- 20 Ağustos 2021
- 40
- -16
- 1
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Neden istesin? Vermek zorunda değiller ki.Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için.
Torun karşılığı arabaEşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken
Çok çakal gördüm sizi. Aile zengin diye "gelinlerine araba alsınlar nolcek yeaaaaa "tribine girmişsiniz. Acilen bu tripten çıkmalısınız pembik gelin hağğnımMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Daha yeni geldik amaAman diyeyim hanımlar çift konu var ve içerikleri okuyunca eyvah KK kadınları hücuma geçer kavga çıkar dedim, lütfen öngörümü gerçekleştirmeyin, soğuk bir şeyler için enseye soğuk kompres yapın ama sakinliğinizi koruyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?