- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Kız resmen yüzsüzün tekiymiş.İnsan onun saçını yolmadan duramaz bu ne terbiyesizlik ailesinden hiç mi birşey görememiş bu.Canım eşin en iyisini yapmış kendini strese sokma bebeklerin için sakıncalı kızın stajını yaksanız yeriHerkese günaydın
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Belki daha önce konularımı okuyanlar olmuştur ben 3üzlerime hamileyim hayırlısı ile ağustosta prenseslerime kavuşacağım.
Sorunum işyerindeki stajyer. Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Arada izin kullanıyorum hamileliğim çok zor geçtiği için izinlerim sorun olmuyor çok şükür. Haftabaşında işyerime gittim. Tabi 1 haftadır gitmediğim için epey bir değişiklik olmuş. Yeni stajyerler alınmış yeni işe başlayanlar olmuş vs.
Neyse girdim ofisime bir kahve istedim yeni stajyer vermişler yanıma sekreter. kahvemi getiren kızı görmelisiniz mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj ben şok oldumKızı tanımaya çalıştım biraz ilkönce dedim sıcak kanlı birine benziyor içimden. Neyse saat öğlen 2 gibi eşim ziyarete geldi işyerlerimiz yakındır. Onada kahve söyledim gene bu kız getirdi. Aman allahım kızdaki o bakış Kocama nasıl bakıyor!!! Eşim de nefret eder platin saçtan. Tamam çıkabilirsin dedi iyi günler efendim demez mi kocama! o sıradada eşime çok önemli bir telefon geldi acele kalktı bende onu yolcu ettim.
tam ofise girmek üzereyim . Kız başka bir çalışanımıza demez mi o adam neydi öyle içim eridi onu ne götürürüm diyeHemen kızlar ne oluyor burda hayırdır dedim. Eski çalışanımız x hanım yok birşey diye kızardı bozardı. o kızıda iyi tanırım senelerdir yanımızda hiç bir yanlışını görmedim. stajyer demez mi bana yanınıza giren beyi konuşuyordum siz geldiniz üstüne dedi. Kıza kendinize gelin lütfen o beyfendi benim eşim karnımdaki 3 bebeğiminde babası dedim. o beyaz kız oldu kıpkırmızı. Şirketimizde böyle terbiyesizliklere göz yumamıyoruz mlesef lütfen şirketi terkedin dedim. Kız çok fena oldu. Akşam eve geldim. eşim yemekleri hazırlamıştı. Hiçbirşey söylemedim olayla ilgili. Hayatım birşey göstericem dedi. O kız buna mail atmasın mı. Sizden çok etkilendim lütfen benimle iletişime geçin diye. Eşimde gayet güzel küfür etmiş kıza. Birdaha yazmamış. Ama okadar kendimi kastım ki bugün bütün gece sancım oldu hastaneye gittik birşeyde yapamadılar şimdi hala kötüyüm stresten
Siz pardon hayırdır hanfendi????insanların kıyafetine saçına makyajına karışamazsınız. eğer bu yönde bi şirket politikanız varsa bunu baştan belirtsiniz. sonuçta kız işe alınmış size mi soracak saçının boyasını?
aynen kesin kocanızı bakışları ile yemiştir.
eşiniz mi dedi? eşiniz ne hakla başka firma personeline tamam çıkabilirsin diyor? eğer siz dediyseniz sorun yok.
ne deseydi. baybay mı deseydi? bunda da nasıl bi anormallik gördünüz bilemedim.
bu durum alnınızda yazmıyor değil mi? siz söylemeden nerden bilsinler. belki bekar sanıyolardı, olamaz mı?
atmasın? mail adresini nerden bulmuş?
aferin. kendisine mail atan bi kadına küfür edecek kocayı baş tacı yapmak gerek. küfür çok güzel bişey çünkü.
