Karşı komşum çağırdı çayımı içeyim yarından sonrada büyük bi temizlik yapıcam halıları yıkattım zaten perdelerinde yıkıycam camlar vs temizliğim biter bide hamile kaldım mı temiz evimde :)hamiş hamiş otururum inş
aynen ole süperr bence zaten atraksiyonlrda yapmalıyız. hamile kalana hediyeler falan yollasak bebek eşyaları falan ne güzel olur dimiii?Evet canım buraya girdiğim an içime bi sıcaklık yayılıyor mutlu oluyorum herkes birbirinden habersiz ne dil ne din ne ırk nede yüzlerimizi seslerimizi bilmiyoruz hiç birşey sadece sözcüklerle anlaşmak çok ilginç ve güzel :)))
beni de beni de ekleyiinn 6 aydır tek çizgi gören biri de benim. kahverengi lekeleri yerleşme kanaması sanarak bekliyorum bat 6 şubatt:))
Bat 6 Şubat beni de ekler misin :))
Güzel anne adaylarına günaydınlarrrr :))
Kızlarrr kırmızılar geldiiii maalesef....bu ayda olmadı
Üzülme canımmm hep bunu dioruz ama gerçekten hayırlısı..en hayırlı zamanı rabbim bilio..önümüzdeki aya bakıcazz
Bnmde bi kırmızılar gelsede artık önümüzdeki ay için çslışmalara başlayabilsekkk
hahaha hadi insallah ooooh misss gii temizlik koktu vallahi buralar bile cok severim temizligi temiz evi
Arkadaşlar fikirlerinizi alabilir miyim ? bende dün adet olmadan önce müthiş bir mide bulantısı vardı (bu ay adetim ilk defa 4 gün gecikti )sonra adet oldum ve inanılmaz şekilde midem bulanıyor ve yanıyor hiçbir yemek kokusuna da tahammülüm yok bügün adetim devam ediyo elim kolum halsiz hiçbirşey yiyemiyorum ve midem bulanmaya devam ediyor ve ateşimde 37.7 civarında yani çok yüksek.Adetten 2 gün önce test yapmıştım ve hiçbirşey çıkmadı. Daha önce ne adetten ne de normal zamanda bu kadar midemin bulandığını hatırlamıyorum.Sizce bu neden olur bana akıl verir misiniz?
aynen ole süperr bence zaten atraksiyonlrda yapmalıyız. hamile kalana hediyeler falan yollasak bebek eşyaları falan ne güzel olur du dimi
Arkadaşlar fikirlerinizi alabilir miyim ? bende dün adet olmadan önce müthiş bir mide bulantısı vardı (bu ay adetim ilk defa 4 gün gecikti )sonra adet oldum ve inanılmaz şekilde midem bulanıyor ve yanıyor hiçbir yemek kokusuna da tahammülüm yok bügün adetim devam ediyo elim kolum halsiz hiçbirşey yiyemiyorum ve midem bulanmaya devam ediyor ve ateşimde 37.7 civarında yani çok yüksek.Adetten 2 gün önce test yapmıştım ve hiçbirşey çıkmadı. Daha önce ne adetten ne de normal zamanda bu kadar midemin bulandığını hatırlamıyorum.Sizce bu neden olur bana akıl verir misiniz?
Peki adetin normal mi herzaman olduğun gibimi yoksa az mı oluyorsun?Ümitlenme yinede ama üstüne de görmüş olabilirsin.
Canım benim eğer mideni üşütmediysen gebelik ihtimali mümkün olabilir çünkü regl düzenli olup hamile olduğunu anlamayanlar bile varmış bence bi kan testi yaptır
teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür...yorgunluk var sadece iş çıkışı evde 2 saat uyuduktan sonra kendime geliyorum:)
dün dayanamadım beta hcg baktırdım 128 :) idrar testi de bata 1 kala hayalet çizgi gördüm dün:) bu gidişle dayanamayıp doktora gidecem:)
inş darısı başına canım güzel bir duygu...
kayın validemde acaba mideni mi üşüttün dedi nane limon kaynattı o hafif rahatlatır gibi oldu sabah uyandığımda hala midem bulanıyordu birde bir haftadan beri nerdeye ağzımda hani burun damlası damlatırsın da acılık gelir ya ağzına öyle bir acılık var bir anlam veremedım adet olmadan 2 gun önce test yaptırdım kan testi hiç birsey cıkmadı ama anlam veremıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?