bebegimm hic ilaç almadim kendi kafamdan sadece corba bitki çayları meyveler ilacim suan( inşallah canimm benim valla birinizin hamile oldugunu duysam simdi hasta falan demem ayaga firlar oynarim :)))
İnşallah test alıp yapmamak için kendimi bu listeye bakarak durdurucam bekle bekle bekle 9 una kadar diye diye tutucam kendimi
Canımsın iyi yapmışşın, ilaç alma ama aklında olsun bundan sonra her derdine Parol çare olacak:)) Diğer ilaçları kullanma:)) Günde 4 taneye kadar hakkın var:) Bebişe hiç bir zararı yok. Başın falan ağrıyordur alsan aslında iyi gelir, bakma kuru kötü Parol ama müthiş işe yarar:))) Bu dönemde ve inşallah 18 şubatta müjdeli haberini aldığımızda olur da antibiyotik kullanman gerekirse benim hamileyken ve emzirdiğim için hala kullandığım iki tane zararsız antibiyotik ilaç var, özelden yaz bana ben yazarım ismini:)))
Ay inşallahhh, senden alsak artıkkkk mutlu haberrii:) Bir olsun,cinsiyeti belli olsun da ben neler öreceğim ona:)))) hehehehehe
İnşallah test alıp yapmamak için kendimi bu listeye bakarak durdurucam bekle bekle bekle 9 una kadar diye diye tutucam kendimi
bende aynen o durumdayım
merhabalar kızlar ben duygu..
18 aylık bi oğlum var 2012 ağustos annesiyim bu aralar tekrar hamile kalmak ve yine anne olmak istiyorum sanki :)
kaşınıyorum heralde :)
bu arada neydeyse 2 ay olucak adet olmuyorum testler hep negatif ne oldu anlamıyorum insanın sinirleri bozuluyo resmen
bekleyenlerinde biran evvel önce göbüşleri sonrada kolları bebişle dolsun..
Aminn tatlımmm. Yawrunada Rabbim uzun ömürler versin aslında kaşınmıyorsun tam zamanı rabbim nasip ederse bende yas farkını aynı senin gibi tutmayı düşünüyorum. keşke ikiz olsaaa aslında tek doğum 2 çocuk olay bitti:)))
bende aynen o durumdayım
aminn canım cok tşk ederim insallah darısı basınıza olsun..bende aralarında yaş farkı olsun istemiyorum hemde tam rahata alışmadan o kuzuda dogsun istiyorum.bi yandan korkularım endişelerim var ama bi yandanda ertelemek istemiyorum kendimle çatışıyorum heralde
önce bi adet olsamda sonra çalışmalara başlasam hayırlısıyla
daha cok var tatlimm 18 subat..ah insallahhh gönlünden gecen için cok tesekkurler canim benim hayirlisi olsun hepimiz icin..senin bat ne zaman
merhabalar kızlar ben duygu..
18 aylık bi oğlum var 2012 ağustos annesiyim bu aralar tekrar hamile kalmak ve yine anne olmak istiyorum sanki :)
kaşınıyorum heralde :)
bu arada neydeyse 2 ay olucak adet olmuyorum testler hep negatif ne oldu anlamıyorum insanın sinirleri bozuluyo resmen
bekleyenlerinde biran evvel önce göbüşleri sonrada kolları bebişle dolsun..
KIZLARRRRR Bİ YARDIM EDİN NOLUUURRR.....dünden beri ara ara ovulasyon gününde gelen gibi bir akıntım var uzayan türden ama azıcık azıcık geliyor..dünkü çok çok açık kahverengi gibiydi bugün beyaz..bu bir belirti midir acaba :26:? (not:bu ay belirtinin dibine vurayım nasılsa önümüzdeki ay belirti aramıycam
benim bat 7 şubat.listeye eklermisiniz.daha önce söylemiştim tekrar söylüyorum.giz kızımda adetten bir hafta 10 gün önce üşütmüş gibi hastalanmıştım.yerleşme günü olabiliyormuş.sonradan öğrendim.bu yüzden hamilesin.
bende 2013 ocak annesiyim bende kaşınıyorum
ohh içim rahatladı valla yanlız değilim demekkibende 2013 ocak annesiyim bende kaşınıyorum
doğru düşünmüşsünnn.. hadi bakalımmmm yakınmı adetın?
kızlar merhaba ya ben bişey soracam bende bugun kahverengi leke geldi daha adet olmama var bide hiç böyle bişey yaşamadım geçen hafta yumurtladım
walla canım normalde son adet tarihim aralık 10 ocakta adet olmadım bu zamana kdr da bişey yok hala evde test yaptım kaç kere hep negatif ne olcak bilmiyorum
belkide yerleşme kanamasıdır ... inşallahta öyledir tatlım hadi bakalım bat ne zamandı?
kan testi yaptın mmı peki?
belkide yerleşme kanamasıdır ... inşallahta öyledir tatlım hadi bakalım bat ne zamandı?
kan testi yaptın mmı peki?
Kizlar Gunaydin nasilsiniz iyisinizdir.insallah kimse yok.zaten demiştim size testi.yapip hemen.buraya gelcem test négatif tek.cizgi yine demiştim.ben hamile.deilim diye bu.ayda olmuycak iste galiba gecikme.olacak canlarim benim:2::2:
kızlar aşılama sonucum negatif maalesef...
yani o kdr test negatif cıkınca bende kan testine gerek duymadım acıkcası..göğüslerimin hafif acıması dısında pek belirtimde yok.ha oldum ha olucam die bekliyorum hala..
bat 7 subat canm inş gelmez
hergun dr a gıtmekle basa cıkılırmı canm ya kendın yapamazmsın yada esın
sen nerdensın canm
beklerız tabı canm olduktan sonra rabbım hastalık vermesın ibretlık olaylarla karsılasınca aman gec olsunda guc olmasin dıyosun ınan hemen cocugu olanlara bakıyorumda eksıklık cok var yada sıkıntı hayatta kaldıramıycm turden
ay canm inş varıs yok bende inş cıkmaz esimde var cok zor gercekten tabı bebişi kucagına alınca hepsı gecer dermansız olmasın yeterkı allah bagıslasın canm yıgenını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?