bakın atıyorum siz x firmasında çalışıyorsunuz ve ben bunu bir yerden öğrendim. şirketin sitesine giriyorum yönetim şeması vardır büyük şirketlerde be orrada yönetimde olan herkesin ismi resmi iletişim bilgileri yazar. eşimde böyle bir şirkette çalışıyor ve iletişim bilgileride yazıyor. kız bir şekilde öğrenmiştir benim sosyal medya hesaplarımdanhoooaayyydaaaaa.. Tabiki derdini paylaşabilirsin ona kimsenin bişey dediği yok ben hala aynı şeyi söylüyorum arada kopukluklar olduğu için herkes FAKE konu olduğunu düşündü... Şahsen ben herşeye inanırım olabilir de mail konusuda inanmadım ... Adamın adını nerden biliyor da mail atıyor ayrıca atıyorum adamın adı ahmet şen olsun .. Direkt ahmetşen olarak bulamaz ki belki gmail? belki ahmetşen değil de ahmet_şen? üzgünüm mail olayına inanmadım...
valla ben 8 yıl özel bir şirkette çalıştım. geçen yıl ayrılmak istiyorum atın beni işten dedim kendimi attırmak için yapmadığım şey kalmadı şirket ancak 3 ay sonra çıkışımı verebildi. ozaman anladım yok işten atarım yok kapıya koyarım tehditlerinin boş olduğunuSirket sirket degil koy kiraathanesi. Sirketimizde boyle terbiyesizliklere goz yumamiyoruz hemen sirketi terk edin ha
Fazla dizi izlemişsiniz bence. Gercek hayatta o isler oyle olmaz...
bakın atıyorum siz x firmasında çalışıyorsunuz ve ben bunu bir yerden öğrendim. şirketin sitesine giriyorum yönetim şeması vardır büyük şirketlerde be orrada yönetimde olan herkesin ismi resmi iletişim bilgileri yazar. eşimde böyle bir şirkette çalışıyor ve iletişim bilgileride yazıyor. kız bir şekilde öğrenmiştir benim sosyal medya hesaplarımdan
Hahahahah bence deolmadı ...
Yahu birde şu varki bir kadın bunu ne götürürüm dermi? Ayrıca ne kadar iyi bir pozisyondasında kızı bu şekilde burayı terkedin falan diye kovabildin? Ha son bişey ilk kahveni içmişsin sonrada eşinle içmişsin hamileyken lütfen bu kadar kahve içme kafein sonuçta ☺hoooaayyydaaaaa.. Tabiki derdini paylaşabilirsin ona kimsenin bişey dediği yok ben hala aynı şeyi söylüyorum arada kopukluklar olduğu için herkes FAKE konu olduğunu düşündü... Şahsen ben herşeye inanırım olabilir de mail konusuda inanmadım ... Adamın adını nerden biliyor da mail atıyor ayrıca atıyorum adamın adı ahmet şen olsun .. Direkt ahmetşen olarak bulamaz ki belki gmail? belki ahmetşen değil de ahmet_şen? üzgünüm mail olayına inanmadım...
Yahu birde şu varki bir kadın bunu ne götürürüm dermi? Ayrıca ne kadar iyi bir pozisyondasında kızı bu şekilde burayı terkedin falan diye kovabildin? Ha son bişey ilk kahveni içmişsin sonrada eşinle içmişsin hamileyken lütfen bu kadar kahve içme kafein sonuçta ☺
o zaman sizi konumdan uğurlayayım daha fazla güzel parmaklarınızı yormayınolmadı ...
parçaları birleştir ve bir daha öyle konu aç ki inanmak kolay olsun canım. geçmiş konularına baktım da sürekli bulundğun mevkiden bahsetmişsin burdan bakınca çok çirkin görünüyor ... sağlıklı doğumlaro zaman sizi konumdan uğurlayayım daha fazla güzel parmaklarınızı yormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?