- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Çalışmayan eczacı gelin pratikte de eczacı gelin sayılır mı?Neden öyle düşünüyorsun ki. Onlar koskoca ECZACI GELİN almışlar. Tabi ki bütün servetlerini önüne dökecekler. Yatlar katlar arabalar almalılar. beşi bir yerde takmalı altına boğmalılar
Şöyle ki gerçekten okumakla kişiliğin bir alakası yok. Bunu etrafımızdaki insanlardan görebiliyoruz. Bu kadar tepki alıcağımı hiç düşünmemiştim hatta bi kaç mesaj bekliyodum. Çok zevkliymiş böyle valla baya zevk aldımDiğer konuya da yazmıştım yazmadan edemiycem
Kv kp parasına insan bu kadar takar mi ya
Bu gidişle kocanla aran açılır benden söylemesi
Evet haklısın araba almanız iyi olur kaldır kıçını da sen de çalış o zaman
Eskiden okumuş insanlar daha görgülü olurdu artık okumak da fayda etmiyor insanlara maalesef gerçekten eczacıysan tabi
Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya
Çok fenasınız. Oğluna versinmişmişmişYa bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya
Teşekkürler yazdıklarınız içinYanlış düşünüyorsunuz, size hak verenler de yanlış yönlendiriyor çünkü kayınvalidelerden bir şeyler istemek beklemek, onlarında sizden bir şeyler istemesi beklemesi demek.
Misal eczane açtığınızda paranızı istemeleri gibi, size ev aldıklarında evinizin içinde söz sahibi olmaları gibi, araba için para verirlerse her istediklerinde arabayı kendi ihtiyaçları için kullanmaları gibi.
Bugün onların maddi imkanlarını düşünüp size ev, araba alma fikri cazip gelir ama yarın öbür gün sırf para verdiler diye hayatınızın her alanına karışmaları, söz sahibi olmaları gözünüze batar.
Eskiler boşuna dememiş azıcık aşım, ağrısız başım diye.
Okumuş eğitimli kadınsınız, mesleğinizi yapın araba alınacaksa mesleğinizden kazandığınız parayla alın, ev alınacaksa kendi kazancınızla alın, hem hayatınızın hem mal mülkünüzün ağası da paşası da siz olun.
Siz kendi oğlunuza verirsiniz gelininiz gezsin diye.Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya
Burdakilerde zevk aliyor bacim, aklimiz almiyo bi insan kendini nasil bu kadar ezik durumuna dusururŞöyle ki gerçekten okumakla kişiliğin bir alakası yok. Bunu etrafımızdaki insanlardan görebiliyoruz. Bu kadar tepki alıcağımı hiç düşünmemiştim hatta bi kaç mesaj bekliyodum. Çok zevkliymiş böyle valla baya zevk aldım
Eşinize degil kendize istiyorsunuz hatta bunu şart kosmuşsunuz hamilelik icin. Hadi diyelim ki esiniz için konuştunuz Olabilir kendi çocuğu diye ömür boyu yedirip icirsin mı anne baba oldular diye kendileri harcamasın mı bakmışlar büyütmüşler tamam.Ya bana versin mi diyorum oğluna versin diyorum kendi oğlu hani çocuğu ya
Zevk aldın da ders aldın mı pekiÇok zevkliymiş böyle valla baya zevk aldım
Şöyle ki gerçekten okumakla kişiliğin bir alakası yok. Bunu etrafımızdaki insanlardan görebiliyoruz. Bu kadar tepki alıcağımı hiç düşünmemiştim hatta bi kaç mesaj bekliyodum. Çok zevkliymiş böyle valla baya zevk aldım
TeşekkürlerE bi gidip kayınvalide ve kayınpedere “bize ev verin, araba verin” demediğiniz kalmış zaten.
Doğru düşünmüyorsunuz, bu şekilde giderseniz çok mutsuz olur ve sahip olduklarınızı da yitirirsiniz.
Size hak verenlerde hatalı o zaman.
Şöyle söyleyeyim, hamileyim kanamam varken mülakatlara koştum. Hala evde elimde kalem önümde kitap ders çalışıyorum. Halbuki eşim tek çocuk hatrı sayılır miras kalacak. Mal mülk edinmemize gerek bile yok. Maaşı iyi, ev kirası derdim yok. Altınlarım var. Altımızda iki arabamız var beğendiğim bir ayakkabıyı,kıyafeti fiyatı çoook uçuk değilse çat diye düşünmeden alabiliyorum ama evlatlarıma daha iyi gelecek sunmak istiyorum.
Tatile gitmiyoruz iki yazdır çocuk sahibi olalım diye tedaviye ayırdık paramızı.
Şimdi çok şükür ikizlerimiz geliyor, yine onların ihtiyaçlarını almak için tatile gidemiyoruz.
Muhtemelen işe alınmazsam birkaç yıl sıkıntı çekeceğiz. Feda olsun evlatlarıma.
Ben ne zaman rahat edeceğim? Onlar okullarını bitirip evlendiğinde. E tam rahat edeceğim vakitte neden gelinime, damadıma evimi arabamı vereyim bana haksızlık değil mi? Ben zaten evlatlarım için fedakarlık yapmıyor muyum?
İlle de ev, araba istiyorsanız kendi ailenizde destek de bulunsun. Haksızsınız. Yaptığınız şımarıklık kusura bakmayın.
Göz yaşım pıtMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Eşinizin ailesinin durumu iyi diye, eşiniz ailesinden size araba almak için para istemek zorunda mı? Coronadan bu kadar korkuyorsunuz madem, sadece toplu taşıma aracında bulaşmıyor, gittiğiniz yerlerde de bulaşıyor. Bence sizin talebiniz çok saçma. Ben de hamileyim. Kendimi ve bebeğimi korumak için dr kontrolü dışında bir yere gitmiyorum. Malum corona... Ayrıca izne ayrılmadan önce çalışıyordum da, gelirim de var yani.Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Ve de babasının evinde her imkanı olan bir premsessböyle beklentiye girdiğine göre arkadaş hem eczacı hem de tek gelin olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?