- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Cuma gününe geldiği için fırsat sitelerinden güzel bi akşam yemeği araştırıcam hafta sonu olsaydı kahvaltı bakacaktım hediye almıycam
gunaydinnn canim benimmm valla gulsemmi aglasammi bilemedim o ne enerjidir oyle maşallah :))) degistirrim batini sekerim insallah martta guzel haberler verirsin bizee :))))
Yaptım canom dün sabah gene negatif malesef 4. Idrar testimde aynı..ayyy kıyamam :)))
bat 7 subat canm inş gelmezbat ne zaman canımmm gelmez inşallah
hergun dr a gıtmekle basa cıkılırmı canm ya kendın yapamazmsın yada esınCnm drumun anlattıgı zor degıl aksıne bacaklarında kan dolasımı oldugundan daha rahat olacakdemısti sadrce her gun druna gıdıp olman sıkıntı.. Krndı drumdan baskasına yaptrmam dıe dusunuom ben esımde aynı şeyi düşünüyor herhun gotururum dıo ama bakalım bı olsunda grcez....
sen nerdensın canmselam kızlar dün ben kırmızılar geldi diye yazmıştım ama sanırım kabızlık sorunumla ilgili bi problemden olmuş. fakat sabah test yaptım sonuç yine negatif bende dayanamadım kan vermeye gittim yarın çıkacak sonuç beklemedeyim heyecanla
beklerız tabı canm olduktan sonra rabbım hastalık vermesın ibretlık olaylarla karsılasınca aman gec olsunda guc olmasin dıyosun ınan hemen cocugu olanlara bakıyorumda eksıklık cok var yada sıkıntı hayatta kaldıramıycm turdencanım benim çok sağol ilgin için
dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun da ben biraz daha beklerim önemli değil.
ay canm inş varıs yok bende inş cıkmaz esimde var cok zor gercekten tabı bebişi kucagına alınca hepsı gecer dermansız olmasın yeterkı allah bagıslasın canm yıgenınıYok canım yengem çok rahat geçirdi iğne olarak sadece varislerin varsa yada damarlarım belirginse onlar baya şişiyo kanlanıyo çok kötü gözüktüğü halde Dr sorun yok normal doğumdan sonra geçecek dedi ve geçti sadece hergün iğne olmak bıktıracak ama rahat olmaya çalış bebeğin için sonra hepsi hayal oluyo o iğneleri ben mi oldum gerçekten diyo yengem şaka gibi geliyo :) sıkma canını tatlım herşey çok güzel olacak inş
o zamann senin kan testi sonucunu bekliyoruuzz tatliimmbaakk berfin anneyi okumadin mii
Kıyamam canım, çok geçmiş olsun. Çabucak iyileş inşallah..Aman ilaçlarını ihmal etme. Ihlamur iç bol bol, dinlen canısım. Yarın çok daha iyi olacaksın :))
İnşallah herkesin sırayla müjdeli haberlerini alırız bu ay:))
tatlım tatlım ne var ne yok ugruyorum arada bı turlu yazmaya fırsat bulamadm simdide artık temızlık yapamam lazım evım aldı basını gıdıyo bata az kaldı dıyom acaba kendımı yormasammı aman yaa
Aldim anacigim geldim de buralar pek bi soguk dondum daaa... Kizlar bende halsizlik var bugun niyeyse ya bugun cok kafayi taktim ondan
canimmm noldu testtt yaptin dimiii
bat 7 subat canm inş gelmez
hergun dr a gıtmekle basa cıkılırmı canm ya kendın yapamazmsın yada esın
sen nerdensın canm
beklerız tabı canm olduktan sonra rabbım hastalık vermesın ibretlık olaylarla karsılasınca aman gec olsunda guc olmasin dıyosun ınan hemen cocugu olanlara bakıyorumda eksıklık cok var yada sıkıntı hayatta kaldıramıycm turden
ay canm inş varıs yok bende inş cıkmaz esimde var cok zor gercekten tabı bebişi kucagına alınca hepsı gecer dermansız olmasın yeterkı allah bagıslasın canm yıgenını
o zamann senin kan testi sonucunu bekliyoruuzz tatliimmbaakk berfin anneyi okumadin mii
Ay onu sorma zaten sürekli bi kür tavsiye etmeler bak sunun cocuğun senden küçük hemen ypıverdiler, sanki ben keyfimeee. bide gecen soruyolar kaynanamın yanında artık bebiş istiyoruz yokmu falan ben duymazdan geliyorum kayınvalidem 1 sene istemediler şmdide olmuyo demesinmiii.. ya bi dur bakalım daha 3 ay oldu denemeye başlayalı. aksam yat sabah hamile kalma dönemi değilki bu yaaa deli oluyorum deliii... cocuk olduğundaysa o saydıklarını bi desinlerde o zzamannn görürler benden daha mı iyi bilecekler. 2 cocuk büyütmüşümm ben her fırssattada solüyorum(kardeşlerimle aramda yaş farkı var onlara bebekken ben çok bakardımda) neyse sabah sabah yine düştü çenemmm:)))
esiesi hala hasta olmadımııı?
Hmmm güzel fikirr :)) bendee evde çok güzel bi masa hazırlayayım diorumm :)) 13şubat bat kırmızılar gelmezse inşallahhh saten kırmızı nevresim takımlarıama gelirse başka şeyler düşünmeliyimmm ( hediye olarak karae veremedim daha :18:
valla benimde evim oyle almis başını gidiyor da hastayim bi sure daha boyle kalacak :)) aman yorma tabi kendini tatlimm agir seyler yapma dikkat et nolur nolmazz :)))
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE
esiesi 31 OCAK BEKLEMEDE
bebegims 31 OCAKBEKLEMEDE
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDEberfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
ozlemsahin 5 ŞUBAT BEKLEMEDE
zeyy88 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
feelcrying 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
eses07 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEsweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDEfatma86 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
Kıyamam canım ya, bunlar hiç mi değişmez, hep aynı model mi olurlar? Ay bıraksalar bir sizi kendi halinize, stres bu işin bir numaralı düşmanı bal gibi de biliyorlar da işlerine gelmiyor.. Amaç o zaten, strese sokmak. sanki bakkaldan alınıyo, bana ordan 4 kg oğlan tartsana kardeş diyip:))) o da dese ya yok oğlan yaramaz kız vereyim diye:)) bir de bu modellerin torun torun diye kendini yırtıp sonra yüzüne bakmayanları var, yalvarıyorsun anne ne olur yardıma ihtiyacım var diye de duvarları sileceğim (kışın ortasında) gelemem diyor kadın:))) On numara dimi:))) O yüzden bunlar heryerde aynı,sen hiç kafanı takma bak canım, sonra sana bana oluyo olan, bunlara hiç bir şey olmuyo valla. Bizler dert sahibi oluyoruz. He he diyip idare ede ede. Sen rahat ol, az kaldı mutlu haberini alınca rahat edersin:)
2 şubatta hasta olmuştuu canım bende bi an acaba bişe mi kaçırdım dedim.bilmiyorumki canim bende giremedim sonra gecmise bakiyorum simdi bulacammi bakalim :)
Uğurlu bat listene beni de eklermisin 9 Şubat :) Hep beraber takip edelim
tmm canim ekliyorum inşallah ugur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?