- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlar ben hamile değilim ama bi arkadasım hamile ve babasına hemen söylemedi sonra bi şekilde öğrendi babası bu arada arkadasım evli nikahlı yani.size sormak istediğim babaya hamile olununca söylenmez mi siz ne yaptınız bana çok tuhaf geldi bu sizleri merak ettim ayıp mı karşılanır yani
Ay şu toplumcak hiç sevişmiyis aslında biz triplerimiz yok mu yaa bitiyorum
Babası da bir zamanlar sevişti valla bak annesiyle hem de söyle ona bir fark etsin
Yoo ben hemen aradım söyledim neden ayıp olsunlar evli nikahlı yani gerçi yerlere göre kültürler değişiyor ama yadırgamamak lazım herkes aile yapısına gore davranıyorKızlar ben hamile değilim ama bi arkadasım hamile ve babasına hemen söylemedi sonra bi şekilde öğrendi babası bu arada arkadasım evli nikahlı yani.size sormak istediğim babaya hamile olununca söylenmez mi siz ne yaptınız bana çok tuhaf geldi bu sizleri merak ettim ayıp mı karşılanır yani
canım sen ne yaptım yurt dısı isini konu yeri degil ama seni görmüsken soruyum dedimYoo ben hemen aradım söyledim neden ayıp olsunlar evli nikahlı yani gerçi yerlere göre kültürler değişiyor ama yadırgamamak lazım herkes aile yapısına gore davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?