Hamile olduğunuzu nasıl söylediniz ya da söylerdiniz?

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Merhabalar kızlar

Böyle bir konu var mı bilmiyorum baktım bulamadım
Ama sormak istedim belki fikir olur
Hamile olduğunuzu eşinize ya da sevdiklerinize nasıl söylediniz:CüvCüv::ecrin_bebek:
Ya da farzedelim hamilesiniz nasıl söylerdiniz?:CüvCüv:
Sürprizli heyecanlı duygusal olsun amaaaa :)):asigim:

1.bi hediye kutusuna bebek patiği ve yanına babacım ben geliyorum yazan bi not koy.eşine sana hediye aldım dersin ve verirsin..yada evde test yaptıysan testi koyabilirsin.2.yatak odasına kocaman bi kağıda bebeğimiz geliyor aşkım,yada üç kişi oluyoruz yaz yapıştır.oda yatak odasına girince görür.

canım hamile değilim sadece bugün aklıma geldi merak ettim lazım olur diye
ama fikirlerin çok güzel süper valla
Allah böyle sürprizler yapmayı nasip eder inşallah isteyen herkese

canım benim yaşadığım yerde konaklar var odalar kişilere özel orada yemek yeniyor gerçi kapıyı kapatamıyorsun ama yiyecek içecek getirmek dışında rahatsızda edilmiyorsun ben eşimi konağa götürüp elini karnıma koyupta bak aşkım ne hissediyorsun demeyi planlıyorum ama beraber öğrendik.ailemede şok etkisi olsun diye öğrendikten sonra gece 11 gibi gidebildik haber vermeye pat diye söyledik çok eğlenceliydi

ayyy hamile olursam inşllh masaya biberon koymayı düşnyrm inşllh o günleri görürüm

canım hamile değilim sadece bugün aklıma geldi merak ettim lazım olur diye
ama fikirlerin çok güzel süper valla
Allah böyle sürprizler yapmayı nasip eder inşallah isteyen herkese

işallah müjde vermek nasip olur tez zamanda..amin canım tüm isteyenlere ve banada:CüvCüv::Saruboceq:

ben ilk düşügümü 14 şubatta ögrenmiştim ozaman emzik ayakkabı ve sonuç kagıdını paket yapıp vermiştim.
şimdi yine hamişim bunuda yanımda otururken msj çektim hamileyim diye zira o akşam evlilik yıldönümümüzdü:)adam şok oldu:))

bn hamile değilim ama ben ilk önce heryere küçük notlar kayardım sırayla birbirini tiakip eden notlarişte mutfağa git ordaki notta salona gir ordaki notta masaını üstüne bak veeeeeeeee en sonunda bir emzik ve bekle beni baba ben geliyorum yazısıs

canım ben biberon ve 2 küçük patiği hediye paketi yaptım.eşim akşam işten gelince dedimki biri sana paket yollamış.aç bakalım neymiş bende merak ettim dedim.içinede not yazmıştım aynen şöyle;
babacım ben annemin karnındayım...4 haftalık olmuşum...8 ay 10 gün sonra inşallah yanınızdayım....
sevinçten havalara uçtu.

valla arkadaşlar süper fikirler var
böyle güzel bir haber ancak böyle verilir

ben bütün gün hiç aramadım. akşam eve gelince de bi karış suratla açtım kapıyı. sen beni hiç aramadın ben çok hastalandım bugün, annem hastanaye götürdü falan dedim. şaşırdı tabi bak kan bile aldılar dedim. e neyin varmış deyince de karnımda bebek varmış dedim. çıldırdık tabi birlikte.

tam 3,5 yil hep bunun hayalini kurmustuk ama istedigimiz gibi söylememedim malesef
test yaptigim gün kocam isteydi adetim 3 gün gecince adaha fazla beklemek istemedik
sabah erkenden uyandim eczaneye gittim kapali 9 da aciyo cisim var patliyorum
kocam durmadan ariyo nasilsin yaptin mi diye yok diyorum
16 mart sabahi saat tam 9:11 de testi yaptim, kapagini kapattim yere biraktim gözlerimi kapttim 1 dk gecsin diye bekliyorum
bi actim cift cizgi hemen telefona sarildim kocami aradim bagiriyorum agliyorum mutluluktan cift cizgi diye
benim kocam havaalaninda calisiyo sesimi alamadi ilk basta yanindan ucak geciyomus..sonra anladi heyecandan arabanin icinde ciglik atmis millet ona bakmis..telefonu kapattik yine aradi beni konustuk
birsürü mesaj yazdik birbirimize
eve geldi gözleri dolu dolu sarildik agladik
o günü hayatim boyunca unutamam
yanyana olmasakta kalbimiz birlikteydi,bebegimiz bizimleydi
sükürler olsun, isteyen herkes bu mutlulugu yasasin insallah

valla en güzel şey hamile olduğunu söylediğin an süper keşke bişey olsada o anı dondurabilsek işten çıkmıştık ben dışarı çıkalım bu akşam eve gitmek istemiyorum dedim prediktörü kutuya koyup büyük bi hediye paketi yaptım anlamasın diye ve masada verdim konuşa konuşa açtı kutuyu 'halla halla nerden çıktı şimdi bu hediye söyle bari açana kadar merakta bırakma' diye diye açtı kutuyu ama tabi yanına testin açıklama kağıdınıda koydum ilk defa kullanmıştım çünkü bende testi onun bilmemesi çok normaldi. O an ikimizde çok mutluyduk o an çok mutluluk verici bebişimiz 3 aylık. 2.sini nasıl haber veririm bilmiyorum ama otururken mesaj çekebilirim bu çok hoş olur hiç beklemediği anda beklemediği şekilde...!!

Biz testi eşimle birlikte yaptık :))) eşim ağladı ben ağladım. Çok güzeldi Allah herkese yaşatsın.

ben test konusunda çok acemiydim ....testi eşimle yaptım tek çizgi çıktı orada bırakıp içeri gittim aradan yarım saat geçti wc.gittim baktım 2.si de orda duruyo avazım çıktığı kadar bağırdım eşim geldi ne oluyo derken durumu gördü yani ben ağladığım için söyleyemedim :)

kızlar inanılmaz çok duygulandım...göz yaşlarımı tutamıyorum..Allahım bize de bu duygları yaşatsın inşallah..lütfen bu güzel anlarınızı bizimle paylaşın..sizi seviyoruum..

Back
X