Hamile kalmayı bekleyenler

sağol canımyok takmıyorum,artık üzülmüyorum yaa...amann olmazsa olmaz ne yapalım...
Canm benm en sonunda buldum senı cok merak etmştm senı hakkınzda hayırlısı olsun inş saglıklı hayırlı evlatlar versın inş onemlı olanda bu bence rabbım herseyn hayırlısjnı versın

devlette yaptircam cnm hastanede isim var da daha once devlette hiç yaptirmadim snairim iki guunn oyle çok merak etmirrumki.hmile oldugumu sanmiyorum.bir ayda bir korunmasiz iliski.denk gelmemistir herhalde

hımmm.. canım böyle devlet hastanesinde yaptıracak olursan bir daha sana tavsiyem; acile git röntgen yada mr çekilcem ama bu ay hamilelikten şüpheleniyorum dediğin zaman 1 saatte veriyor aciller. çünkü normal laboratuvar ile acil laboratuvarı farklı çalışıyor hastanelerde... benden tavsiye şekerim... Umarım hayırlı haberler alırız hep beraber canımmmm..
öperimmm çokkk

Kızlaaaaaaaarrrrr nerdesiniz yahuuuuu cancağızlarımmm...
sizsiz tadım duzum olmuyu yawwww

Son düzenleme:
Canm sımdj ne kadardr istyn bende kan pıhtılasma test yyaptrdım sonucu almadım daha heycanla beklıym işte bu igne zormu bılıynmu hamıleleık zormu gecıyo avaba

Cnm drumun anlattıgı zor degıl aksıne bacaklarında kan dolasımı oldugundan daha rahat olacakdemısti sadrce her gun druna gıdıp olman sıkıntı.. Krndı drumdan baskasına yaptrmam dıe dusunuom ben esımde aynı şeyi düşünüyor herhun gotururum dıo ama bakalım bı olsunda grcez....

Banada kaynana her ay her dakika hastalandın mı diye soruyo sinirlerimi zıplatıyo

Ya onu sorma bide millet kaynanamin yaninda soruya bana o da bak gir millet soryyi der gibi bakiyo

Sonraki aşamada o kaynanalar komşu teyzelerle bir olup biri yeni doğmuş bebeğinizi yaglamaya çalışırken diğer yurdum teyzeleri tuzlamaya çalışıyor. Biri aaa bunun ayakları eğri diyip kalça çıkığı olmasın diye boyunu bile ölçmemiş doktorlara inat bacaklarına bastırırken diğerleri şimdi yemekleri tattırmazsan hic birşey yemez diyerek 10 günlük bebeğin ağzına yemek sürüyor; ))) daha bitmedi, sokaktan geçen kilimci kör hasan bile oooo aplaa bura çok sıcak pişer ha bebe burda hasta olur diyip değerli yorumlarını sunuyor. işte o zaman şeytan diyor ki al bunlarin kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkar, alev alsınlar; )))) yaw doktor şunu yasakladı bunu yasakladı diye diye agzinda tüy bitiyor insanın; )) doktorlar ne bilir diye Alayına isyan kaynanalar arada bir iki çıkar o da şansınıza ama merak etmeyin baş etmenin en etkili yolu doktor şöyle dedi demek; ) ama içiniz rahat olsun, bebeğin 40ı çıkınca insanların cok buyuk bir kısmı karışmıyor artık) tabi kaynanalar hariç. Onlar hep karışıyor hep karışıyor; )))

Bata 2 gün kaldı ve ben her gece rüyamda çift çizgi çıkan testler yapıyorum artik kafayı yemek üzereyim ve iki yengemin de hamile olduğunu öğrendim üstelik biri ikizmis Allahım hayirlisini nasip et bize de

Aaaa canım üzme kendini.. bi gün seninde olacak ve üzüldüğünle kalacaksın.. benimde 1 oğlum var o da çok geç oldu. her ay regl olduğumda 1 hafta evde ölü sessizliği olurdu. eltim bile ben üzülmeyeyim diye hamile olduğunu aylarca saklamıştı benden.. şimdi 5 yaşında dünyalar güzeli bir yusuf'ummm var.. 4 senedir de yusufa kardeş bekliyoruz kısmet ne zamana Allah bilir...
Ümidini kaybetme canımmm..

Inşallah bizim için de hayırlısı olur ama çok Umutlandirdim kendimi ben. günler önceden şu gibi geçerdi şimdi geçmek bilmiyo

Cnm herseyde vardır bır hayır uzme canını bn sana bnm durumumu yasadggımı anlatsam halıne sukredersin... Bnm ıkı eltım war bıri ıkıncı cocuguna hamıleymiş bugun öğrendım dgrıde bnden snra evlndı 1. Bebesı 3 aylık ıkıncye hmıle ve herkes cocugum olmuooo gozuyle bakıo bılmıolarkı problm bnde dgıl. AmA laf sokmaya gelınce becerıp doguramadın, bn cok dgrgan bı karıyım vs gbı lafları soluolar yok bnm cocugumu kucagına alma dusrursun! Farkında degıller bunları solerkn bnı degıl kardeslerınıkaybedıolar... Ama eşimde bende sunu bılıoruz bız hep hyırlısını istedık bızım için hayırlısı bu belkı allahım bıze dıokı sızın askınız sevgınız okadar gercekkı sız hayatınızı yasayın gezın tozunn anı yasayın dıo veya allah bıze bu cocugu ılk ıstediğimizde verseydi cocukla ılgılenıp bırbırımzı yıpratcaktık cocugu bu kadar ısteyerek bırbırımızı yıpratmıcaz bolece die dusunuoz. Cocuk bı sekılde yaparsın allah sana verırse ama bu cocuklaevlılık kurtarılmaz adam aldatıosa o sekreter bu sekreter gezıosa o adamdan 100000 tanecocugun olsa nolurr allahım yuvamızın tadını tuzunu kacırmayacak sekıkde ıstedıgımızı versın bıze. Cocuk olupda eslerımızle sınav etmesın hayırlısını steyelımmm ve bızım ıçın en hayırlı vakıt te gelıcek canını sıkma sen olurmu guzel arkadasımmm halımıze sukredelımm

selam kızlar dün ben kırmızılar geldi diye yazmıştım ama sanırım kabızlık sorunumla ilgili bi problemden olmuş. fakat sabah test yaptım sonuç yine negatif bende dayanamadım kan vermeye gittim yarın çıkacak sonuç beklemedeyim heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…