Hamile kalmayı bekleyenler

hadi yaaaa kuzummm saglik olsun Rabbim verecegi zamani biliyorr..adet sokturucuyu içme bencee birak kendi gelsin..zaten hamilemiyim degilmiyim stresi bitti kuzumn gelir kendii

Emin misin içmeyim mi...hiç sorma (( canım sıkıldı hiç belirti yoktu kimyasal gebeliktekini düşününce hem pozitif çıkmıştı hem göğüslerim fenaydı hemde iştahım bu sever hem belirti yoktu hemde idrar testim negatifti ama genede adetim gecikince umutlarım işte neyse gelecek aya bakıcam hayırlısı napim

ay niye kızıyor canim onlar da azcik bizi de dusunsunleer evett tatlimm masallahh Allah muhabbetimizi arttirsinn

gizzinde dediği gibi kanda cıkmış daha olmaması gibi bişey yokki tatlım boşuna germe kendinideee..

Aminnnn bozmasın inş.doktorla pazarlık oda iyimişşş :)) hangi hast gidiyorsun

Valla ya cuma nasıl gideyim yeri o kadar uzak ki, iş güç bir yandan, kızım bir yandan. Tutturdu illa 4.gün gel diye. Tamam canım 4.gün gideceğim.Bakalım yumurtlama durumuma falan bakacak sanırım, ya da ilaç mı başlar bilmiyorum, vardır bir bildiği...

Doktorumun muayenehanesine gidiyorum canım,gebelik takibini orada yapıyor,doğum zamanı anlaşmalı olduğu hastanelerden birini seçip (en ucuz hangisiyse hehehe) doğum yapıyorsun.

bide basarans a soralım kuzum o daha bilgili bu konularda ama bwn icmeni tavsiye etmem stresin bitti bugun yarin gelir kendi yarin da gelmezse o zaman ic derim

Canım Allah hayırlısını versin. Bizler her zaman yanındayız unutma.. Az kaldı, azıcık daha sabret..

Arkadaşlar malesef hamile değilim adet söktürücü yazdı stresten geçikmiştir dedi
Kısmet diyelim doğrudur stresten olabilir benimde geçen ay 9 gün gecikmişti 41 gün üstüne adet oldum banada söktürücü yazdı ama doktordan cıktım eve geldim gece regl oldum stres gidince geldi kırmızılar yaniii...

aynenn öyle sekeriim bu yonden bakıldığında. pek stressiz görünüyorr

evet yaa kimi kandırıyorsam dimi

ya ne güzelde anlattınnn duygulandımmm....

hadi yaaaa kuzummm saglik olsun Rabbim verecegi zamani biliyorr..adet sokturucuyu içme bencee birak kendi gelsin..zaten hamilemiyim degilmiyim stresi bitti kuzumn gelir kendii

katılıyorum

Hımmm anladım canım

Canım Allah hayırlısını versin. Bizler her zaman yanındayız unutma.. Az kaldı, azıcık daha sabret..

Çok sağolsun canlarım hastaneden eve yürürken tek siz aklımdaydınız paylaşmak dertleşmem konuşmak çok iyi geliyor daha güçlü hissettiriyor yalnız hissetmiyorum Allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun mutlu sağlıklı hamilelikler geçirelim inş..Şimdi karşı komşu çaya çağırdı onlarda az konuşurum öpüyorum hepinizi gittikçe moralim düzeliyor galiba gene bi umudum var gelecek aya dair bu sefer olacak inş hayırlısıysa :)

bide basarans a soralım kuzum o daha bilgili bu konularda ama bwn icmeni tavsiye etmem stresin bitti bugun yarin gelir kendi yarin da gelmezse o zaman ic derim

Canım bence de içme. Adet söktürücüyü birkaç gün içip bekliyorsun, sonra bir iki gün daha sürüyor gelmesi. Benim içtiğim 5 günlük ilaçtı. 3-4 gün de gelsin diye bekliyordum falan. Ama bir ay falan gecikiyordu benimki. Seninki çok gecikmedi zaten bence de bekle biraz. Gizzcime katılıyorum, stresin bitti ya bir iki güne gelir, şimdi düzenin bozulmasın.

Bugün bekleyeyim bakalım stresim gitti benim kırmızılarda gelir sanırım

Haklısınız canlar içmiyorum bekliycem vücudumun kendi düzenine bırakayım bakalım

Kafanı dağıt, çay iç:))) Biz de alalım, kızlar çay içek güzelleşek:) Gizzcim sana çay yok ıhlamur vaar:))

Karşı komşum çağırdı çayımı içeyim yarından sonrada büyük bi temizlik yapıcam halıları yıkattım zaten perdelerinde yıkıycam camlar vs temizliğim biter bide hamile kaldım mı temiz evimde :) hamiş hamiş otururum inş

Bugün bekleyeyim bakalım stresim gitti benim kırmızılarda gelir sanırım

aynen ole

Cansın yaaa burda gerçekten desteğiz birbirimizee. birbirimizi görmesekte rahatlayabildiğimiz tek yerrrr..Evet gelecek ay daha iyi olacak hayırlısıylaaa....

Kafanı dağıt, çay iç:))) Biz de alalım, kızlar çay içek güzelleşek:) Gizzcim sana çay yok ıhlamur vaar:))
bendeee yeşil çay içimmm bariiii

hahahahaaa olur mu sekerim kanda 128 cikmis ay daha ne olsunn

gizzinde dediği gibi kanda cıkmış daha olmaması gibi bişey yokki tatlım boşuna germe kendinideee..

inş canlar...:)

Aminnnn bozmasın inş.doktorla pazarlık oda iyimişşş :)) hangi hast gidiyorsun

ne güzel yazmışsın öyle içim kıpır kıpır oldu...

Ayyy canimmm kiyamammm bende de burası bağımlılık yaptı sizden başka kimseyle paylasamiyorum....
Vardır bunda da bir hayır...
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kuzucuklarimmm

Ay valla super oluuur:))) Tertemiz oluur:)) Benim evim temiz olmayalı 1 yıl olacak neredeyse:))) Temiz evi özledim. Çıkışta eve gidince bütün evi mercimeklerle kaplı olarak bulacağım çünküm kızım 1 kg mercimeği giderayak heryere dökmüş karınca gibi taşımış heryere,farkettiğimde evden çıkmak üzereydik. hehehe:)) sabah öylece bıraktım evi,akşam bakalım bıraktığı mercimekleri bulunca ne yapacak:)))

aynen ole

bendeee yeşil çay içimmm bariiii

İç bitanem, afiyet bal şeker olsun:)) ben de çok bilmişlik yapıyorum ne olur affedin beni ama hamiş olduktan sonra ıhlamur harici bitki çaylarından uzak durmamız gerekiyor. Yeşil çay da malesef bunların içinde(

ne güzel yazmışsın öyle içim kıpır kıpır oldu...

Allahım nasip eder de inşallah minişini kıpır kıpır hissedersin..:))) Az kalldıııı:)))

Ayyy canimmm kiyamammm bende de burası bağımlılık yaptı sizden başka kimseyle paylasamiyorum....
Vardır bunda da bir hayır...
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kuzucuklarimmm

Hoş geldin tatlım:))))

seraynn cepten yazdigimi tam gormedigim için yanlis yazmisim.hamile olduguma hiç inanmiyorum yazcaktim.test sonucum çikti kizlar internet cafeden gordummmmmmm

beta hcg 0.1 :)) bi kere tikklamayla sonuç bu olur. :) adetlerimde çok duzensiz belki erken yaptim bilmiyorum ama uzulmedim hayirlisi buymus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…