Hamile olmadan önce araba istemem?

Neden öyle düşünüyorsun ki. Onlar koskoca ECZACI GELİN almışlar. Tabi ki bütün servetlerini önüne dökecekler. Yatlar katlar arabalar almalılar. beşi bir yerde takmalı altına boğmalılar
Çalışmayan eczacı gelin pratikte de eczacı gelin sayılır mı?

Üstelik o eczacı gelin ki kaynatam bana ev alsın ev almazsa araba alsın diyör

Şöyle ki gerçekten okumakla kişiliğin bir alakası yok. Bunu etrafımızdaki insanlardan görebiliyoruz. Bu kadar tepki alıcağımı hiç düşünmemiştim hatta bi kaç mesaj bekliyodum. Çok zevkliymiş böyle valla baya zevk aldım

Teşekkürler yazdıklarınız için

Burdakilerde zevk aliyor bacim, aklimiz almiyo bi insan kendini nasil bu kadar ezik durumuna dusurur

Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya
Eşinize degil kendize istiyorsunuz hatta bunu şart kosmuşsunuz hamilelik icin. Hadi diyelim ki esiniz için konuştunuz Olabilir kendi çocuğu diye ömür boyu yedirip icirsin mı anne baba oldular diye kendileri harcamasın mı bakmışlar büyütmüşler tamam.

Çok katıldım buna.
Şöyle ki eczacılık okumuşsunuz evinizin yanında dükkan bakıyorsunuz uzağa gidemem diye.
Gerçekten okumakla kişiliğin alakası yok

Teşekkürler

Göz yaşım pıt . Boşanın bence hem eşinizden hem de ailesinden. Ben şu yaşıma kadar otobüste seyahat eden hamile ne gördüm ne de duydum

Eşinizin ailesinin durumu iyi diye, eşiniz ailesinden size araba almak için para istemek zorunda mı? Coronadan bu kadar korkuyorsunuz madem, sadece toplu taşıma aracında bulaşmıyor, gittiğiniz yerlerde de bulaşıyor. Bence sizin talebiniz çok saçma. Ben de hamileyim. Kendimi ve bebeğimi korumak için dr kontrolü dışında bir yere gitmiyorum. Malum corona... Ayrıca izne ayrılmadan önce çalışıyordum da, gelirim de var yani.

Cocuk yapmak kolay da asıl onemli olan ona gelecek hazirlamak. Ona iyi bir gelecek verebilecek misiniz? Yoksa sadece sevmek icin mi dusunuyorsunuz cocugu? Ya da evlendik simdi de sirada cocuk yapma var diye mi dusunuyorsunuz. Once ise girin. Kendinizi bir kurtarin. Arabasiz cocuk buyutmek zor evet. Gecenin bir yarisi cocuk hastalaninca taksilerle hastaneye kosusturabilirsiniz. Ancak araba almak icin de buyuklerden destek beklememelisiniz. Bunu yapacak gucunuz yoksa cocuk buyutmek icin de gucunuz yok demektir. Siz de calisin. Once kendinizi bir kurtarin. Sonra cocuk dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…