canlariimm hepinize gunaydınnnnçok ozledimm sizi ve cok merak ediyorum bati geçenler noldu hamisimiz varmii , geçmişi okuyamadim direk yaziyorum size..pazar günü kaynimin nişanı vardi hasta oldum ben üşüttüm saniriimm yatak yorgan yatıyorum dunden beri bogazim burnum gozlerim benden bağımsız :2: sizler nasılsinizz ne haberler varr :))
cokk teşekkürlerr bebegimm evet cok fena basimi zor kaldiriyoruum(( calismalar aksadi tabi :) ama en son pazar oLmustu zaten hayırlısı zaten illa su gun olacak demiyorum ya bu ay napalim kisMetimizde varsa tutar zaar :))))
ayy inşallah..olmadı önümüzdeki ay belirti melirti aramıycam daha rahat olmaya çalışıcam biraz zor ama..
ay benimde benimdee battaşşşş beraber bekliyelim baree:))
benim için horon teper misin gizzz:=)))
Allah gönlünüzdeki hayır muratlarına tez vakitte kavuştursun inşallah ne güzel heyecanınız
zeyy ben onu bu ay yapiyorum sekerimm belirti falan aramiyorum gun de belirlemedim sadece yumurtladigimi düşündugum gun ve sonrasindaki gun dikkat ettim olsun diye, neden bu bosvermisligim onuda anlamis degilim :))
serayynn sen o guzel haberi ver dee horon da teperim ciftetelli de oynarim
Canım çok geçmiş olsun benimde boğazım yeni düzeliyor zencefilli sıcak su bal veya sütle yaparsan bana çok iyi geldi ben hala regl olmadım bugün Dr randevum var öğleden sonra bakalım ne olacak size yazarım
Allah gönlünüzdeki hayır muratlarına tez vakitte kavuştursun inşallah ne güzel heyecanınız
canlariimm hepinize gunaydınnnnçok ozledimm sizi ve cok merak ediyorum bati geçenler noldu hamisimiz varmii , geçmişi okuyamadim direk yaziyorum size..pazar günü kaynimin nişanı vardi hasta oldum ben üşüttüm saniriimm yatak yorgan yatıyorum dunden beri bogazim burnum gozlerim benden bağımsız :2: sizler nasılsinizz ne haberler varr :))
Bncede cnmm günlere takılmayalımm hiiççç oluruna bırakabilsek ahhh :)))
esas boşverince oluyomuş ya iyi yapıyosun :) Allah bilir yaa tabi o kadar gün hesabı yapıyoruz ama boşuna aslında..
senin bata ne kadar var?bence sen hamilesin gizz
cok kokruyorum yanlız tabi ki hayırlısı her seyin ama bidaha aynı stresi yaşamak istemiyprum
Evet canım bu sabah idrar testi yaptım negatif, pazartesi si beta HCG baktırdım negatifti,cuma pozitif oldu. İdrar testi caninizi sıkmasın arkadaşlar...
Teşekkürler evet 3 Şubat olacaktı. Adet tarihi yaklaştıkça daha da heyecanlanıyor insan. Çok fena gribim ilaç da kullanamıyorum bir durum vardır diye. Hayırlısı bakalım
kizlar belkide gecen ay cok istedim olmadi ondan boyleyim suan gecen ay evlilik yildonumu icin hayaller kuruyordum..bide adet olana kadar hic sekmeden iki gune bir mutlaka yaptik nasil tutmaz diyordum olmayacaksa olmuyor demekki, ayni sekildee olacagi varsa da tek denemeyle bile oluyor..buna inanıyorum..Allah yardimcimiz olsun ne yapacagimizi da sasirdik ama kendimizi yipratmayalim Rabbim tez zamanda bize hayırlisini kismet etsin inşallah..
28 günde bir adet oluyorum hiç şaşmazdı son 2 aydır 26.gün adet oluyorum
aaa olmadin miipeki idrar testi demi yapmadinn canoo ? balli sutu kocis yapiyordu dun bana kuzum sagolsun iyi hasta bakiyormus ilik ilik icmem içinde gozlerini ayirmis basimda bekliyor :)) zencefili bugun aldirrim tatlim bikac kisi daha söyledi onu
Cnm normalde hesapliyordum, adetimden 14 gün sonra falan her iki güne bir oluyordu.
Busefer Yine hesapladim ve hemen hemen hergün beraberdik, en Uygun zamanlar sabahlari diye duymustum hafta sonlari sabahlari denedik, ve adetim olacagi güne 4-5 gün kala yine dedik. Ve sanirim tam ozaman oldu, gec döllenme oldu bende sanirim.
Beraber olmadan bir Saat önce esim koyu bir türk kahvesi, ve bol findik fistik yerdi :))) Iyi geliyormus inanmamistim ama duayla oldu busefer.:)) Bende hemen kalkmazdim ayaklarimi 20-25 dkk havada tutardim, bazen sabahlardim.
Dus almayan o isten önce, iyi degilmis. Baska tavsiyem, vücüt isini takip et, nezaman vücüdün cok sicaklasirsa o gün beraber olun.
Bebisi düsünme kendi kasma cnm sanki adet bekliyormussun gibi davran, sanirim hersey beyinde bitiyor.
Öpüyorum seni
Kızlaaarrr biraz kafa dağıtalımmm :))
Sevgililer günü yaklaşıo ne hediye alcaksnzzz ve neler planlıosunuz o gün içinnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?