Hamile olmadan önce araba istemem?

Eee o kadar odayı temizlemek de çok zor olur bir de günlük yardımcı lazım onu da eklemeyi unutma.

Konuyu fazla içselleştirmeyin çünkü sizinle alakalı değil, size söylenmemiş. Yorum yapan da konu sahibine yapmış ulusa seslenmemiş. yani Şu yazdığınızla duyar kasmaktan öteye geçmezsiniz

İhtiyaçlarınızı karşılamak sizin ve eşinizin görevi, ailesinin değil.

Asla! Yakıştırmalarınızı asla kabul etmiyorum. Kimsenin parasının derdi işinin derdi beni germedi.

Kadının veya erkeğin farketmez çalışmak istememe hakkı var elbet. Ama buna göre hayatını düzenler. Evde tek eş kişisi çalışıyorsa ve maddi gücü araba almaya yetmiyorsa susar oturursun. Ayağına yorganına göre uzatırsın.

Yok beklentilerin varsa adamın başında dır dır etmezsin araba al ev al yazlık al demezsin. Sen de girer işin bir ucundan tutarsın destek olursun eve o zaman araba alınır.

Meslek sahibi bir insanın 2 senedir evde oturup çocuk yapma isteği gelince araba isterim önce demesi bana kötü niyet geliyor üzgünüm. Eşinin de dediği gibi şart koşuyor tam olarak.

(Herkes çalışmak zorunda değil tekrar söylüyorum. bence çalışmayacak üretime katılmayacak insanlar üniversite sıralarını işgal etmemeli. Bu apayrı bir konu. )

Bu arada Arabası yok diye çalışmıyormuş hanımefendi diğer konusunda bahsetmişti. Metrobüsle işe giden binlerce insan gerizekalı çünkü. Kaynanasından ondan bundan araba istesinler ya metrobüse binilir mi hiç?

Şu anda arabam var çok şükür ama Hamileyken otobüs, dolmuş, taksi bilumum ulaşım aracında süründüm. Şimdi siz deyince baktım incilerim falan dökülmemiş yerinde duruyor bir tarafımda eksilmemiş Allah allah
Keşke bende eşimi darlasaydım ailenin yakasına yapış derhal araba alsınlar diye

E konu sahibi meslek sahibi oldugu halde iki yildir calismayip sonra paramiz yok bize araba alsinlar diye kayinpederin parasina goz dikerse evet bos bos oturmak olur.

4+1 ilk başta yeterli dedim zaten
çocuk olunca da aynı evde oturacak değilsin
bi kere cocuğun koşturacağı özel bahçesi havuzu olan bi villa almıyorlarsa torun da beklemesinler herkes babaanne dede olmasın!
ya rolexi de yazmazsın ama sende! alt tarafı bi saat onu 30 ağustos zafer bayramı hediye olarak alır erkek adam... gelinliğini paristen almaya giderken komple dolabını da yeniler. ufak tefek Louis Vuittonları falan yazdırma bana şimdi..
çekyat ne ya fakir fakir şeyler.. duymamış olayım..
sen 9 ay karnında taşı doğur doğum hediyen rolex olsun boşanma sebebi..

ben zümrüt, yakut, turmalin falan seviyorum
o yüzden dikkatimi celbetmedi demek
fkgldşfkgşd

azıcık zeytinyağı da alabilirim belki
Ben diyorum biz bir yerde hata yapıyoruz ama nerde diye şimdi anladım altınla arabayla evle yazlikla vizyon sahibi gelin avına çıktık dağ gibi adam evde kaldı

E konu sahibi meslek sahibi oldugu halde iki yildir calismayip sonra paramiz yok bize araba alsinlar diye kayinpederin parasina goz dikerse evet bos bos oturmak olur.
Ama şunu anlamadım

Kayinpederinin parasına göz dikmek niye size rahatsızlık verdi.
Abiniz var da hanımı babanızın paraları yiyecek diye mi rahatsızlık duydunuz ?

Hamile kalacağınız kesin yani? Hatta pandemi bitmeden hemen hamile kalacaksınız? Hamile kalırkende işe başlayacaksınız, süper zamanlama
araba yetmez bence jet filan alsın ailesinden para alıp, ailesi mecbur sizin için para vermeye zaten, arabada doğum sancısı çekecek kadınmısımız siz allasen atlarsınız jetinize iki avazda hooop doğurur gelirsiniz
Siz daha hamile kalmadan araba aşermişsiniz resmen
Çok saçma tabii çooook

Yaklasik 10 sene aktif olarak calistim, iki senedir de boş boş oturuyorum.
Kalkip da babamdan bana para ver diye para istemiyorum.
Biri bana "koca kadinsin, evde bos bos oturup babadan para isteyeceğine kalk calis" dese hakli olur.
Bu kadar basit aslinda

Son düzenleme:
Ama şunu anlamadım

Kayinpederinin parasına göz dikmek niye size rahatsızlık verdi.
Abiniz var da hanımı babanızın paraları yiyecek diye mi rahatsızlık duydunuz ?
Yoo tek cocugum. Babamdan kalan butun mal mulk de benim ustume.
Ben genel olarak insanlarin kendileri kazanmak yerine evde yayilip asalak gibi kayinpederin parasinin pesinde kosmasini hos bulmuyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…