Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

Kız resmen yüzsüzün tekiymiş.İnsan onun saçını yolmadan duramaz bu ne terbiyesizlik ailesinden hiç mi birşey görememiş bu.Canım eşin en iyisini yapmış kendini strese sokma bebeklerin için sakıncalı kızın stajını yaksanız yeri

Ne değişik konu. Keşke konuyu şöyle açsaydınız: Yeni stajyeri kocamın arkasından "of çok pis götürürüm" derken duydum. O benim üç çocuğumun babası dedim. Sonra akşam eve geldik ki kız mail atmış. Kocam da küfretmiş.

Hikayede kızın saç renginin, ojesinin, rujunun, etek boyunun bir önemi olduğunu düşünmüyorum ben. Nedir yani kırmızı rujlu, platin saçlı, mini etekli kadınlar milletin kocasına mı halleniyor. Bir tuhaf belirtmeniz.

Tamam bu olay hoş değil ama eşinizin de küfretmesi hoş değil. Olabilir beğenmiş, götürürümlü çirkin bir cümle kurmuş bile olsa kocanız olduğunu bilememiş. Haddini bildirmişsiniz işte hastanelik olacak bir durum yok.

Siz pardon hayırdır hanfendi????

Yazan arkadaşlar olmuş, "Kırmızı ruj, sarı saç" vurgunuz, anlatım tarzınızdaki aşağılayıcı betimlemeleriniz çok rahatsız edici.

Konunuz yardım talep eden bir içerikten ziyade şöyle anlaşılıyor: Eşim çok yakışıklı, güzel genç ama bayağı bir stajyer asıldı, biz de haddini bildirdik.

Kırılmayın ve alınmayın ama en net ifadeyle böyle anlaşılıyor.

Bazılarınız gerçekten içimi rahatlattı. Bazılarınızda ne kadar kötü kalpli olduğunu gösterdi. ben platin vs derken çok dikkat çekiyor anlamında söyledim. kendi kocalarınıza yapılsaydı ne olurdu acaba?????? nasıl tepki verirdiniz.???? 3 minik yavrumla ilgili konu açarken allah bağışlasın diyen insanlar şimdi gelmiş sahtesiniz diyorlar. günümüzde soyisimden mail bulmak çokta zor olmasa gerek. Malesef hayatta böyle basit ve çirkin kadınlarda var ben konuştuktan sonra bile mail atabilecek.

tamam haklı olabilirsin de eşinin adı ve soyadı ile aynı olan çok kişi var? eşinin adını hemen nerden öğrendi kim söyledi ? soyadını nerden bildi hemen? ayrıca mail adresinin o oldğundan nasl emin olup da bunu yazdı. arada kopukluklar ıolduğu için herksin böyle düşünmesi çok normal ama.

Bundan dort bes ay once de bunun neredeyse aynisi bir konu acilmisti. Ordaki konu sahibi sirketin sahibiydi. Hemen kizin sirket hatti dokumune ulasmisti vs vs. Bana o feyk hikayeyi animsatti. Soyadla mail adresi ne alaka?
Ilk kelimesinden son kelimesine uydurma bu konu.

vallahi ben sormadım kıza nerden buldun nasıl buldun ne yaptın vs diye. bu kadar mesaj üstüme gelinmiş olmuyor mu acaba???

Eeee halletmişsin olayı. Dert ne burda ne diye konu açtın
siz
siteye 4 5 ay önce üye değildim bilemiycem

Hay ağzına sağlık
Adamın alnında yazmiyordur evli olduğu. Bekar sanmış da olabilir
Normalde herkese yazan kizlari sevmem ama burada işten atilacak hale gelmesine de insanın vicdanı razi gelmez
Kusura bakma canım benimle evli dersin noktayı koyarsin
Ayrıca kocanın mail adresi nasil kiza ulaşmış onu düşünün

Mune bu insanlar gerçekten çok saygısız olmaya başladılar. Lütfen konumu kapatır mısın daha fazla gerilmek istemiyorum. Pardon ama nedir bu konu sahte lafi her ağızda?????

Hem platin hem ruj olunca olağanüstü güçlerle mail adresi ona ulaşıvermiştir :)

Mune bu insanlar gerçekten çok saygısız olmaya başladılar. Lütfen konumu kapatır mısın daha fazla gerilmek istemiyorum. Pardon ama nedir bu konu sahte lafi her ağızda?????

hamile olduğunu söylemek için bile işinden kocandan maddi durumunuzdan bahsetmişsin bence de fakesin burda hep böyle şeyler olur biizm için sıradan yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…