Hamile kalmayı bekleyenler

Canım çok geçmiş olsun benimde boğazım yeni düzeliyor zencefilli sıcak su bal veya sütle yaparsan bana çok iyi geldi ben hala regl olmadım bugün Dr randevum var öğleden sonra bakalım ne olacak size yazarım

Allah gönlünüzdeki hayır muratlarına tez vakitte kavuştursun inşallah ne güzel heyecanınız

cokk teşekkürlerr bebegimm evet cok fena basimi zor kaldiriyoruum (( calismalar aksadi tabi :) ama en son pazar oLmustu zaten hayırlısı zaten illa su gun olacak demiyorum ya bu ay napalim kisMetimizde varsa tutar zaar :))))

Bncede cnmm günlere takılmayalımm hiiççç oluruna bırakabilsek ahhh :)))

ayy inşallah..olmadı önümüzdeki ay belirti melirti aramıycam daha rahat olmaya çalışıcam biraz zor ama..

ay benimde benimdee battaşşşş beraber bekliyelim baree:))

benim için horon teper misin gizzz:=)))

zeyy ben onu bu ay yapiyorum sekerimm belirti falan aramiyorum gun de belirlemedim sadece yumurtladigimi düşündugum gun ve sonrasindaki gun dikkat ettim olsun diye, neden bu bosvermisligim onuda anlamis degilim :))

serayynn sen o guzel haberi ver dee horon da teperim ciftetelli de oynarim

esas boşverince oluyomuş ya iyi yapıyosun :) Allah bilir yaa tabi o kadar gün hesabı yapıyoruz ama boşuna aslında..

aaa olmadin mii peki idrar testi demi yapmadinn canoo ? balli sutu kocis yapiyordu dun bana kuzum sagolsun iyi hasta bakiyormus ilik ilik icmem içinde gozlerini ayirmis basimda bekliyor :)) zencefili bugun aldirrim tatlim bikac kisi daha söyledi onu

senin bata ne kadar var?bence sen hamilesin gizz

Bncede cnmm günlere takılmayalımm hiiççç oluruna bırakabilsek ahhh :)))

esas boşverince oluyomuş ya iyi yapıyosun :) Allah bilir yaa tabi o kadar gün hesabı yapıyoruz ama boşuna aslında..

kizlar belkide gecen ay cok istedim olmadi ondan boyleyim suan gecen ay evlilik yildonumu icin hayaller kuruyordum..bide adet olana kadar hic sekmeden iki gune bir mutlaka yaptik nasil tutmaz diyordum olmayacaksa olmuyor demekki, ayni sekildee olacagi varsa da tek denemeyle bile oluyor..buna inanıyorum..Allah yardimcimiz olsun ne yapacagimizi da sasirdik ama kendimizi yipratmayalim Rabbim tez zamanda bize hayırlisini kismet etsin inşallah..

Evet canım bu sabah idrar testi yaptım negatif, pazartesi si beta HCG baktırdım negatifti,cuma pozitif oldu. İdrar testi caninizi sıkmasın arkadaşlar...

anneciikk nasilsinn bebisimiz nasıl cok yoruyor mu bakalim annesinii :)) canim sen o zaman baya baya hissettin bu ay anne olacagini..biz olsak ilk testten moralimiz bozulur bidaha yapmayız heralde..

Teşekkürler evet 3 Şubat olacaktı. Adet tarihi yaklaştıkça daha da heyecanlanıyor insan. Çok fena gribim ilaç da kullanamıyorum bir durum vardır diye. Hayırlısı bakalım

aynenn canimm bende hastayimm tek ilacim ilik icecekler ( gecmis olsun sanada tatlim..

inşallah canım..

Yaptım canom dün sabah gene negatif malesef 4. Idrar testimde aynı..ayyy kıyamam :)))

anladım canim benim verdiğin bilgiler için cok cok tesekkur ederim Allah sana da bebegini hayırlısıyla saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah..bende opuyorum seni

Kızlaaarrr biraz kafa dağıtalımmm :))
Sevgililer günü yaklaşıo ne hediye alcaksnzzz ve neler planlıosunuz o gün içinnn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…