canım ya eşim hastalandı ya ben yorgun oldum hep yumurtlama günlerini kaçırdık bi de 2.5 yıl olunca gına geldi galiba o yüzden 3 aydır pek takmıyorduk tekrar takmaya başladık diyeyimkafana taksanda takmasan da olacağı varsa olur hani 3 aydır takmadım ne oldu
cok haklisinn kuzumm biz ne yaparsak yapalim onun bize gelecek olan vaktini degistiremeyiz..
hem öyle hemde eşimin ayak lifi koptu gecenlerde ondan birazdaa... sadece giyin güzel bi yemek hazırla hayırdır derse hiç olesine içimdengeldii dersin zaten sonrası gelirrr:))sendemi benim gibi hesap yapmaktan yoruldun, ya hesaplamak daha cok stres yapiyor sanki :44: biz yine haftada 2 yaptik en az ama hiç degilse esim baslatti ben strese girmedim bugun yapmamız lazim nasil belli etcem diye
teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür...yorgunluk var sadece iş çıkışı evde 2 saat uyuduktan sonra kendime geliyorum:)
dün dayanamadım beta hcg baktırdım 128 :) idrar testi de bata 1 kala hayalet çizgi gördüm dün:) bu gidişle dayanamayıp doktora gidecem:)
inş darısı başına canım güzel bir duygu...
evet tatlım hakımızda hayırlı ne ise o olsun...kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz...
aman da amann hosgelmiss annemiz ve bebegimizzdaha çok yeni olunca hissetmeyince endişeleniyosun tabi dimii Allahin izniyle inşallah sagsalim kucagina alırsın bebegini güzel anne aminnnn canim benimm icten duan icin cok tesekkurlerrr hemseriyiz hem insallah bebislerimiz de ayni olur dogacagi vakit
hem öyle hemde eşimin ayak lifi koptu gecenlerde ondan birazdaa... sadece giyin güzel bi yemek hazırla hayırdır derse hiç olesine içimdengeldii dersin zaten sonrası gelirrr:))
cok gecmis olsun canimm inşallah bebegin tutunmustur ama minik göbüşekiz her iki gune bir mi ayni seyi yapacam allah seni
aynen canım şu an hiçbirşey hissetmiyorum yumurtlamadan sonraki günler kasık ağrısı vardı hissediyordum şu an belirtiler de yok gibi...bu yüzden inanamıyorum.
Amin canım inş aynı anda kucaklarımız dolar,Allah bize de annelik duygusunu tattırır
saol canımcımm.. Umarım oledir ama dedim ya sık bi çalışma olmadığı için sanmıyorum bu ay geçmiş olaaaa... diğer konuya gelincede eee napıcan mecburrrr :)))
amin amiinn inşallah kuzuuumsen normalde erken test yapmamis olsaydin daha yarindan sonra ogrenecektin suan icinde endise olacağına huzur var yani o zaman suan hic belirti hissettmiyosun yani dimi adet ve hamilelik belirtileri ayni diyolardi hani :44:
aynen öyle canım yarın adet olacağımı düşünüyorum bakalım yarına adet olmazsam inanacam:)
hic belli olmaz tatlimm azi cogu yok çalışmanın
Wayy be kızlar, 177.sayfayı deviriyoruz. Allah muhabbetimizi bozmasııın:))
Cuma gunune randevu aldım bakalım, adetin 4.günü gel dediydi doktorum:)) Adamla pazarlık ettim iyi mi, 5.günü gelsem olmamı diye, kızdı:)Napim 5.günü cumartesine geliyor da:))))
aynen öyle canım yarın adet olacağımı düşünüyorum bakalım yarına adet olmazsam inanacam:)
gizzinde dediği gibi kanda cıkmış daha olmaması gibi bişey yokki tatlım boşuna germe kendinideee..hahahahaaa olur mu sekerim kanda 128 cikmis ay daha ne olsunn
Wayy be kızlar, 177.sayfayı deviriyoruz. Allah muhabbetimizi bozmasııın:))
Cuma gunune randevu aldım bakalım, adetin 4.günü gel dediydi doktorum:)) Adamla pazarlık ettim iyi mi, 5.günü gelsem olmamı diye, kızdı:)Napim 5.günü cumartesine geliyor da:))))
orası oleee tabideee bakalım. ama en azından stres yok bende olmadımı e zaten çalışmamıştık normal olmaması dicem:))
Arkadaşlar malesef hamile değilim adet söktürücü yazdı stresten geçikmiştir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?