Hamile kalmayı bekleyenler

Cuma gününe geldiği için fırsat sitelerinden güzel bi akşam yemeği araştırıcam hafta sonu olsaydı kahvaltı bakacaktım hediye almıycam

Hmmm güzel fikirr :)) bendee evde çok güzel bi masa hazırlayayım diorumm :)) 13şubat bat kırmızılar gelmezse inşallahhh saten kırmızı nevresim takımları ama gelirse başka şeyler düşünmeliyimmm ( hediye olarak karae veremedim daha :18:

gunaydinnn canim benimmm valla gulsemmi aglasammi bilemedim o ne enerjidir oyle maşallah :))) degistirrim batini sekerim insallah martta guzel haberler verirsin bizee :))))

Kıyamam canım, çok geçmiş olsun. Çabucak iyileş inşallah..Aman ilaçlarını ihmal etme. Ihlamur iç bol bol, dinlen canısım. Yarın çok daha iyi olacaksın :))
İnşallah herkesin sırayla müjdeli haberlerini alırız bu ay:))

bat ne zaman canımmm gelmez inşallah
bat 7 subat canm inş gelmez
hergun dr a gıtmekle basa cıkılırmı canm ya kendın yapamazmsın yada esın
sen nerdensın canm
canım benim çok sağol ilgin için

dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun da ben biraz daha beklerim önemli değil.
beklerız tabı canm olduktan sonra rabbım hastalık vermesın ibretlık olaylarla karsılasınca aman gec olsunda guc olmasin dıyosun ınan hemen cocugu olanlara bakıyorumda eksıklık cok var yada sıkıntı hayatta kaldıramıycm turden
ay canm inş varıs yok bende inş cıkmaz esimde var cok zor gercekten tabı bebişi kucagına alınca hepsı gecer dermansız olmasın yeterkı allah bagıslasın canm yıgenını

Son düzenleme:
o zamann senin kan testi sonucunu bekliyoruuzz tatliimm baakk berfin anneyi okumadin mii

tatlım tatlım ne var ne yok ugruyorum arada bı turlu yazmaya fırsat bulamadm simdide artık temızlık yapamam lazım evım aldı basını gıdıyo bata az kaldı dıyom acaba kendımı yormasammı aman yaa

bebegimm hic ilaç almadim kendi kafamdan sadece corba bitki çayları meyveler ilacim suan ( inşallah canimm benim valla birinizin hamile oldugunu duysam simdi hasta falan demem ayaga firlar oynarim :)))

geri geldim işlerr işerrrr ne çokk biriktilerr....

tatlım tatlım ne var ne yok ugruyorum arada bı turlu yazmaya fırsat bulamadm simdide artık temızlık yapamam lazım evım aldı basını gıdıyo bata az kaldı dıyom acaba kendımı yormasammı aman yaa

valla benimde evim oyle almis başını gidiyor da hastayim bi sure daha boyle kalacak :)) aman yorma tabi kendini tatlimm agir seyler yapma dikkat et nolur nolmazz :)))

Inşş canım âmin

Kıyamam canım ya, bunlar hiç mi değişmez, hep aynı model mi olurlar? Ay bıraksalar bir sizi kendi halinize, stres bu işin bir numaralı düşmanı bal gibi de biliyorlar da işlerine gelmiyor.. Amaç o zaten, strese sokmak. sanki bakkaldan alınıyo, bana ordan 4 kg oğlan tartsana kardeş diyip:))) o da dese ya yok oğlan yaramaz kız vereyim diye:)) bir de bu modellerin torun torun diye kendini yırtıp sonra yüzüne bakmayanları var, yalvarıyorsun anne ne olur yardıma ihtiyacım var diye de duvarları sileceğim (kışın ortasında) gelemem diyor kadın:))) On numara dimi:))) O yüzden bunlar heryerde aynı,sen hiç kafanı takma bak canım, sonra sana bana oluyo olan, bunlara hiç bir şey olmuyo valla. Bizler dert sahibi oluyoruz. He he diyip idare ede ede. Sen rahat ol, az kaldı mutlu haberini alınca rahat edersin:)

Seninkide çok hoş bende öyle yapardım ama gecen gün ağzından duydum farklı bırsey yapmak istiyor onun için bakıcam :)) bende kırmızı nevresim yok

valla benimde evim oyle almis başını gidiyor da hastayim bi sure daha boyle kalacak :)) aman yorma tabi kendini tatlimm agir seyler yapma dikkat et nolur nolmazz :)))

canm benm gecmısolsun zencefıl cok ıyı gelıyo tavsıye edrm tatlım sen kıpırdama yat

Uğurlu bat listene beni de eklermisin 9 Şubat :) Hep beraber takip edelim

aynen aslında kayınvaliden iyidir benim saolsun ama milletin ağzı durmuyo özellikle halalarr yani kayınvalidemin görümcelerri:)) 2 günde bir karşılaşıyoruz çünkü....her gördüklerindede bebek sormalarından sıkıldım. hee bakma işine gelince onda bir sorunum yok ben yeterki doğurayım çalışacağım için zaten kayınvalidem bakıcak cocuğa:))))

bilmiyorumki canim bende giremedim sonra gecmise bakiyorum simdi bulacammi bakalim :)
2 şubatta hasta olmuştuu canım bende bi an acaba bişe mi kaçırdım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…