Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

bakın atıyorum siz x firmasında çalışıyorsunuz ve ben bunu bir yerden öğrendim. şirketin sitesine giriyorum yönetim şeması vardır büyük şirketlerde be orrada yönetimde olan herkesin ismi resmi iletişim bilgileri yazar. eşimde böyle bir şirkette çalışıyor ve iletişim bilgileride yazıyor. kız bir şekilde öğrenmiştir benim sosyal medya hesaplarımdan

Sirket sirket degil koy kiraathanesi. Sirketimizde boyle terbiyesizliklere goz yumamiyoruz hemen sirketi terk edin ha
Fazla dizi izlemişsiniz bence. Gercek hayatta o isler oyle olmaz...
valla ben 8 yıl özel bir şirkette çalıştım. geçen yıl ayrılmak istiyorum atın beni işten dedim kendimi attırmak için yapmadığım şey kalmadı şirket ancak 3 ay sonra çıkışımı verebildi. ozaman anladım yok işten atarım yok kapıya koyarım tehditlerinin boş olduğunu

olmadı ...

Yahu birde şu varki bir kadın bunu ne götürürüm dermi? Ayrıca ne kadar iyi bir pozisyondasında kızı bu şekilde burayı terkedin falan diye kovabildin? Ha son bişey ilk kahveni içmişsin sonrada eşinle içmişsin hamileyken lütfen bu kadar kahve içme kafein sonuçta ☺

Ben de bir hamile olarak siz 3 çocuğa hamileyken kahve içmenize takıldım. Dedikleriniz yalan falan bilmem orasını bana türk dizilerini ve şeyma subaşıyı anımsattı (ne alakaysa ) konunuz ama hamileyseniz lütfen kahve içmeyin

hahahahahhaa çok iyi ya çok güldüm sesli

Çok ilginç. Kocanız çok da iyi yapmış.

Hayır yani insanların mailini bulmak çok mu zor? İnstagrama bile mail adresini yazıyor insanlar. Linkedin diye bir şey var. Var da var yani.
Ben fake olarak düşünmedim. Neden böyle bir konu açılsın hem fake ise de bırakın da bi zahmet yöneticiler söyler zaten 6 sayfa fake yazıp hamile kadını üzüp bir de o askıntı kadına üzüleceksiniz nerdeyse!
Neyse siz sıkmayın canınızı. Eşiniz gereken cevabı vermiş ne güzel. Bebeklerinizi de boş yere üzmeyin.

Tamam senin işten atmak için yetkin olsa bile o işler öyle olmuyor işte canım kurumsal firmalarda. Sen yazılı olrak ik ya bildirirsin, mail atarsın vb. onlar da savunmasını isterler nerden baksan en az 3-4 gün süre alır çıkışını vermeleri. Ya olayları abartıyorsun ya da üç beş personeli olan bir aile şirketindesin diyeyim ben sana. :)

Ben eşinizin tavrına takıldım :)
Patron edasıyla tamam çıkabilirsin falan çok eğreti olmamış mı ? Orada siz varken bunu demek eşinizin haddine mi..

Veee hanımlar napıyoruz kırmızı rujlu,platin saçlı bağyanlardan kocişlerinizi uzak tutuyoruz tehlikeli vesselam

Bana komik gelen de "karnimdaki uc bebegimin babasi" kısmı :ddd
Konulariniz da hep "herkişler bizi kiskaniyoaa herkessler yalnısss ağnlıyo musuuan" temalı.
Once ucuzleriniz kiskanildi, sonra muhtesem kocaniza asildilar, siz hayirdir diye diye milleti tarayacak gibisiniz falan filan.
Ee superkulade olmak kolay degil galiba :)

o zaman sizi konumdan uğurlayayım daha fazla güzel parmaklarınızı yormayın
parçaları birleştir ve bir daha öyle konu aç ki inanmak kolay olsun canım. geçmiş konularına baktım da sürekli bulundğun mevkiden bahsetmişsin burdan bakınca çok çirkin görünüyor ... sağlıklı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…