hadi yaaaa kuzummmsaglik olsun Rabbim verecegi zamani biliyorr..adet sokturucuyu içme bencee birak kendi gelsin..zaten hamilemiyim degilmiyim stresi bitti kuzumn gelir kendii
ay niye kızıyor canim onlar da azcik bizi de dusunsunleerevett tatlimm masallahh Allah muhabbetimizi arttirsinn
gizzinde dediği gibi kanda cıkmış daha olmaması gibi bişey yokki tatlım boşuna germe kendinideee..
Aminnnn bozmasın inş.doktorla pazarlık oda iyimişşş :)) hangi hast gidiyorsun
Emin misin içmeyim mi...hiç sorma(( canım sıkıldı hiç belirti yoktu kimyasal gebeliktekini düşününce hem pozitif çıkmıştı hem göğüslerim fenaydı hemde iştahım bu sever hem belirti yoktu hemde idrar testim negatifti ama genede adetim gecikince umutlarım işte neyse gelecek aya bakıcam hayırlısı napim
Wayy be kızlar, 177.sayfayı deviriyoruz. Allah muhabbetimizi bozmasııın:))
Cuma gunune randevu aldım bakalım, adetin 4.günü gel dediydi doktorum:)) Adamla pazarlık ettim iyi mi, 5.günü gelsem olmamı diye, kızdı:)Napim 5.günü cumartesine geliyor da:))))
Emin misin içmeyim mi...hiç sorma(( canım sıkıldı hiç belirti yoktu kimyasal gebeliktekini düşününce hem pozitif çıkmıştı hem göğüslerim fenaydı hemde iştahım bu sever hem belirti yoktu hemde idrar testim negatifti ama genede adetim gecikince umutlarım işte neyse gelecek aya bakıcam hayırlısı napim
Kısmet diyelim doğrudur stresten olabilir benimde geçen ay 9 gün gecikmişti 41 gün üstüne adet oldum banada söktürücü yazdı ama doktordan cıktım eve geldim gece regl oldum stres gidince geldi kırmızılar yaniii...Arkadaşlar malesef hamile değilim adet söktürücü yazdı stresten geçikmiştir dedi
aynenn öyle sekeriimbu yonden bakıldığında. pek stressiz görünüyorr
ya ne güzelde anlattınnn duygulandımmm....Canım ya::)) Yaklaşık 7.haftana kadar hiç bir şey hissetmeyip inanamayacaksın. Malesef bulantılar, aş ermeler gibi bir çok zımbırtı 7.haftada başlıyor. İnşallaaaaah çok hafif atlatırsın belirtileri.. Ama merak etme, hafiften depresyon, uyku hali, bulantı, kusma, aş erme 12.haftanın sonunda düşük tehlikesi ile birlikte seni terkedeceeek:)) O zaman en eğlenceli kısmı başlayacak gebeliğin, cici cici hamile kıyafetleri alacaksın, 18.haftada hareketlerini hissetmeye başlayacaksın, karnışın bebişinle birlikte büyüyeceeek:))) En güzel tarafı da sen de Allah kısmet ederse benim gibi ekimde ya da eylül sonunda doğum yapacaksın, bu daa iki T-shirt, bir pantolon ve bir şipidik terlikle tüm gebeliğin hafifcecik geçecek demek:)) Doğumdan sonra kışı atlattın mı bebeğin bahara ele geliiirr.. Ayyyy kıyamammmm... Allahhh tüm isteyenlere yaşatsıııın...:)
O yüzden adet falan olmayacaksın merak etme:) İnan ve pozitif oll:)) Aslında doktora 6.haftanda gitsen iyi olur. Bir kerede kalp atışlarını da duymuş olursun. (kalbi genelde 5-7 haftalarda atmaya başlar):)))
Bazı doktorlar bu dönemde bebek miniş olduğu için alttan muayene eder, herhangi bir sakınca yoktur ama çevredekiler bu durumu aman düşük olur sakın alttan baktırma diye hoş karşılamaz. Sen de alltan muayene ettirmek istemezsen doktoruna söyle, üstten bakar. Bir de 7.haftadan sonra artık alttan bakmazlar yeterince büyümüş olduğu için.
Not: Benim doktorum neredeyse 4 aylık olana kadar bebeme alttan baktı:))))
hadi yaaaa kuzummmsaglik olsun Rabbim verecegi zamani biliyorr..adet sokturucuyu içme bencee birak kendi gelsin..zaten hamilemiyim degilmiyim stresi bitti kuzumn gelir kendii
Valla ya cuma nasıl gideyim yeri o kadar uzak ki, iş güç bir yandan, kızım bir yandan. Tutturdu illa 4.gün gel diye. Tamam canım 4.gün gideceğim.Bakalım yumurtlama durumuma falan bakacak sanırım, ya da ilaç mı başlar bilmiyorum, vardır bir bildiği...
Doktorumun muayenehanesine gidiyorum canım,gebelik takibini orada yapıyor,doğum zamanı anlaşmalı olduğu hastanelerden birini seçip (en ucuz hangisiyse hehehe) doğum yapıyorsun.
Canım Allah hayırlısını versin. Bizler her zaman yanındayız unutma.. Az kaldı, azıcık daha sabret..
bide basarans a soralım kuzum o daha bilgili bu konularda ama bwn icmeni tavsiye etmem stresin bitti bugun yarin gelir kendi yarin da gelmezse o zaman ic derim
Kısmet diyelim doğrudur stresten olabilir benimde geçen ay 9 gün gecikmişti 41 gün üstüne adet oldum banada söktürücü yazdı ama doktordan cıktım eve geldim gece regl oldum stres gidince geldi kırmızılar yaniii...
evet yaa kimi kandırıyorsam dimi
ya ne güzelde anlattınnn duygulandımmm....
katılıyorum
Hımmm anladım canım
Canım bence de içme. Adet söktürücüyü birkaç gün içip bekliyorsun, sonra bir iki gün daha sürüyor gelmesi. Benim içtiğim 5 günlük ilaçtı. 3-4 gün de gelsin diye bekliyordum falan. Ama bir ay falan gecikiyordu benimki. Seninki çok gecikmedi zaten bence de bekle biraz. Gizzcime katılıyorum, stresin bitti ya bir iki güne gelir, şimdi düzenin bozulmasın.
