Merhaba ben öğretmenim yarıyıl tatilinde memlekete gittim,giderken test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ancak şaşkınlıktan,önce kendim alışayım diye annemlere söylemedim,zaten doktora da gidemedim o zaman,hemen gitmem gerekti,dönüşte doktora gider söylerim dedim.neyse doktora gittik ve ben tam söyleyecekken babamın çok hasta olduğu haberi geldi,yaşı da var.şimdi annem ısrarla beni yanına çağırıyor izin al gel babam hastanede kalıyor ve ben yine söyleyemiyorum.babam hastayken bu haberi vermek bana çok zor,diğer kardeşlerimde gitti ziyarete zaten onlara da söyleyemedim.Ama annem ısrarla beni çağırıyor,babam beni çok sever diye dün neden abimi çağırmıyorsun dedim bana küstü gelme istemiyorum diye,neyse gönlünü aldım. şu an 7.haftadayım onlara söylemeyince okuldaki arkadaşlarıma da söylemedim,korkum şu şimdi hastanede onlara yardımcı olmam gerekecek ağır kaldırmamı isteyebilirler,memleket zaten 9saat uzaklıkta şimdi diyorumki buna da gidip gelim dönüşte söyleyim.Gerçekten ilk duyduğumdan söyleseydim keşke annem illa gel diye bu kadar ısrar etmezdi belki tabi babama da kıyamıyorum o da yaşlı çok arada kaldım şu an sadece eşim biliyor ve ben.ve tabi doktorum belki yolculuğa bile kızacak.