Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

hayatıızda hiç böyle çevrelere girmediniz sanırım
Bunu bir sirkette yonetici! olarak calisan ama birinin soyadini bilmekle mail adresinin bulunamayacagini bilmeyen biri olarak siz mi soyluyorsunuz? Dediginiz gibi bir cevrede bulunmadim doğrudur. Sirket calisanlari oyle ha diyince kovulamiyor benim bulunduğum cevrelerde :)

@Mune bu insanlar gerçekten çok saygısız olmaya başladılar. Lütfen konumu kapatır mısın daha fazla gerilmek istemiyorum. Pardon ama nedir bu konu sahte lafi her ağızda?????

soru soruyoruz. hanfendi hayırdır??? gibi bi cevap yazıyosunuz. biz mi saygısızız acaba?

ayrıca biri çok kıymetli eşinize mail atacak bu şekilde. siz mail atanı bileceksiniz. ama nerden buldun diye sormayacaksınız. kk da bunu yedi.

karnınızda 3 tane çocuk varmış allah bağışlasın ama konuda kopukluklar ve inanılması güç şeyler var. mantıklı bi cevap da alamıyoruz. doğal olarak insanlar yalan mı acaba diye yaklaşıyor. kimse burada sizi birebir tanımıyor, söylenen her söz inanmamızı beklemeyin.

Oyyy okurken ben fena oldum. Eşinin mail ini nerden bulmuş...?

cansinn öncelikle hamilesiniz ve bu yüzden gerilmeniz sizin için iyi değil. Konunuz sahtedir değildir bilemem.

Fakat burda dertlenmiş ve üzülmüş bir içerik göremiyoruz, kendinizi ve eşinizi göklere çıkarmışsınız, birilerini de yerin dibine sokmuşsunuz. Bu anlatım tarzınız herkese itici geldi bence.

vallahi ben sormadım kıza nerden buldun nasıl buldun ne yaptın vs diye. bu kadar mesaj üstüme gelinmiş olmuyor mu acaba???
sormalıydın? ben olsam sorarım o benim eşim sonuçta... istemedğim insanların eşime ulaşmasndan rahatsız olurum açıkçası.Kızın ağzının payını verecek kadar cesaretin varken neden sorma cesaretin olmadı bende orasını anlamadım? hatta hiç gidip sormama bile gerek duymaz şirketi arar o kızı ister direkt telefonda sorardım. tekrar diyorum üzerine gelinme sebebi arada koplukların olması yoksa kimse sana burda düşman değil ki canım ?

Onu bunu geçtim.daha önceki konularınızı da biliyorum.siz üçüzlere hamilesiniz.zaten erken doğum, düşük kilolu doğma riski her çoğul gebelikte vardir.sizde olacak diye birşey yok ama neden kahve iciyorsunuz. Kahvenin hamilelikte ne kadar zararlı olduğunu bilmiyor musunuz? Lütfen dikkat edin

Aaaaaa terbiyesiz. Aranıyor belli, aradığını bulması ümidiyle

Mailini nerden bulmuş eşinizin. Götürmek ne hem ya ay vallahi terbiyesiz.

Allah bağışlasın üçüzlerinizi sağlıklıca hayırla gelsinler inşallah:)

Hakkaten terbiyesiz ama yaa.

Kesinlikle katılıyorum. Kadını öyle bir betimlemiş ki "zaten bu işlere meyilli" demek istemiş. Satır aralarında okunan o. Ne olursa olsun bir kadının bu şekilde yaftalanması çok çirkin. Bu düşünceler yüzünden tacize tecavüze uğrayan kadınlar üstlerindeki kıyafeti anlatmak zorunda kalıyorlar. Mini etek ya da platin saç illa ki kötü karakteri göstermiyor. Bağlantıyı bu şekilde kurmak yanlış olmuş en başta.

bakın buraya okadar saçma saapan konu açılıyorki bende derdimi paylaşmışım çok mu? çok detaylı anlatamamış olabilirim ama ben kimseyi yermedim

dikkat çekiyor demek istedim hanfendi dikkat

bakın buraya okadar saçma saapan konu açılıyorki bende derdimi paylaşmışım çok mu? çok detaylı anlatamamış olabilirim ama ben kimseyi yermedim
hoooaayyydaaaaa.. Tabiki derdini paylaşabilirsin ona kimsenin bişey dediği yok ben hala aynı şeyi söylüyorum arada kopukluklar olduğu için herkes FAKE konu olduğunu düşündü... Şahsen ben herşeye inanırım olabilir de mail konusuda inanmadım ... Adamın adını nerden biliyor da mail atıyor ayrıca atıyorum adamın adı ahmet şen olsun .. Direkt ahmetşen olarak bulamaz ki belki gmail? belki ahmetşen değil de ahmet_şen? üzgünüm mail olayına inanmadım...

o ha yani
şok oldum
nasıl bir cesaret ya mail atmış
tam saçı başı yolunası cins

Platin saça tamam, mimi misminiccik eteğe de tamam, kırmızı ruja tamam, eşinize asılmasına tamam, 3 üz minişlerinize hamile olmanıza tamam, hadi mail atmasına da tamam dedikte..
Bir yöneticinin "siz hayırdır alooooğğğ" diye avam bir tabirle buradaki kullanıcılara seslenmenize, yönetici "olduğunuz" şirkette ayaküstü milletin için de "o benim eşim taaammı hem de 3 tane bebeğim karnımda taammı, kovuldun kınışmak istemiyorm" şeklindeki tavrınız orada nasıl bir yönetici olduğunuz konusunda kafamdaki "yönetici" pozisyonunuzu yıktı. Türkçeniz berbat.
Aksine ben de yöneticiyim böyle bir durumda nasıl davranılır yöneticiler daha iyi bilir diye düşümüyorum. Ayrıca iş etiği olarak eşiniz bile olsa isterse baban olsun asla sizin çalışanınıza çıkabilirsin diyemez. "Senin bir yönetici olarak buna izin vermen etik değil" Umarım anlatabilmişimdir.
Bu arada siz şu mikemmel çiftsiniz sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…