selam kızlar dün ben kırmızılar geldi diye yazmıştım ama sanırım kabızlık sorunumla ilgili bi problemden olmuş. fakat sabah test yaptım sonuç yine negatif bende dayanamadım kan vermeye gittim yarın çıkacak sonuç beklemedeyim heyecanla
Canm benm en sonunda buldum senı cok merak etmştm senı hakkınzda hayırlısı olsun inş saglıklı hayırlı evlatlar versın inş onemlı olanda bu bence rabbım herseyn hayırlısjnı versın
Cnm drumun anlattıgı zor degıl aksıne bacaklarında kan dolasımı oldugundan daha rahat olacakdemısti sadrce her gun druna gıdıp olman sıkıntı.. Krndı drumdan baskasına yaptrmam dıe dusunuom ben esımde aynı şeyi düşünüyor herhun gotururum dıo ama bakalım bı olsunda grcez....
Sonraki aşamada o kaynanalar komşu teyzelerle bir olup biri yeni doğmuş bebeğinizi yaglamaya çalışırken diğer yurdum teyzeleri tuzlamaya çalışıyor. Biri aaa bunun ayakları eğri diyip kalça çıkığı olmasın diye boyunu bile ölçmemiş doktorlara inat bacaklarına bastırırken diğerleri şimdi yemekleri tattırmazsan hic birşey yemez diyerek 10 günlük bebeğin ağzına yemek sürüyor; ))) daha bitmedi, sokaktan geçen kilimci kör hasan bile oooo aplaa bura çok sıcak pişer ha bebe burda hasta olur diyip değerli yorumlarını sunuyor. işte o zaman şeytan diyor ki al bunlarin kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkar, alev alsınlar; )))) yaw doktor şunu yasakladı bunu yasakladı diye diye agzinda tüy bitiyor insanın; )) doktorlar ne bilir diye Alayına isyan kaynanalar arada bir iki çıkar o da şansınıza ama merak etmeyin baş etmenin en etkili yolu doktor şöyle dedi demek; ) ama içiniz rahat olsun, bebeğin 40ı çıkınca insanların cok buyuk bir kısmı karışmıyor artık) tabi kaynanalar hariç. Onlar hep karışıyor hep karışıyor; )))
Canm sımdj ne kadardr istyn bende kan pıhtılasma test yyaptrdım sonucu almadım daha heycanla beklıym işte bu igne zormu bılıynmu hamıleleık zormu gecıyo avaba
Bata 2 gün kaldı ve ben her gece rüyamda çift çizgi çıkan testler yapıyorum artik kafayı yemek üzereyim ve iki yengemin de hamile olduğunu öğrendim üstelik biri ikizmis Allahım hayirlisini nasip et bize de
AAA sweetgirlcüğüm de buradaymış:))
Gunaydın tatlım:))
canlariimm hepinize gunaydınnnnçok ozledimm sizi ve cok merak ediyorum bati geçenler noldu hamisimiz varmii , geçmişi okuyamadim direk yaziyorum size..pazar günü kaynimin nişanı vardi hasta oldum ben üşüttüm saniriimm yatak yorgan yatıyorum dunden beri bogazim burnum gozlerim benden bağımsız :2: sizler nasılsinizz ne haberler varr :))
Günaydın Gizzlerin gülü:)
Allahıma şükürler olsun, törenle yeni bat tarihimi açıklıyorum:)) 11.03.2014 Bu ay da tertemiz birr sayfa açıyoruuum. Hadi hayırlı olsun:)
canlariimm hepinize gunaydınnnnçok ozledimm sizi ve cok merak ediyorum bati geçenler noldu hamisimiz varmii , geçmişi okuyamadim direk yaziyorum size..pazar günü kaynimin nişanı vardi hasta oldum ben üşüttüm saniriimm yatak yorgan yatıyorum dunden beri bogazim burnum gozlerim benden bağımsız :2: sizler nasılsinizz ne haberler varr :))
günaydın canım geçmiş olsun benim 2-3 günüm var bekliyorum..
Sonraki aşamada o kaynanalar komşu teyzelerle bir olup biri yeni doğmuş bebeğinizi yaglamaya çalışırken diğer yurdum teyzeleri tuzlamaya çalışıyor. Biri aaa bunun ayakları eğri diyip kalça çıkığı olmasın diye boyunu bile ölçmemiş doktorlara inat bacaklarına bastırırken diğerleri şimdi yemekleri tattırmazsan hic birşey yemez diyerek 10 günlük bebeğin ağzına yemek sürüyor; ))) daha bitmedi, sokaktan geçen kilimci kör hasan bile oooo aplaa bura çok sıcak pişer ha bebe burda hasta olur diyip değerli yorumlarını sunuyor. işte o zaman şeytan diyor ki al bunlarin kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkar, alev alsınlar; )))) yaw doktor şunu yasakladı bunu yasakladı diye diye agzinda tüy bitiyor insanın; )) doktorlar ne bilir diye Alayına isyan kaynanalar arada bir iki çıkar o da şansınıza ama merak etmeyin baş etmenin en etkili yolu doktor şöyle dedi demek; ) ama içiniz rahat olsun, bebeğin 40ı çıkınca insanların cok buyuk bir kısmı karışmıyor artık) tabi kaynanalar hariç. Onlar hep karışıyor hep karışıyor; )))
cokk teşekkürlerr canım benimm..hadi inşallah hayirlisiyla guzel haberler ver bizee senin icin de bi halay cekeriz artikk
günaydın canım geçmiş olsun benim 2-3 günüm var bekliyorum..
cokk teşekkürlerr canım benimm..hadi inşallah hayirlisiyla guzel haberler ver bizee senin icin de bi halay cekeriz artikk
ay benimde benimdee battaşşşş beraber bekliyelim baree:))
benim için horon teper misin gizzz:=)))
Kuzucummm geçmiş olsunnnn yaa fena üşütmüşsünnn :2: dikkat et kendinee oluymuuu
Ee çalışmaları naptnzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?