Hamile kalmayı bekleyenler

totem yaptım eğer sen hamileysen bende hamileyim battaş olduğumuz gibi hamişdaşda olucazzz hehehe:)

canım benim inşallah Allah bekleyiş içinde olan herkese beklediğini hayırlısıyla nasip etsin...

Ayyy canimmmm hadi hayırlısı insaallah müjdeli haberini aliriz insaallah canimcigimmmmm

hahah süpersin yaaaa sevdim bu totemi

canim benimm moralini bozma lutfenn bi sonraki ay insallah tutar biz birbirimize destek olacaz canim

inşallah tutar... Burdaki hamileleri hele tedavi sürecinden sonra hamile kalanları gördükçe o kadar seviniyorum ki umut oluyorlar bize..darısı bizlerin başına inşallah...desteğin için çok teşekkür ederim canım

tabikii canimm burası birbirimize umut olalim destek olalim diye var..inşallah Allah kismet edecek bizede ama zamani var demekki..sabirla beklicez canim..ama adet olmadın sanırım dimi tatlım listeyi guncelleyim

tabikii canimm burası birbirimize umut olalim destek olalim diye var..inşallah allah kismet edecek bizede ama zamani var demekki..sabirla beklicez canim..ama adet olmadın sanırım dimi tatlım listeyi guncelleyim

yok canım daha adet olmadım şimdi de olayım diye beklemeye başladım doktor ilk üç gün gel demişti hemen olsam da gitsem doktoruma

yok canım daha adet olmadım şimdi de olayım diye beklemeye başladım doktor ilk üç gün gel demişti hemen olsam da gitsem doktoruma

bugun olursun bence canim çünkü hamilemiyim değilmiyim düşüncesi bile adeti geciktiriyor, hamile olmadigini ogrendiginde ise nasıl oluyosa şak diye adet oluyosunn :44:

anladım tatlim hadi inşallah bu ay hayirli haberlerini verirsin bizee :))

inş tatlım ovulasyon testi yapıyorum dün silik çizgiden biraz daha belirgin çizgi vardı galiba 1 iki güne kadar çizgi koyulaşacak...inş en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız.

bugun olursun bence canim çünkü hamilemiyim değilmiyim düşüncesi bile adeti geciktiriyor, hamile olmadigini ogrendiginde ise nasıl oluyosa şak diye adet oluyosunn :44:

haklısın aslında kaç kez test yaptım hemen arkasından adet gördüm...dün arkadaşlarla toplandık iki arkadaşında ikizleri vardı onları görünce de çok heveslenmiştim bu gün olumsuz olunca baya üzüldüm

inş tatlım ovulasyon testi yapıyorum dün silik çizgiden biraz daha belirgin çizgi vardı galiba 1 iki güne kadar çizgi koyulaşacak...inş en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız.

insallahhhh tatlimm Allah kimseye o hasreti yasatmasin..o zaman sana kolay gelsin sekerim iyi calisin

bata 2 gün var ama kasığımda agrı var. adet olucam galibaaa... genelde bu agrı olunca adet oluyorum((

kuzum malesef hic tanımadığımiz birinin bebegini bile görsek içimiz gidiyor..olumsuzluklari at kafandan Allah ne zaman kismet ettiyse o zaman olacak canimm..

3 aydır çalışmıyorduk zaten bu ay sıkı çalışıyoruz canım siz başladınız mı çalışmaya

3 aydir niye calismiyordunuz tatlim ben iyice unutkan oldum valla biz bu ay canimiz istediğinde calistik kuzum adet gunune kadar da böyle olurr eger adet olursam baska taktikler düşüncez artik bide bu ay erken yumurtladigimi hissettim daha 13. gundu normalde 16. gün falan yumurtlamam gerek ama mumkunmudur öyle bişey

bizde haftada bir çalıştıkk hahaaa:))

canım ya eşim hastalandı ya ben yorgun oldum hep yumurtlama günlerini kaçırdık bi de 2.5 yıl olunca gına geldi galiba o yüzden 3 aydır pek takmıyorduk tekrar takmaya başladık diyeyim kafana taksanda takmasan da olacağı varsa olur hani 3 aydır takmadım ne oldu

bizde haftada bir çalıştıkk hahaaa:))

sendemi benim gibi hesap yapmaktan yoruldun, ya hesaplamak daha cok stres yapiyor sanki :44: biz yine haftada 2 yaptik en az ama hiç degilse esim baslatti ben strese girmedim bugun yapmamız lazim nasil belli etcem diye

anneciikk nasilsinn bebisimiz nasıl cok yoruyor mu bakalim annesinii :)) canim sen o zaman baya baya hissettin bu ay anne olacagini..biz olsak ilk testten moralimiz bozulur bidaha yapmayız heralde..

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür...yorgunluk var sadece iş çıkışı evde 2 saat uyuduktan sonra kendime geliyorum:)
dün dayanamadım beta hcg baktırdım 128 :) idrar testi de bata 1 kala hayalet çizgi gördüm dün:) bu gidişle dayanamayıp doktora gidecem:)

inş darısı başına canım güzel bir duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…