Hamile kalmayı bekleyenler

cok haklisinn kuzumm biz ne yaparsak yapalim onun bize gelecek olan vaktini degistiremeyiz..

sendemi benim gibi hesap yapmaktan yoruldun, ya hesaplamak daha cok stres yapiyor sanki :44: biz yine haftada 2 yaptik en az ama hiç degilse esim baslatti ben strese girmedim bugun yapmamız lazim nasil belli etcem diye
hem öyle hemde eşimin ayak lifi koptu gecenlerde ondan birazdaa... sadece giyin güzel bi yemek hazırla hayırdır derse hiç olesine içimdengeldii dersin zaten sonrası gelirrr:))

aman da amann hosgelmiss annemiz ve bebegimizz daha çok yeni olunca hissetmeyince endişeleniyosun tabi dimii Allahin izniyle inşallah sagsalim kucagina alırsın bebegini güzel anne aminnnn canim benimm icten duan icin cok tesekkurlerrr hemseriyiz hem insallah bebislerimiz de ayni olur dogacagi vakit

Son düzenleme:

aynen canım şu an hiçbirşey hissetmiyorum yumurtlamadan sonraki günler kasık ağrısı vardı hissediyordum şu an belirtiler de yok gibi...bu yüzden inanamıyorum.
Amin canım inş aynı anda kucaklarımız dolar,Allah bize de annelik duygusunu tattırır

hem öyle hemde eşimin ayak lifi koptu gecenlerde ondan birazdaa... sadece giyin güzel bi yemek hazırla hayırdır derse hiç olesine içimdengeldii dersin zaten sonrası gelirrr:))

cok gecmis olsun canimm inşallah bebegin tutunmustur ama minik göbüşe kiz her iki gune bir mi ayni seyi yapacam allah seni

cok gecmis olsun canimm inşallah bebegin tutunmustur ama minik göbüşe kiz her iki gune bir mi ayni seyi yapacam allah seni

saol canımcımm.. Umarım oledir ama dedim ya sık bi çalışma olmadığı için sanmıyorum bu ay geçmiş olaaaa... diğer konuya gelincede eee napıcan mecburrrr :)))

Son düzenleme:

amin amiinn inşallah kuzuuum sen normalde erken test yapmamis olsaydin daha yarindan sonra ogrenecektin suan icinde endise olacağına huzur var yani o zaman suan hic belirti hissettmiyosun yani dimi adet ve hamilelik belirtileri ayni diyolardi hani :44:

aynen öyle canım yarın adet olacağımı düşünüyorum bakalım yarına adet olmazsam inanacam:)

Wayy be kızlar, 177.sayfayı deviriyoruz. Allah muhabbetimizi bozmasııın:))

Cuma gunune randevu aldım bakalım, adetin 4.günü gel dediydi doktorum:)) Adamla pazarlık ettim iyi mi, 5.günü gelsem olmamı diye, kızdı:) Napim 5.günü cumartesine geliyor da:))))

ay niye kızıyor canim onlar da azcik bizi de dusunsunleer evett tatlimm masallahh Allah muhabbetimizi arttirsinn

aynen öyle canım yarın adet olacağımı düşünüyorum bakalım yarına adet olmazsam inanacam:)

hahahahaaa olur mu sekerim kanda 128 cikmis ay daha ne olsunn
gizzinde dediği gibi kanda cıkmış daha olmaması gibi bişey yokki tatlım boşuna germe kendinideee..

Aminnnn bozmasın inş.doktorla pazarlık oda iyimişşş :)) hangi hast gidiyorsun

Canım ya::)) Yaklaşık 7.haftana kadar hiç bir şey hissetmeyip inanamayacaksın. Malesef bulantılar, aş ermeler gibi bir çok zımbırtı 7.haftada başlıyor. İnşallaaaaah çok hafif atlatırsın belirtileri.. Ama merak etme, hafiften depresyon, uyku hali, bulantı, kusma, aş erme 12.haftanın sonunda düşük tehlikesi ile birlikte seni terkedeceeek:)) O zaman en eğlenceli kısmı başlayacak gebeliğin, cici cici hamile kıyafetleri alacaksın, 18.haftada hareketlerini hissetmeye başlayacaksın, karnışın bebişinle birlikte büyüyeceeek:))) En güzel tarafı da sen de Allah kısmet ederse benim gibi ekimde ya da eylül sonunda doğum yapacaksın, bu daa iki T-shirt, bir pantolon ve bir şipidik terlikle tüm gebeliğin hafifcecik geçecek demek:)) Doğumdan sonra kışı atlattın mı bebeğin bahara ele geliiirr.. Ayyyy kıyamammmm... Allahhh tüm isteyenlere yaşatsıııın...:)
O yüzden adet falan olmayacaksın merak etme:) İnan ve pozitif oll:)) Aslında doktora 6.haftanda gitsen iyi olur. Bir kerede kalp atışlarını da duymuş olursun. (kalbi genelde 5-7 haftalarda atmaya başlar):)))
Bazı doktorlar bu dönemde bebek miniş olduğu için alttan muayene eder, herhangi bir sakınca yoktur ama çevredekiler bu durumu aman düşük olur sakın alttan baktırma diye hoş karşılamaz. Sen de alltan muayene ettirmek istemezsen doktoruna söyle, üstten bakar. Bir de 7.haftadan sonra artık alttan bakmazlar yeterince büyümüş olduğu için.
Not: Benim doktorum neredeyse 4 aylık olana kadar bebeme alttan baktı:))))

Arkadaşlar malesef hamile değilim adet söktürücü yazdı stresten geçikmiştir dedi

hadi yaaaa kuzummm saglik olsun Rabbim verecegi zamani biliyorr..adet sokturucuyu içme bencee birak kendi gelsin..zaten hamilemiyim degilmiyim stresi bitti kuzumn gelir kendii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…