bat 15 şubatta daha çok var ama çok endişelendim ilk defa öyle oldu
aynen aslında kayınvaliden iyidir benim saolsun ama milletin ağzı durmuyo özellikle halalarr yani kayınvalidemin görümcelerri:)) 2 günde bir karşılaşıyoruz çünkü....her gördüklerindede bebek sormalarından sıkıldım. hee bakma işine gelince onda bir sorunum yok ben yeterki doğurayım çalışacağım için zaten kayınvalidem bakıcak cocuğa:))))
2 şubatta hasta olmuştuu canım bende bi an acaba bişe mi kaçırdım dedim.
İnşallah test alıp yapmamak için kendimi bu listeye bakarak durdurucam bekle bekle bekle 9 una kadar diye diye tutucam kendimi
tut tatlim cunku erken test ancak moral bozuyor..bazen idrarda hala negatifken kanda hamileligini ogrenen bile oluyor o yuzden hic bozma moralini birlikte sabirla bekleriz..bu arada ekledim listeye..
Canımsın iyi yapmışşın, ilaç alma ama aklında olsun bundan sonra her derdine Parol çare olacak:)) Diğer ilaçları kullanma:)) Günde 4 taneye kadar hakkın var:) Bebişe hiç bir zararı yok. Başın falan ağrıyordur alsan aslında iyi gelir, bakma kuru kötü Parol ama müthiş işe yarar:))) Bu dönemde ve inşallah 18 şubatta müjdeli haberini aldığımızda olur da antibiyotik kullanman gerekirse benim hamileyken ve emzirdiğim için hala kullandığım iki tane zararsız antibiyotik ilaç var, özelden yaz bana ben yazarım ismini:)))
Ay inşallahhh, senden alsak artıkkkk mutlu haberrii:) Bir olsun,cinsiyeti belli olsun da ben neler öreceğim ona:)))) hehehehehe
benim bat 7 şubat.listeye eklermisiniz.daha önce söylemiştim tekrar söylüyorum.giz kızımda adetten bir hafta 10 gün önce üşütmüş gibi hastalanmıştım.yerleşme günü olabiliyormuş.sonradan öğrendim.bu yüzden hamilesin.
bende 2013 ocak annesiyim bende kaşınıyorum
batada varmış bayağı bekle bakalım test falan yapmaa strese sokma boşuna kendiniiii
olabilir tatlım bendede var akıntı beyazz dedigin gibi ama uzanıp uzamadığına bakmadım..:) hadi inşallah seninki belirtidir yaaa ayy heyecanlandım şimdi bendee...
Rica ederim tatlım..test yapsamda çıkmaz geliba cevap için teşekkür ederim :))
ayy ayyy teyzesinin kuzusumu geliyo dersinnn heee "hoppppp hoppp ben geldim hala ne diyon " mu diyo acabaa afacannn:)))inşallah canım ya uzayacak kadar çok değil yani yapışkan gibi anlatmakta zor birazöğleden önce yazı yazarken ekrana bakarken başım döndü çok fena içim çekiliyo gibi oldum şu anda da kasıklarımda sağ tarafta batma var sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum ama daha 3 gün var göğüslerimde de büyüme dışında bir belirti yok ağrı sızı..
Rica ederim tatlım..
ayy ayyy teyzesinin kuzusumu geliyo dersinnn heee "hoppppp hoppp ben geldim hala ne diyon " mu diyo acabaa afacannn:)))
inşallah canım ya uzayacak kadar çok değil yani yapışkan gibi anlatmakta zor birazöğleden önce yazı yazarken ekrana bakarken başım döndü çok fena içim çekiliyo gibi oldum şu anda da kasıklarımda sağ tarafta batma var sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum ama daha 3 gün var göğüslerimde de büyüme dışında bir belirti yok ağrı sızı..
hhahha çok tatlısın canım ya inşallah düşünmesi bile harika bir duygu...
teşekür ederim canım ... az kaldı 5 gün daha sabretçem
bat 7 subat canm inş gelmez
hergun dr a gıtmekle basa cıkılırmı canm ya kendın yapamazmsın yada esın
sen nerdensın canm
beklerız tabı canm olduktan sonra rabbım hastalık vermesın ibretlık olaylarla karsılasınca aman gec olsunda guc olmasin dıyosun ınan hemen cocugu olanlara bakıyorumda eksıklık cok var yada sıkıntı hayatta kaldıramıycm turden
ay canm inş varıs yok bende inş cıkmaz esimde var cok zor gercekten tabı bebişi kucagına alınca hepsı gecer dermansız olmasın yeterkı allah bagıslasın canm yıgenını
kizlar sonucum çikti ama cepten gorunmuyor.hastaneyi aramam gerek ama musait degilim arayamiyorum.
sivastan canım. Kan testimin sonucu da çıktı negatifaağlamamak için kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?