beta hcg 0.1 :)) bi kere tikklamayla sonuç bu olur. :) adetlerimde çok duzensiz belki erken yaptim bilmiyorum ama uzulmedim hayirlisi buymus.
arkadaslar, yeni gelenler bikac gündür giremediğim icin takip edemedim oncelikle hos geldiniz..batini listeye eklememi isteyen anne adaylarini da gözden kaçırmış olabilirim..sizden ricam oyle bi isteginiz varsa benim herhangi bir yazimi alinti yaparak yazmaniz..boylelikle gormem daha kolay olacaktır..hepinize en tez zamanda miniklerinize kavusmanizi diliyorum Rabbim hayirlisini versin..
Canım bence de içme. Adet söktürücüyü birkaç gün içip bekliyorsun, sonra bir iki gün daha sürüyor gelmesi. Benim içtiğim 5 günlük ilaçtı. 3-4 gün de gelsin diye bekliyordum falan. Ama bir ay falan gecikiyordu benimki. Seninki çok gecikmedi zaten bence de bekle biraz. Gizzcime katılıyorum, stresin bitti ya bir iki güne gelir, şimdi düzenin bozulmasın.
Kafanı dağıt, çay iç:))) Biz de alalım, kızlar çay içek güzelleşek:) Gizzcim sana çay yok ıhlamur vaar:))
Haklısınız canlar içmiyorum bekliycem vücudumun kendi düzenine bırakayım bakalım
benim bat 10 şubat beni de ekler misn :26::18:
Evet Kızlarrr mesai biterr bende evime giderrrr.. gece fırsat buldukça bakarım.. hadii hepinizi öptümmmmm byesss
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
bebegims 31 OCAKBEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDEberfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
ozlemsahin 5 ŞUBAT BEKLEMEDE
zeyy88 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
wen 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
feelcrying 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
kelebek__16 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
eses07 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEsweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDEfatma86 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
esiesi bir sonraki ay
adzeynep bir sonraki ay
benide eklermisin 16 subat :) insallah birlikte takip eder guzel sonuclar aliriz ..
tabi ekliyorum canim sen ne zamandir bekliyorsun
Canim benim moral bozmak yok. Oyke biseyi bende duymuştum gecikince rahim kendini hazirlar diye. Vende gecen ay gecikmistim hende 9gun bu ay bakalim 6subati mn gecmesinu bekliyorum ama olmazsada moral bozmak yok . Rabbin hayırlısı ne ise onu versin dimi
Mrb canim hos gldn bayadir yoktun aynen hayirlisi ben bu ay incir kurunu yapcam birde dr gitcem persembe artik biseyleri baslatir ins.s'en ne durumdasin. BAT 28 SUBATzeyneppp esiesii yeni gordum yazdiklarinizi( Hayirlisi diyelim canlarim biz yine birbirimize destek olacaz burda. bebeklerimiz gelmeden birbirimizden kopmak yok..Rabbim tez zamanda hayirlisini nasip etsin hepimize.. bide yeni bat larinizi yazarsaniz guncelleyim canlarim..
zeyneppp esiesii yeni gordum yazdiklarinizi( Hayirlisi diyelim canlarim biz yine birbirimize destek olacaz burda. bebeklerimiz gelmeden birbirimizden kopmak yok..Rabbim tez zamanda hayirlisini nasip etsin hepimize.. bide yeni bat larinizi yazarsaniz guncelleyim canlarim..
öyle tatlım hayırlısı ne yapalım...1 şubat yeni bat güzelim
Teşekkürler ilgilendiğin için bende durum o kadar ciddi değil ben kendi kendimi yıpratiyorum yoksa çevremde böyle bişeyler beni yargılayacak insanlar yok çok şükür ama ben 2 aydır umutlanip kendimi uzuyorum böyle.Cnm herseyde vardır bır hayır uzme canını bn sana bnm durumumu yasadggımı anlatsam halıne sukredersin... Bnm ıkı eltım war bıri ıkıncı cocuguna hamıleymiş bugun öğrendım dgrıde bnden snra evlndı 1. Bebesı 3 aylık ıkıncye hmıle ve herkes cocugum olmuooo gozuyle bakıo bılmıolarkı problm bnde dgıl. AmA laf sokmaya gelınce becerıp doguramadın, bn cok dgrgan bı karıyım vs gbı lafları soluolar yok bnm cocugumu kucagına alma dusrursun! Farkında degıller bunları solerkn bnı degıl kardeslerınıkaybedıolar... Ama eşimde bende sunu bılıoruz bız hep hyırlısını istedık bızım için hayırlısı bu belkı allahım bıze dıokı sızın askınız sevgınız okadar gercekkı sız hayatınızı yasayın gezın tozunn anı yasayın dıo veya allah bıze bu cocugu ılk ıstediğimizde verseydi cocukla ılgılenıp bırbırımzı yıpratcaktık cocugu bu kadar ısteyerek bırbırımızı yıpratmıcaz bolece die dusunuoz. Cocuk bı sekılde yaparsın allah sana verırse ama bu cocuklaevlılık kurtarılmaz adam aldatıosa o sekreter bu sekreter gezıosa o adamdan 100000 tanecocugun olsa nolurr allahım yuvamızın tadını tuzunu kacırmayacak sekıkde ıstedıgımızı versın bıze. Cocuk olupda eslerımızle sınav etmesın hayırlısını steyelımmm ve bızım ıçın en hayırlı vakıt te gelıcek canını sıkma sen olurmu guzel arkadasımmm halımıze sukredelımm
1 maarttt pardooonn aylarıda karıştırır oldum:)))
aynen ole
Cansın yaaa burda gerçekten desteğiz birbirimizee. birbirimizi görmesekte rahatlayabildiğimiz tek yerrrr..Evet gelecek ay daha iyi olacak hayırlısıylaaa....
bendeee yeşil çay içimmm bariiii
Ayyy canimmm kiyamammm bende de burası bağımlılık yaptı sizden başka kimseyle paylasamiyorum....
Vardır bunda da bir hayır...
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin kuzucuklarimmm
Ay valla super oluuur:))) Tertemiz oluur:)) Benim evim temiz olmayalı 1 yıl olacak neredeyse:))) Temiz evi özledim. Çıkışta eve gidince bütün evi mercimeklerle kaplı olarak bulacağım çünküm kızım 1 kg mercimeği giderayak heryere dökmüş karınca gibi taşımış heryere,farkettiğimde evden çıkmak üzereydik. hehehe:)) sabah öylece bıraktım evi,akşam bakalım bıraktığı mercimekleri bulunca ne yapacak:)))
İç bitanem, afiyet bal şeker olsun:)) ben de çok bilmişlik yapıyorum ne olur affedin beni ama hamiş olduktan sonra ıhlamur harici bitki çaylarından uzak durmamız gerekiyor. Yeşil çay da malesef bunların içinde(
Allahım nasip eder de inşallah minişini kıpır kıpır hissedersin..:))) Az kalldıııı:)))
basarans tatlim aynen öyle demek istedim hic duzenini bozmasiin sende ayni fikirdeymissin :)) bu arada kocis aksam getirecek ihlamur bide zencefil hasta olunca fark ettim ki evde sifali bitkiler yokk
bebegims en gec yarin sokulur bence dogru karar vermissin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?