Siz pardon hayırdır hanfendi????
tamam haklı olabilirsin de eşinin adı ve soyadı ile aynı olan çok kişi var? eşinin adını hemen nerden öğrendi kim söyledi ? soyadını nerden bildi hemen? ayrıca mail adresinin o oldğundan nasl emin olup da bunu yazdı. arada kopukluklar ıolduğu için herksin böyle düşünmesi çok normal ama.Bazılarınız gerçekten içimi rahatlattı. Bazılarınızda ne kadar kötü kalpli olduğunu gösterdi. ben platin vs derken çok dikkat çekiyor anlamında söyledim. kendi kocalarınıza yapılsaydı ne olurdu acaba?????? nasıl tepki verirdiniz.???? 3 minik yavrumla ilgili konu açarken allah bağışlasın diyen insanlar şimdi gelmiş sahtesiniz diyorlar. günümüzde soyisimden mail bulmak çokta zor olmasa gerek. Malesef hayatta böyle basit ve çirkin kadınlarda var ben konuştuktan sonra bile mail atabilecek.
vallahi ben sormadım kıza nerden buldun nasıl buldun ne yaptın vs diye. bu kadar mesaj üstüme gelinmiş olmuyor mu acaba???tamam haklı olabilirsin de eşinin adı ve soyadı ile aynı olan çok kişi var? eşinin adını hemen nerden öğrendi kim ? soyadını nerden bildi hemen? ayrıca mail adresinin o oldğundan nasl emin olup da bunu yazdı. arada kopukluklar ıolduğu için herksin böyle düşünmesi çok normal ama.
sizEeee halletmişsin olayı. Dert ne burda ne diye konu açtın
siteye 4 5 ay önce üye değildim bilemiycemBundan dort bes ay once de bunun neredeyse aynisi bir konu acilmisti. Ordaki konu sahibi sirketin sahibiydi. Hemen kizin sirket hatti dokumune ulasmisti vs vs. Bana o feyk hikayeyi animsatti. Soyadla mail adresi ne alaka?
Ilk kelimesinden son kelimesine uydurma bu konu.
Hay ağzına sağlıkinsanların kıyafetine saçına makyajına karışamazsınız. eğer bu yönde bi şirket politikanız varsa bunu baştan belirtsiniz. sonuçta kız işe alınmış size mi soracak saçının boyasını?
aynen kesin kocanızı bakışları ile yemiştir.
eşiniz mi dedi? eşiniz ne hakla başka firma personeline tamam çıkabilirsin diyor? eğer siz dediyseniz sorun yok.
ne deseydi. baybay mı deseydi? bunda da nasıl bi anormallik gördünüz bilemedim.
bu durum alnınızda yazmıyor değil mi? siz söylemeden nerden bilsinler. belki bekar sanıyolardı, olamaz mı?
atmasın? mail adresini nerden bulmuş?
aferin. kendisine mail atan bi kadına küfür edecek kocayı baş tacı yapmak gerek. küfür çok güzel bişey çünkü.
hayatıızda hiç böyle çevrelere girmediniz sanırımSirket sirket degil koy kiraathanesi. Sirketimizde boyle terbiyesizliklere goz yumamiyoruz hemen sirketi terk edin ha
Fazla dizi izlemişsiniz bence. Gercek hayatta o isler oyle olmaz...
Hem platin hem ruj olunca olağanüstü güçlerle mail adresi ona ulaşıvermiştir :)Hay ağzına sağlık
Adamın alnında yazmiyordur evli olduğu. Bekar sanmış da olabilir
Normalde herkese yazan kizlari sevmem ama burada işten atilacak hale gelmesine de insanın vicdanı razi gelmez
Kusura bakma canım benimle evli dersin noktayı koyarsin
Ayrıca kocanın mail adresi nasil kiza ulaşmış onu düşünün
Mune bu insanlar gerçekten çok saygısız olmaya başladılar. Lütfen konumu kapatır mısın daha fazla gerilmek istemiyorum. Pardon ama nedir bu konu sahte lafi her ağızda?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?