totem yaptım eğer sen hamileysen bende hamileyim battaş olduğumuz gibi hamişdaşda olucazzz hehehe:)
Ayyy canimmmm hadi hayırlısı insaallah müjdeli haberini aliriz insaallah canimcigimmmmm
canim benimm moralini bozma lutfenn bi sonraki ay insallah tutar biz birbirimize destek olacaz canim
inşallah tutar... Burdaki hamileleri hele tedavi sürecinden sonra hamile kalanları gördükçe o kadar seviniyorum ki umut oluyorlar bize..darısı bizlerin başına inşallah...desteğin için çok teşekkür ederim canım
aaa bizim bebişlere örmiycen mi yaniiii(
Ay tatlım örmem miii:) Deyzeleri yesin onları, göbüşlerine pufff yapsın:))))
tabikii canimm burası birbirimize umut olalim destek olalim diye var..inşallah allah kismet edecek bizede ama zamani var demekki..sabirla beklicez canim..ama adet olmadın sanırım dimi tatlım listeyi guncelleyim
yok canım daha adet olmadım şimdi de olayım diye beklemeye başladım doktor ilk üç gün gel demişti hemen olsam da gitsem doktoruma
anladım tatlim hadi inşallah bu ay hayirli haberlerini verirsin bizee :))
seraynn hhamile olduguma inap vermiyorlar ya
bugun olursun bence canim çünkü hamilemiyim değilmiyim düşüncesi bile adeti geciktiriyor, hamile olmadigini ogrendiginde ise nasıl oluyosa şak diye adet oluyosunn :44:
inş tatlım ovulasyon testi yapıyorum dün silik çizgiden biraz daha belirgin çizgi vardı galiba 1 iki güne kadar çizgi koyulaşacak...inş en yakın zamanda hepimiz hamile kalırız.
insallahhhh tatlimm Allah kimseye o hasreti yasatmasin..o zaman sana kolay gelsin sekerim iyi calisin
haklısın aslında kaç kez test yaptım hemen arkasından adet gördüm...dün arkadaşlarla toplandık iki arkadaşında ikizleri vardı onları görünce de çok heveslenmiştim bu gün olumsuz olunca baya üzüldüm
3 aydır çalışmıyorduk zaten bu ay sıkı çalışıyoruz canımsiz başladınız mı çalışmaya
3 aydir niye calismiyordunuz tatlim ben iyice unutkan oldumvalla biz bu ay canimiz istediğinde calistik kuzum adet gunune kadar da böyle olurr eger adet olursam baska taktikler düşüncez artik bide bu ay erken yumurtladigimi hissettim daha 13. gundu normalde 16. gün falan yumurtlamam gerek ama mumkunmudur öyle bişey
3 aydir niye calismiyordunuz tatlim ben iyice unutkan oldumvalla biz bu ay canimiz istediğinde calistik kuzum adet gunune kadar da böyle olurr eger adet olursam baska taktikler düşüncez artik bide bu ay erken yumurtladigimi hissettim daha 13. gundu normalde 16. gün falan yumurtlamam gerek ama mumkunmudur öyle bişey
bizde haftada bir çalıştıkk hahaaa:))
anneciikk nasilsinn bebisimiz nasıl cok yoruyor mu bakalim annesinii :))canim sen o zaman baya baya hissettin bu ay anne olacagini..biz olsak ilk testten moralimiz bozulur bidaha yapmayız heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?