularr adam öldürüyoolaaarrrrr:)))
Ayni canım aynı bekliyoruz karnım davul gibi
sonunda kavuşmuşsun bebeğine. bende bilmek istioyrum sadece olacak mı diye. hiç olmıcak korkusu insanı mahvediyor
sonunda kavuşmuşsun bebeğine. bende bilmek istioyrum sadece olacak mı diye. hiç olmıcak korkusu insanı mahvediyor
bende dün yaptım negatif...3 günüm kaldı..birlikte bekleyelim mi :13:
bekleyelim canım ama benim ümidim yok kızıma 3 gün kala 10-15 dk çok silik bir çizgi vardı bunda oda yok.değilim herhalde.4 gün var erken mi davrandım diyorum.ümitlenmek istemiyorum.şimdilik adete kadar yok kabul ediyorum.alıştırmayayım kendimi
yawrum daha var test yapmak için acele etmişsinnn.İnşallahh hamişsindir bakalım..
zeyy battaşımmm hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsunnn..
Moralsizlık yok durmak yok çalışmaya devammm:)
bende bu aksam kan vericem bakalim hiç hamile gibi degilim ya hayirlisi olsun.ssonnuç iki gun sonra çikar sanirim neticeyi yazarim
bende bu aksam kan vericem bakalim hiç hamile gibi degilim ya hayirlisi olsun.ssonnuç iki gun sonra çikar sanirim neticeyi yazarim
Biraz önce bı yakınımda TEMBEL dedi kim bnm yasadgımı nerden bılıoki...
Hayirlisi canimm hadi bakliyoruz canim hayirli haberleri ama iki.biraz cok canimbende bu aksam kan vericem bakalim hiç hamile gibi degilim ya hayirlisi olsun.ssonnuç iki gun sonra çikar sanirim neticeyi yazarim
O hic.belli.olmaz canim benim.bi arkadasimda bir ayda bir iliskiyle hamile kaldi ve dogdu bile ben ugrasiyorum olmuyo o tek iliskiyle hamile kaldi yaaa yani belli.olmazdevlette yaptircam cnm hastanede isim var da daha once devlette hiç yaptirmadim snairim iki guunn oyle çok merak etmirrumki.hmile oldugumu sanmiyorum.bir ayda bir korunmasiz iliski.denk gelmemistir herhalde
ay sorma banada oyle diyolar hergün he saat bebek lafı duymaktan sıkıldım sürekli hadi bebek bekliyoruz artık falan demelrindennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?