Hamile kalmayı bekleyenler

beni de beni de ekleyiinn 6 aydır tek çizgi gören biri de benim. kahverengi lekeleri yerleşme kanaması sanarak bekliyorum bat 6 şubatt:))

hahaha hadi insallah ooooh misss gii temizlik koktu vallahi buralar bile cok severim temizligi temiz evi

aynen ole süperr bence zaten atraksiyonlrda yapmalıyız. hamile kalana hediyeler falan yollasak bebek eşyaları falan ne güzel olur dimiii?

beni de beni de ekleyiinn 6 aydır tek çizgi gören biri de benim. kahverengi lekeleri yerleşme kanaması sanarak bekliyorum bat 6 şubatt:))

Bat 6 Şubat beni de ekler misin :))

ooo battaşlarım çoğaldı hadi hayırlısıııı

Kızlarrr kırmızılar geldiiii maalesef....bu ayda olmadı

Kızlarrr kırmızılar geldiiii maalesef....bu ayda olmadı

Üzülme canımmm hep bunu dioruz ama gerçekten hayırlısı..en hayırlı zamanı rabbim bilio..önümüzdeki aya bakıcazz

Bnmde bi kırmızılar gelsede artık önümüzdeki ay için çslışmalara başlayabilsekkk

Arkadaşlar fikirlerinizi alabilir miyim ? bende dün adet olmadan önce müthiş bir mide bulantısı vardı (bu ay adetim ilk defa 4 gün gecikti )sonra adet oldum ve inanılmaz şekilde midem bulanıyor ve yanıyor hiçbir yemek kokusuna da tahammülüm yok bügün adetim devam ediyo elim kolum halsiz hiçbirşey yiyemiyorum ve midem bulanmaya devam ediyor ve ateşimde 37.7 civarında yani çok yüksek.Adetten 2 gün önce test yapmıştım ve hiçbirşey çıkmadı. Daha önce ne adetten ne de normal zamanda bu kadar midemin bulandığını hatırlamıyorum.Sizce bu neden olur bana akıl verir misiniz?

ben zaten bu ay için çok ümitli değildim haftada bi çalışmayla olmazdı zaten:) ama bu ay 2 günde bir illa tutarrr :) çekeceği var anlıycan hahahha:))

hahaha hadi insallah ooooh misss gii temizlik koktu vallahi buralar bile cok severim temizligi temiz evi

Evet canım bende çok severim mis gibi kokar bu ara hastalıklarla bogusunca çok ihmal ettim halıları yukattım sermedım temizlik bitince serçem birde hamile olmadığımı öğrendimya akrobatik hareketlerle rahatça temizlerim evimi

Peki adetin normal mi herzaman olduğun gibimi yoksa az mı oluyorsun?Ümitlenme yinede ama üstüne de görmüş olabilirsin.

Canım benim eğer mideni üşütmediysen gebelik ihtimali mümkün olabilir çünkü regl düzenli olup hamile olduğunu anlamayanlar bile varmış bence bi kan testi yaptır

Canım benim eğer mideni üşütmediysen gebelik ihtimali mümkün olabilir çünkü regl düzenli olup hamile olduğunu anlamayanlar bile varmış bence bi kan testi yaptır

kayın validemde acaba mideni mi üşüttün dedi nane limon kaynattı o hafif rahatlatır gibi oldu sabah uyandığımda hala midem bulanıyordu birde bir haftadan beri nerdeye ağzımda hani burun damlası damlatırsın da acılık gelir ya ağzına öyle bir acılık var bir anlam veremedım adet olmadan 2 gun önce test yaptırdım kan testi hiç birsey cıkmadı ama anlam veremıyorum ...

canım adete 4 gün ve 3 gün kala test yaptım negatif ama hala kendimi hamile sanıyorum senin testlerinde negatifmiydi.
adet olucam sandım erken akşam ama olmadım.kızımda da böyle olmuştu.ama testler negatifffff.

hamile olduğumu kesin ve net öğrendiğim zaman şu idrar testlerinden alıp yapıcam sırf çift çizgi görmek için inat değil mi bugün dayanamadım yine test yaptım erken gebelik testi hemde..negatif çıktı adetime iki gün var bir de benim kulandığım folik asit yapıyomuş mide bulantısını boşuna ümitlenmişim...

Canım geç döllenmeden dolayı kanda çıkmaya biliyormuş 1 hafta daha bekle olmazsa gene yaptırırsın testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…