Bugün bekleyeyim bakalım stresim gitti benim kırmızılarda gelir sanırım
Kafanı dağıt, çay iç:))) Biz de alalım, kızlar çay içek güzelleşek:) Gizzcim sana çay yok ıhlamur vaar:))
Bugün bekleyeyim bakalım stresim gitti benim kırmızılarda gelir sanırım
Cansın yaaa burda gerçekten desteğiz birbirimizee. birbirimizi görmesekte rahatlayabildiğimiz tek yerrrr..Evet gelecek ay daha iyi olacak hayırlısıylaaa....Çok sağolsun canlarım hastaneden eve yürürken tek siz aklımdaydınız paylaşmak dertleşmem konuşmak çok iyi geliyor daha güçlü hissettiriyor yalnız hissetmiyorum Allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun mutlu sağlıklı hamilelikler geçirelim inş..Şimdi karşı komşu çaya çağırdı onlarda az konuşurum öpüyorum hepinizi gittikçe moralim düzeliyor galiba gene bi umudum var gelecek aya dair bu sefer olacak inş hayırlısıysa :)
bendeee yeşil çay içimmm bariiiiKafanı dağıt, çay iç:))) Biz de alalım, kızlar çay içek güzelleşek:) Gizzcim sana çay yok ıhlamur vaar:))
hahahahaaa olur mu sekerim kanda 128 cikmis ay daha ne olsunn
gizzinde dediği gibi kanda cıkmış daha olmaması gibi bişey yokki tatlım boşuna germe kendinideee..
inş canlar...:)
Aminnnn bozmasın inş.doktorla pazarlık oda iyimişşş :)) hangi hast gidiyorsun
ne güzel yazmışsın öyle içim kıpır kıpır oldu...Canım ya::)) Yaklaşık 7.haftana kadar hiç bir şey hissetmeyip inanamayacaksın. Malesef bulantılar, aş ermeler gibi bir çok zımbırtı 7.haftada başlıyor. İnşallaaaaah çok hafif atlatırsın belirtileri.. Ama merak etme, hafiften depresyon, uyku hali, bulantı, kusma, aş erme 12.haftanın sonunda düşük tehlikesi ile birlikte seni terkedeceeek:)) O zaman en eğlenceli kısmı başlayacak gebeliğin, cici cici hamile kıyafetleri alacaksın, 18.haftada hareketlerini hissetmeye başlayacaksın, karnışın bebişinle birlikte büyüyeceeek:))) En güzel tarafı da sen de Allah kısmet ederse benim gibi ekimde ya da eylül sonunda doğum yapacaksın, bu daa iki T-shirt, bir pantolon ve bir şipidik terlikle tüm gebeliğin hafifcecik geçecek demek:)) Doğumdan sonra kışı atlattın mı bebeğin bahara ele geliiirr.. Ayyyy kıyamammmm... Allahhh tüm isteyenlere yaşatsıııın...:)
O yüzden adet falan olmayacaksın merak etme:) İnan ve pozitif oll:)) Aslında doktora 6.haftanda gitsen iyi olur. Bir kerede kalp atışlarını da duymuş olursun. (kalbi genelde 5-7 haftalarda atmaya başlar):)))
Bazı doktorlar bu dönemde bebek miniş olduğu için alttan muayene eder, herhangi bir sakınca yoktur ama çevredekiler bu durumu aman düşük olur sakın alttan baktırma diye hoş karşılamaz. Sen de alltan muayene ettirmek istemezsen doktoruna söyle, üstten bakar. Bir de 7.haftadan sonra artık alttan bakmazlar yeterince büyümüş olduğu için.
Not: Benim doktorum neredeyse 4 aylık olana kadar bebeme alttan baktı:))))
Çok sağolsun canlarım hastaneden eve yürürken tek siz aklımdaydınız paylaşmak dertleşmem konuşmak çok iyi geliyor daha güçlü hissettiriyor yalnız hissetmiyorum Allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun mutlu sağlıklı hamilelikler geçirelim inş..Şimdi karşı komşu çaya çağırdı onlarda az konuşurum öpüyorum hepinizi gittikçe moralim düzeliyor galiba gene bi umudum var gelecek aya dair bu sefer olacak inş hayırlısıysa :)
Karşı komşum çağırdı çayımı içeyim yarından sonrada büyük bi temizlik yapıcam halıları yıkattım zaten perdelerinde yıkıycam camlar vs temizliğim biter bide hamile kaldım mı temiz evimde :)hamiş hamiş otururum inş
aynen ole
bendeee yeşil çay içimmm bariiii
ne güzel yazmışsın öyle içim kıpır kıpır oldu...
Ayyy canimmm kiyamammm bende de burası bağımlılık yaptı sizden başka kimseyle paylasamiyorum....
Vardır bunda da bir hayır...
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kuzucuklarimmm
seraynn cepten yazdigimi tam gormedigim için yanlis yazmisim.hamile olduguma hiç inanmiyorum yazcaktim.test sonucum çikti kizlar internet cafeden gordummmmmmm
sivastan canım. Kan testimin sonucu da çıktı negatifaağlamamak için kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?