- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Valla bu ne simariklik...arabası olmayan herkes sürünüyor mu?çalışın alınMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Ev alsınlar , araba alsınlar. OOO iyi yere park etmişsiniz valla. akılı kadının hali başka oluyorMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Merhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Yorum yapmayın demedim anacım dellenmeyin diye uyarıyorumDaha yeni geldik ama
Neden istesin? Vermek zorunda değiller ki.
Önce işe girin araba parası toparlayıp sonra gebelik düşünün, evet hamileyken arabasızlık zor olur. Allah korusun ağrı oluyor, kanama oluyor gecesi gündüzü yok.
Ekleme: ay şimdi gördüm yine mi sizzz? Şaka bence.yeni üye
Ben kimseden para istemedim zaten . Sadece içimde yaşadığım sorunları yazıyorum buraya doğru mu düşünüyorum diye çünkü düşündükçe ben çok mutsuz oluyorum. Zaten eşimden başka kimseye bu konuyu açmadım. Ayrıca bana hak veren insanlar da var. Burda herkes benim yanlış düşündüğümü söylüyo ama .Utanmıyor musunuz kocanızın ailesinden para istemeye?
Benim eşim ailesinden istese utanırım ben?
Siz kendi babanizdan isteyin madem çok normal bir durum, siz neden istemiyorsunuz?
Ben söyleyeyim. Siz evlisiniz artik. Babaniz erkek çocuklarına almak zorunda. Size de kp almak zorunda. Çünkü o erkek babası. Siz de o ailenin oldunuz artık. Öyle mi?
Önceki konunuzda üniversite mezunuyum demissiniz. Eğitim hiç mi ufkunuzu açmadı? Halen daha mi kendinizi "kadın" olduğunuz için 2.kabul edip kayınbabadan beklentiye giriyorsunuz.
Bunlar olağan davranışlar değil.
Babamin evi vardı. Evlenince oturabilirdim. Oturmadım.
Kayınpederimin de 1 lirasını görmedim.
Üniveriste mezunuyum ben de. atamam olmadı.
Sabahlara kadar çeyizlik ürünlere göz nuru döküp instagramdan satarak 3 kuruş kovalıyorum
Kimseye eyvallah etmemek icin. Siz de deneyin.
Siz de farkındasınız delleneceğimizinYorum yapmayın demedim anacım dellenmeyin diye uyarıyorum
Yanlış düşünüyorsunuz, size hak verenler de yanlış yönlendiriyor çünkü kayınvalidelerden bir şeyler istemek beklemek, onlarında sizden bir şeyler istemesi beklemesi demek.Ben kimseden para istemedim zaten . Sadece içimde yaşadığım sorunları yazıyorum buraya doğru mu düşünüyorum diye çünkü düşündükçe ben çok mutsuz oluyorum. Zaten eşimden başka kimseye bu konuyu açmadım. Ayrıca bana hak veren insanlar da var. Burda herkes benim yanlış düşündüğümü söylüyo ama .
E bi gidip kayınvalide ve kayınpedere “bize ev verin, araba verin” demediğiniz kalmış zaten.Ben kimseden para istemedim zaten . Sadece içimde yaşadığım sorunları yazıyorum buraya doğru mu düşünüyorum diye çünkü düşündükçe ben çok mutsuz oluyorum. Zaten eşimden başka kimseye bu konuyu açmadım. Ayrıca bana hak veren insanlar da var. Burda herkes benim yanlış düşündüğümü söylüyo ama .
Ben saçma bulmadım haksız buldum. Evet bende çocuk için bazı şartların olgunlaşması gerektiğini düşünenlerdenim çünkü çocuk olduktan sonra gezmek tozmak şöyle dursun kendi harcamalarımızdan bile kısacağımızı düşünüyorum. Bu sebepten çocuk olmadan yapılacak küçük şeyler yapılmalı. Ama haksız olduğunuz konu ailesinden para isteme konusu. Maddi durumları iyi
Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu yaEsinize sabirlar diliyorum. Araba isteyen bi zahmet kendi calisip alsin. Ailesinden beklemek ne kadar sacma. Emek verip parayi onlar kazanmis. Size neden versinler?!
Neden öyle düşünüyorsun ki. Onlar koskoca ECZACI GELİN almışlar. Tabi ki bütün servetlerini önüne dökecekler. Yatlar katlar arabalar almalılar. beşi bir yerde takmalı altına boğmalılarAy lütfen troll filan olun
Koskoca eczacılık gibi zor bi bölüm bitirmiş bir insan nasıl hala böyle şeylerin peşine düşer
Saçları boşuna ağartmadım, neredeyse eşimle kızım kadar tanıyorum çoğunuzu, hangi konu başlığı, hangi içerik sizi taarruza geçirir biliyorumSiz de farkındasınız delleneceğimizin
Uslu uslu köşede dellenerim ben
Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?