- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 39
Bunu bir sirkette yonetici! olarak calisan ama birinin soyadini bilmekle mail adresinin bulunamayacagini bilmeyen biri olarak siz mi soyluyorsunuz? Dediginiz gibi bir cevrede bulunmadim doğrudur. Sirket calisanlari oyle ha diyince kovulamiyor benim bulunduğum cevrelerde :)hayatıızda hiç böyle çevrelere girmediniz sanırım
@Mune bu insanlar gerçekten çok saygısız olmaya başladılar. Lütfen konumu kapatır mısın daha fazla gerilmek istemiyorum. Pardon ama nedir bu konu sahte lafi her ağızda?????
aynen banada tuhaf geldi türk dizileri gibi herkez istediği herkeze hemen ulaşıyor mail falan atıyor.valla bu hikayede herkes bir garip değil mi?
Oyyy okurken ben fena oldum. Eşinin mail ini nerden bulmuş...?Herkese günaydın
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Belki daha önce konularımı okuyanlar olmuştur ben 3üzlerime hamileyim hayırlısı ile ağustosta prenseslerime kavuşacağım.
Sorunum işyerindeki stajyer. Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Arada izin kullanıyorum hamileliğim çok zor geçtiği için izinlerim sorun olmuyor çok şükür. Haftabaşında işyerime gittim. Tabi 1 haftadır gitmediğim için epey bir değişiklik olmuş. Yeni stajyerler alınmış yeni işe başlayanlar olmuş vs.
Neyse girdim ofisime bir kahve istedim yeni stajyer vermişler yanıma sekreter. kahvemi getiren kızı görmelisiniz mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj ben şok oldumKızı tanımaya çalıştım biraz ilkönce dedim sıcak kanlı birine benziyor içimden. Neyse saat öğlen 2 gibi eşim ziyarete geldi işyerlerimiz yakındır. Onada kahve söyledim gene bu kız getirdi. Aman allahım kızdaki o bakış Kocama nasıl bakıyor!!! Eşim de nefret eder platin saçtan. Tamam çıkabilirsin dedi iyi günler efendim demez mi kocama! o sıradada eşime çok önemli bir telefon geldi acele kalktı bende onu yolcu ettim.
tam ofise girmek üzereyim . Kız başka bir çalışanımıza demez mi o adam neydi öyle içim eridi onu ne götürürüm diyeHemen kızlar ne oluyor burda hayırdır dedim. Eski çalışanımız x hanım yok birşey diye kızardı bozardı. o kızıda iyi tanırım senelerdir yanımızda hiç bir yanlışını görmedim. stajyer demez mi bana yanınıza giren beyi konuşuyordum siz geldiniz üstüne dedi. Kıza kendinize gelin lütfen o beyfendi benim eşim karnımdaki 3 bebeğiminde babası dedim. o beyaz kız oldu kıpkırmızı. Şirketimizde böyle terbiyesizliklere göz yumamıyoruz mlesef lütfen şirketi terkedin dedim. Kız çok fena oldu. Akşam eve geldim. eşim yemekleri hazırlamıştı. Hiçbirşey söylemedim olayla ilgili. Hayatım birşey göstericem dedi. O kız buna mail atmasın mı. Sizden çok etkilendim lütfen benimle iletişime geçin diye. Eşimde gayet güzel küfür etmiş kıza. Birdaha yazmamış. Ama okadar kendimi kastım ki bugün bütün gece sancım oldu hastaneye gittik birşeyde yapamadılar şimdi hala kötüyüm stresten
sormalıydın? ben olsam sorarım o benim eşim sonuçta... istemedğim insanların eşime ulaşmasndan rahatsız olurum açıkçası.Kızın ağzının payını verecek kadar cesaretin varken neden sorma cesaretin olmadı bende orasını anlamadım? hatta hiç gidip sormama bile gerek duymaz şirketi arar o kızı ister direkt telefonda sorardım. tekrar diyorum üzerine gelinme sebebi arada koplukların olması yoksa kimse sana burda düşman değil ki canım ?vallahi ben sormadım kıza nerden buldun nasıl buldun ne yaptın vs diye. bu kadar mesaj üstüme gelinmiş olmuyor mu acaba???
cansinn öncelikle hamilesiniz ve bu yüzden gerilmeniz sizin için iyi değil. Konunuz sahtedir değildir bilemem.
