Hamile kalmayı bekleyenler

Hadi bakalım canım inşallah Hayırlı bi haber verirsin topiğimizin ikinci hamisi sen olursun da hepimize moral olursun canımmmmmm

Canm benm en sonunda buldum senı cok merak etmştm senı hakkınzda hayırlısı olsun inş saglıklı hayırlı evlatlar versın inş onemlı olanda bu bence rabbım herseyn hayırlısjnı versın

canım benim çok sağol ilgin için

dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun da ben biraz daha beklerim önemli değil.

Günaydınlar Canlar pıhtılaşma için olan iğne deri altı iğnesi eşleriniz yapabilir ben yengeme kendim yaptım ben olmadığımda işim olduğunda eşi vurdu Dr ne zaman bırakın derse o zaman bırakın kafanıza göre sakın yapmayın bu çok önemli günü gününe olmalısınız asla unutmamalısınız...ilk günler kendi vurdu ucu çok kısa çünkü sonra yapamadı..

Herkes karışsın cevabım çok ta kaynana karışında polemik yaratmak istemiyorum eşimle aramın onun yüzünden bozulmasını hazmedemem çünkü

Canm sımdj ne kadardr istyn bende kan pıhtılasma test yyaptrdım sonucu almadım daha heycanla beklıym işte bu igne zormu bılıynmu hamıleleık zormu gecıyo avaba

Yok canım yengem çok rahat geçirdi iğne olarak sadece varislerin varsa yada damarlarım belirginse onlar baya şişiyo kanlanıyo çok kötü gözüktüğü halde Dr sorun yok normal doğumdan sonra geçecek dedi ve geçti sadece hergün iğne olmak bıktıracak ama rahat olmaya çalış bebeğin için sonra hepsi hayal oluyo o iğneleri ben mi oldum gerçekten diyo yengem şaka gibi geliyo :) sıkma canını tatlım herşey çok güzel olacak inş

Ay inşallah canım ya, tez zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallaaaah:)

Günaydın Gizzlerin gülü:)

Allahıma şükürler olsun, törenle yeni bat tarihimi açıklıyorum:)) 11.03.2014 Bu ay da tertemiz birr sayfa açıyoruuum. Hadi hayırlı olsun:)

Son düzenleme:
canlariimm hepinize gunaydınnnn çok ozledimm sizi ve cok merak ediyorum bati geçenler noldu hamisimiz varmii , geçmişi okuyamadim direk yaziyorum size..pazar günü kaynimin nişanı vardi hasta oldum ben üşüttüm saniriimm yatak yorgan yatıyorum dunden beri bogazim burnum gozlerim benden bağımsız :2: sizler nasılsinizz ne haberler varr :))

AAA sweetgirlcüğüm de buradaymış:))

Gunaydın tatlım:))

Günaydınlarrr kızlarrr :))
Yazılanları hep okuorum ama hiç yazmaya vaktim olmadı yaa hatta şimdide koşuşturmayla geçicekk pöff
Neler yapıosunuz bakîimmm özledimmm hepiniziii
Kırmızıları görenler hiiiçççç kafaya takmıoo anlaştıkmıı
Zeynebimmmm nasipp bee..napcaksn ara ver biraz istersen tedavi fln kendi haline bırak..
Kocamannn mucuksss şekerlerrr

günaydın canım geçmiş olsun benim 2-3 günüm var bekliyorum..

Günaydın Gizzlerin gülü:)

Allahıma şükürler olsun, törenle yeni bat tarihimi açıklıyorum:)) 11.03.2014 Bu ay da tertemiz birr sayfa açıyoruuum. Hadi hayırlı olsun:)

gunaydinnn canim benimmm valla gulsemmi aglasammi bilemedim o ne enerjidir oyle maşallah :))) degistirrim batini sekerim insallah martta guzel haberler verirsin bizee :))))

Herkese günaydın güzel mutlu bi gün olsun inşallahhhhh..

Kuzucummm geçmiş olsunnnn yaa fena üşütmüşsünnn :2: dikkat et kendinee oluymuuu
Ee çalışmaları naptnzzz :))

Ay onu sorma zaten sürekli bi kür tavsiye etmeler bak sunun cocuğun senden küçük hemen ypıverdiler, sanki ben keyfimeee. bide gecen soruyolar kaynanamın yanında artık bebiş istiyoruz yokmu falan ben duymazdan geliyorum kayınvalidem 1 sene istemediler şmdide olmuyo demesinmiii.. ya bi dur bakalım daha 3 ay oldu denemeye başlayalı. aksam yat sabah hamile kalma dönemi değilki bu yaaa deli oluyorum deliii... cocuk olduğundaysa o saydıklarını bi desinlerde o zzamannn görürler benden daha mı iyi bilecekler. 2 cocuk büyütmüşümm ben her fırssattada solüyorum(kardeşlerimle aramda yaş farkı var onlara bebekken ben çok bakardımda) neyse sabah sabah yine düştü çenemmm:)))

cokk teşekkürlerr canım benimm..hadi inşallah hayirlisiyla guzel haberler ver bizee senin icin de bi halay cekeriz artikk

ayy inşallah..olmadı önümüzdeki ay belirti melirti aramıycam daha rahat olmaya çalışıcam biraz zor ama..

Kuzucummm geçmiş olsunnnn yaa fena üşütmüşsünnn :2: dikkat et kendinee oluymuuu
Ee çalışmaları naptnzzz :))

cokk teşekkürlerr bebegimm evet cok fena basimi zor kaldiriyoruum (( calismalar aksadi tabi :) ama en son pazar oLmustu zaten hayırlısı zaten illa su gun olacak demiyorum ya bu ay napalim kisMetimizde varsa tutar zaar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…