Hamile kalmayı bekleyenler

beta hcg 0.1 :)) bi kere tikklamayla sonuç bu olur. :) adetlerimde çok duzensiz belki erken yaptim bilmiyorum ama uzulmedim hayirlisi buymus.

hayırlısı tabiki moral bozmak yokkkk..üzülme tabiii

benim bat 10 şubat beni de ekler misn :26::18:

Evet Kızlarrr mesai biterr bende evime giderrrr.. gece fırsat buldukça bakarım.. hadii hepinizi öptümmmmm byesss

Kafanı dağıt, çay iç:))) Biz de alalım, kızlar çay içek güzelleşek:) Gizzcim sana çay yok ıhlamur vaar:))

Haklısınız canlar içmiyorum bekliycem vücudumun kendi düzenine bırakayım bakalım

basarans tatlim aynen öyle demek istedim hic duzenini bozmasiin sende ayni fikirdeymissin :)) bu arada kocis aksam getirecek ihlamur bide zencefil hasta olunca fark ettim ki evde sifali bitkiler yokk

bebegims en gec yarin sokulur bence dogru karar vermissin :))

benide eklermisin 16 subat :) insallah birlikte takip eder guzel sonuclar aliriz ..

tabi ekliyorum canim sen ne zamandir bekliyorsun

bizim karisik canim ya varikosel ameliyat oldu esim 4 ay olucak bu ay cok umutlu degilim aslinda - 19 aylik evliyim ama yaklasik 15 aydir cocuk istiyorum sorun olunca uzadi bakalim insallah Rabbim asilama tup bebek olmadan nasip eder .. yasimiz geciyor derdim o biraz .. bu hafta esimi teste gondermeye calisicam insallah gider . sonrasinda bende duzenli dr a gidicem .. bu ayda benimde garip agrilarim var ama bu kadar erken belirti olmaz cok ta heveslenmek istemiyorum adetim de bazen degisiklik gosterebiliyor .. hepimize en kisa zamanda anne olmak nasip olur insallah ..

seraynn cnm uzulmedim zaten dusunulen bi bebek degildi.bi suru de borcumuz var.bii sene sonra dussuunnuyyoruz olursa Rabbim verirse paylasicam sizinle.

hayırlısı bakalım napalım kısmet ,işte rabbım ne zaman verırse

Mrb canim hos gldn bayadir yoktun aynen hayirlisi ben bu ay incir kurunu yapcam birde dr gitcem persembe artik biseyleri baslatir ins.s'en ne durumdasin. BAT 28 SUBAT

Son düzenleme:

öyle tatlım hayırlısı ne yapalım...1 şubat yeni bat güzelim

Teşekkürler ilgilendiğin için bende durum o kadar ciddi değil ben kendi kendimi yıpratiyorum yoksa çevremde böyle bişeyler beni yargılayacak insanlar yok çok şükür ama ben 2 aydır umutlanip kendimi uzuyorum böyle.

aynen ole

Cansın yaaa burda gerçekten desteğiz birbirimizee. birbirimizi görmesekte rahatlayabildiğimiz tek yerrrr..Evet gelecek ay daha iyi olacak hayırlısıylaaa....

bendeee yeşil çay içimmm bariiii

Evet canım buraya girdiğim an içime bi sıcaklık yayılıyor mutlu oluyorum herkes birbirinden habersiz ne dil ne din ne ırk nede yüzlerimizi seslerimizi bilmiyoruz hiç birşey sadece sözcüklerle anlaşmak çok ilginç ve güzel :)))

Mercimekçi he :)) çok şirin ya sende bir zamanlar mercimek kadardır nabeeeeeer de o cadı ya

Şuan baya baya belim ve kasıklarım ağrıyor sabaha kırmızılara hoşgeldin derim sanırım :)) içmedim eşimlede konuştum o da içme dedi hadi hayırlısı :))) sağolsun kızlar siz olmasanız içerdim büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…