Hamile kalmayı bekleyenler

gordum canim maleseff (

İnşallah test alıp yapmamak için kendimi bu listeye bakarak durdurucam bekle bekle bekle 9 una kadar diye diye tutucam kendimi

tut tatlim cunku erken test ancak moral bozuyor..bazen idrarda hala negatifken kanda hamileligini ogrenen bile oluyor o yuzden hic bozma moralini birlikte sabirla bekleriz..bu arada ekledim listeye..

canimmm evet basim catliyorr resmen kafami direyemiyorumm ( parol da var evde icsemmiki ...antibiyotik normalde de zorda kalmadikca
ictigim bi ilac degil tatlim yinede cok tesekkurlerr ihtiyacim olursa sorarim ama basim cok agrir benim tek zorlanacagim agri kesici o da parol muymus hamileye zararsiz olan? ay insallahhh kuzuum hayırlısi umarim hepimiz hamile oluruz da birbirimize oyle de yardimci oluruz ayyyyyyyy bayilirim örgü isineeee dememi beklemiyosun dimii

kusura bakma 2 gundur giremedim ondan gormemisimdir yazdığını. yoksa eklerdim simdi ekledim listeye..insallah dedigin gibidir bu dediğini hatirlicam hamile olursam :) burda arkadaslar da burun tıkanıklığının belirti olduğunu soyluyordu.. çok istiyorum ama üzülmemek için bastiriyorum duygularimi..inşallah Rabbim hepimize hayirlisini nasil eder..

olabilir tatlım bendede var akıntı beyazz dedigin gibi ama uzanıp uzamadığına bakmadım..:) hadi inşallah seninki belirtidir yaaa ayy heyecanlandım şimdi bendee...

inşallah canım ya uzayacak kadar çok değil yani yapışkan gibi anlatmakta zor biraz öğleden önce yazı yazarken ekrana bakarken başım döndü çok fena içim çekiliyo gibi oldum şu anda da kasıklarımda sağ tarafta batma var sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum ama daha 3 gün var göğüslerimde de büyüme dışında bir belirti yok ağrı sızı..

arkadaslar, yeni gelenler bikac gündür giremediğim icin takip edemedim oncelikle hos geldiniz..batini listeye eklememi isteyen anne adaylarini da gözden kaçırmış olabilirim..sizden ricam oyle bi isteginiz varsa benim herhangi bir yazimi alinti yaparak yazmaniz..boylelikle gormem daha kolay olacaktır..hepinize en tez zamanda miniklerinize kavusmanizi diliyorum Rabbim hayirlisini versin..

yine umutsuzca adetimi bekliyorum 5-6 gün kaldı. hiç belirtim yok. zaten 4 gün önce acile gitmiştim. orada kan testinde hcg testi de yaptılar. 0,1 çıktı . hiç birşeyim yok. kafaya da fazla takmıyorum. bi derdimizde yok çok şükür ama aylarır bekliyoruz işte.
o duyguyu ben de tatmak istiyorum artık

test yapsamda çıkmaz geliba cevap için teşekkür ederim :))
Rica ederim tatlım..

ayy ayyy teyzesinin kuzusumu geliyo dersinnn heee "hoppppp hoppp ben geldim hala ne diyon " mu diyo acabaa afacannn:)))

Rica ederim tatlım..

ayy ayyy teyzesinin kuzusumu geliyo dersinnn heee "hoppppp hoppp ben geldim hala ne diyon " mu diyo acabaa afacannn:)))

hhahha çok tatlısın canım ya inşallah düşünmesi bile harika bir duygu...

Ayyy canimmmm hadi hayırlısı insaallah müjdeli haberini aliriz insaallah canimcigimmmmm

arkadaşlar bat 12 şubat dunden beri ve hafif başlayan şimdi ise baya şiddetli sol yumurtalık sol bacak ve gene belimin sol tarafı ağrıyor şimdi anlamadıpım ben hala yumurtluyo muyum yoksa yerleşme olabilir mi yardımcı olursanız seviniim:44:

kizlar sonucum çikti ama cepten gorunmuyor.hastaneyi aramam gerek ama musait degilim arayamiyorum.

sivastan canım. Kan testimin sonucu da çıktı negatif aağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…