Fakat burda dertlenmiş ve üzülmüş bir içerik göremiyoruz, kendinizi ve eşinizi göklere çıkarmışsınız, birilerini de yerin dibine sokmuşsunuz. Bu anlatım tarzınız herkese itici geldi bence.
bakın buraya okadar saçma saapan konu açılıyorki bende derdimi paylaşmışım çok mu? çok detaylı anlatamamış olabilirim ama ben kimseyi yermedimsormalıydın? ben olsam sorarım o benim eşim sonuçta... istemedğim insanların eşime ulaşmasndan rahatsız olurum açıkçası.Kızın ağzının payını verecek kadar cesaretin varken neden sorma cesaretin olmadı bende orasını anlamadım? hatta hiç gidip sormama bile gerek duymaz şirketi arar o kızı ister direkt telefonda sorardım. tekrar diyorum üzerine gelinme sebebi arada koplukların olması yoksa kimse sana burda düşman değil ki canım ?
dikkat çekiyor demek istedim hanfendi dikkatKesinlikle katılıyorum. Kadını öyle bir betimlemiş ki "zaten bu işlere meyilli" demek istemiş. Satır aralarında okunan o. Ne olursa olsun bir kadının bu şekilde yaftalanması çok çirkin. Bu düşünceler yüzünden tacize tecavüze uğrayan kadınlar üstlerindeki kıyafeti anlatmak zorunda kalıyorlar. Mini etek ya da platin saç illa ki kötü karakteri göstermiyor. Bağlantıyı bu şekilde kurmak yanlış olmuş en başta.
hoooaayyydaaaaa.. Tabiki derdini paylaşabilirsin ona kimsenin bişey dediği yok ben hala aynı şeyi söylüyorum arada kopukluklar olduğu için herkes FAKE konu olduğunu düşündü... Şahsen ben herşeye inanırım olabilir de mail konusuda inanmadım ... Adamın adını nerden biliyor da mail atıyor ayrıca atıyorum adamın adı ahmet şen olsun .. Direkt ahmetşen olarak bulamaz ki belki gmail? belki ahmetşen değil de ahmet_şen? üzgünüm mail olayına inanmadım...bakın buraya okadar saçma saapan konu açılıyorki bende derdimi paylaşmışım çok mu? çok detaylı anlatamamış olabilirim ama ben kimseyi yermedim
o ha yaniHerkese günaydın
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Belki daha önce konularımı okuyanlar olmuştur ben 3üzlerime hamileyim hayırlısı ile ağustosta prenseslerime kavuşacağım.
Sorunum işyerindeki stajyer. Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Arada izin kullanıyorum hamileliğim çok zor geçtiği için izinlerim sorun olmuyor çok şükür. Haftabaşında işyerime gittim. Tabi 1 haftadır gitmediğim için epey bir değişiklik olmuş. Yeni stajyerler alınmış yeni işe başlayanlar olmuş vs.
Neyse girdim ofisime bir kahve istedim yeni stajyer vermişler yanıma sekreter. kahvemi getiren kızı görmelisiniz mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj ben şok oldumKızı tanımaya çalıştım biraz ilkönce dedim sıcak kanlı birine benziyor içimden. Neyse saat öğlen 2 gibi eşim ziyarete geldi işyerlerimiz yakındır. Onada kahve söyledim gene bu kız getirdi. Aman allahım kızdaki o bakış Kocama nasıl bakıyor!!! Eşim de nefret eder platin saçtan. Tamam çıkabilirsin dedi iyi günler efendim demez mi kocama! o sıradada eşime çok önemli bir telefon geldi acele kalktı bende onu yolcu ettim.
tam ofise girmek üzereyim . Kız başka bir çalışanımıza demez mi o adam neydi öyle içim eridi onu ne götürürüm diyeHemen kızlar ne oluyor burda hayırdır dedim. Eski çalışanımız x hanım yok birşey diye kızardı bozardı. o kızıda iyi tanırım senelerdir yanımızda hiç bir yanlışını görmedim. stajyer demez mi bana yanınıza giren beyi konuşuyordum siz geldiniz üstüne dedi. Kıza kendinize gelin lütfen o beyfendi benim eşim karnımdaki 3 bebeğiminde babası dedim. o beyaz kız oldu kıpkırmızı. Şirketimizde böyle terbiyesizliklere göz yumamıyoruz mlesef lütfen şirketi terkedin dedim. Kız çok fena oldu. Akşam eve geldim. eşim yemekleri hazırlamıştı. Hiçbirşey söylemedim olayla ilgili. Hayatım birşey göstericem dedi. O kız buna mail atmasın mı. Sizden çok etkilendim lütfen benimle iletişime geçin diye. Eşimde gayet güzel küfür etmiş kıza. Birdaha yazmamış. Ama okadar kendimi kastım ki bugün bütün gece sancım oldu hastaneye gittik birşeyde yapamadılar şimdi hala kötüyüm stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?