ay sorma banada oyle diyolar hergün he saat bebek lafı duymaktan sıkıldım sürekli hadi bebek bekliyoruz artık falan demelrindennn
Canm benm en sonunda buldum senı cok merak etmştm senı hakkınzda hayırlısı olsun inş saglıklı hayırlı evlatlar versın inş onemlı olanda bu bence rabbım herseyn hayırlısjnı versınsağol canımyok takmıyorum,artık üzülmüyorum yaa...amann olmazsa olmaz ne yapalım...
Ayy cnm bnm sorma yha sınır oldummm
Canm sana msjım geldımı
Yok kuzu ne attınn
Banada kaynana her ay her dakika hastalandın mı diye soruyo sinirlerimi zıplatıyo
Ayy cnm bnm sorma yha sınır oldummm
devlette yaptircam cnm hastanede isim var da daha once devlette hiç yaptirmadim snairim iki guunn oyle çok merak etmirrumki.hmile oldugumu sanmiyorum.bir ayda bir korunmasiz iliski.denk gelmemistir herhalde
Kızlaaaaaaaarrrrr nerdesiniz yahuuuuu cancağızlarımmm...
sizsiz tadım duzum olmuyu yawwww
ben burdym yaw canm sıkkın bata az kaldı afakanlar basıyo
Canm sımdj ne kadardr istyn bende kan pıhtılasma test yyaptrdım sonucu almadım daha heycanla beklıym işte bu igne zormu bılıynmu hamıleleık zormu gecıyo avaba
Banada kaynana her ay her dakika hastalandın mı diye soruyo sinirlerimi zıplatıyo
Ya onu sorma bide millet kaynanamin yaninda soruya bana o da bak gir millet soryyi der gibi bakiyo
Bata 2 gün kaldı ve ben her gece rüyamda çift çizgi çıkan testler yapıyorum artik kafayı yemek üzereyim ve iki yengemin de hamile olduğunu öğrendim üstelik biri ikizmis Allahım hayirlisini nasip et bize de
Aaaa canım üzme kendini.. bi gün seninde olacak ve üzüldüğünle kalacaksın.. benimde 1 oğlum var o da çok geç oldu. her ay regl olduğumda 1 hafta evde ölü sessizliği olurdu. eltim bile ben üzülmeyeyim diye hamile olduğunu aylarca saklamıştı benden.. şimdi 5 yaşında dünyalar güzeli bir yusuf'ummm var.. 4 senedir de yusufa kardeş bekliyoruz kısmet ne zamana Allah bilir...
Ümidini kaybetme canımmm..
Inşallah bizim için de hayırlısı olur ama çok Umutlandirdim kendimi ben. günler önceden şu gibi geçerdi şimdi geçmek bilmiyo
Bata 2 gün kaldı ve ben her gece rüyamda çift çizgi çıkan testler yapıyorum artik kafayı yemek üzereyim ve iki yengemin de hamile olduğunu öğrendim üstelik biri ikizmis Allahım hayirlisini nasip et bize de
He de gec taktigi bundan sonra:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?