Hamile olmadan önce araba istemem?

Şunu ulkenin girisine asmak lazim.bizim millet atanmayinca umursamiyor kimseyi.tek kriter kadrolu olmak

E böyle de siz mutsuzsunuz farkında değil misiniz? sürekli beklenti içinde olmak başkalarının hayatıyla kendi hayatınızı karşılaştırmak zor olmuyor mu? Mune çok doğru söylemiş bence mesajını tekrar dikkatlice okuyun.

Bi üye vardı, abes konular açıyordu cinsellik içeren birbiriyle alakalı, bu o kişi olmasın, bu sefer farklı versiyonlar üzerinden burayı deniyor bence

hayatı mala, paraya endeksli bir insanın mutlu olması zaten asla mümkün değil ki.
bu istediklerini verseler yarın başka şeyler isteyecek.
çünkü geçici mutluluk olacak, o eve kurulunca bu sefer eşya diyecek, eşya alınsa başka şey.
sıkıntı kendi içinde.

mecbur bırakmak saçma zaten.
bir çocuğu okutmak büyütmek evlendirmek yeterli
artık evlenince sorumluluk alması lazım
hep armut piş ağzıma düş yanlış
Bu düşüncede olan insanlardan çevremde var, sadece kendilerine istemeleriyle bitmiyor olay, erkek çocuk yapana kadar çocuk yapıyorlar, sonra ben size soyadınızı yürütecek torun verdim ona da mal mülk yapacaksınız diyorlar.

Evleniyorsunuz, çocuklarınız oluyor, onları seviyor bağrınıza basıyor, maddi manevi yetebilmek için elinizden geleni yapıyorsunuz, mesleğiydi evliliğiydi derken ahir ömrünüzde son yıllarınız ayaklarınızı uzatıp rahat yaşayarak geçsin diye düşündüğünüz anda gelin/damat malınızın hesabını tutuyor, yıllarca saçınızı ağartarak yaptıklarınızı istiyor, sonra yetmiyor kucağınıza bebek bırakıp buna da bakacaksın diyorlar, bakmazsan, malını vermezsen kötüsün, hoş malını versen az verdin diye yine kötüsün.

Gelmişim 50 yaşına, belki şu dakika hık diye gideceğim belki 20 yıl sonra, ben eşimle yaptığım malların sefasını sürüp hayallerimi yaşamak istiyorum, bu saatten sonra torun bakmakmış, benim tırnaklarımla kazıyarak yaptıklarımın üzerinde gelin/damadın hak iddia etmesiymiş gibi şeyler düşünmek istemiyorum.
Mal benim ister köküne kibrit çakar yakarım, ister plazalar dikerim, ister dünya turuna çıkarım, ister yamaçtan paraşütle atlarım, gelinler damatlar tırnaklarıyla kazısın mal sahibi olsun benim yaşıma gelsinler o zaman konuşalım

anne baba oldukları için bir daha hayat yaşama hakları yok sanki.
öyle bakıyorlar olaya.
e madem hakları yok o zaman neden kendi çocuklarını bırakıyorlar baksınlar diye kv lere :)
onlarda tüm hayatlarını çocuklarına adayıp vazgeçsinler madem
bence bu tip insanların emek verip birşey yapma isteği yok. korkuyorlar çalışmaktan. o yüzden de hazır istiyorlar.
ha kendileri verirler o ayrı. birşey diyemem.
ama 30 senesini emek vererek geçiren insana sana bu fazla hadi bana ver demek bence edep dışı.

hiç emek vermeyenler özellikle de.. eşiyle anlaşır ev hanımı olur, tek maaşla idare ederler tamam.
ama hem çalışmıyımı hem de kv kp versin büyük haksızlık
bir çalış, o para kazanırken insan neler yaşıyor bir gör, marketten domates alırken bile 2 kere düşünürsün.

ayrıca hepsini geçtim yaşlılıkta kendi param malım dursun ki zora düşersem illa bakacak insanı bulurum diye düşünürüm
gerekirse darülacizeye bağışlarsın kendine baktırmak için
neden evlada vermek herşeyi ?

Ailesinin durumu iyi diye siz araba alacaksınız diye size yardım etmek zorundalar mı niye istesin ki. Ayrıca nice hamile insanlar var otobüslerle gidip geliyor onlara bir şey olmuyor da sizin bu isteğiniz çok saçma geldi . Çalışmıyorsunuz adam tek maaşıyla ancak yetişiyor bazı şeylere belki sizde çalışacakmışsınız ne güzel işte para biriktirip almanız daha mantıklı . Ayrıca ailesinin parasıyla alacağınız araba sizin arabanız olmaz biraz mantıklı isteklerde bulunun lütfen . Hamilelik hastalık değildir daha hamile kalmadan bu kadar çıt kırıldım olmayın

"Korono" ne ki eczacı hanım?

Sonra konu açıyorlar "Kk'daki linç ekibi" diye. Böyle konuya ponçik ponçik yazılır mı?
"Kendi mutsuzluğunuzu başkalarını linç ederek çıkarıyorsunuz, normal hayatta iki lafı bir araya getiremeyen kişilersiniz" diye de devam eder

"Kendi mutsuzluğunuzu başkalarını linç ederek çıkarıyorsunuz, normal hayatta iki lafı bir araya getiremeyen kişilersiniz" diye de devam eder
'' Mutsuzsunuz, işsizsiniz, gerçek hayatta gelen vuruyor giden vuruyor gık çıkaramıyor burda efe oluyorsunuz. '' diye son bulur.

Aynen katılıyorum, mesleğim yok çalışmıyorum bu benim seçimimdi eşim de itiraz etmedi, 27 yıllık gelinim ev araba şöyle dursun toplu iğne bile istemedim, yapı olarak da istemeyi sevmem, illa kendi göbeğimi kendim keseceğim.

Zorunlu haller müstesna, çalışırsınız maaşınız bakıcı vb yetmez annenize kayınvalidenize rica edersiniz bebeğinize bakarlar ama onlar anneanne/babaanne isteseler de istemeseler de bakacaklar ne için varlar derseniz orada bir durun derim, hiç de bakmak zorunda değilim, evladıma yeterince bakmışım o da kendi evladına baksın.

Valla ben size bir şey diyeyim mi? Her evlat için demiyorum ama anne babasının, kayınvalide kayınpederinin malının hesabını yapanlar anne babalarını ele güne muhtaç hale getiriyorlar.
Böyle ev de ev diye tutturanlar vardı, adamcağız evi oğlanların üzerine yapayım da bari sussunlar deyip tapuyu devrettiği gün kapı önünde buldu kendini, evin amma kıymetli evladınım, gelininim, damadınım diyenler sebebiyle de kaç tanıdığımın evi gitti, biri haczedildi mahkeme kararıyla yok pahasına satıldı, diğeri hacizli, ha satıldı ha satılacak.

Büyük konuşmaktan çok korkarım, büyük konuşmayayım lakin malımı mülkümü Allah muhafaza evladımın hastalığı olur vs o zaman gözüm görmez her şeyimi satar çocuğum için harcarım ama ben sağken al ben yemedim sen ye de demem, ölünce zaten her şey çocukların, kimsenin kefeninin cebi yok lakin bıraksınlar da kendi yaptığımız malların sefasını sürelim ölmeden.

İki yıldır evinize yakın dükkan aradığınızı söylediniz.E madem ayda 30000 kazanacak kapasitedesiniz , neden evinizi bulduğunuz dükkanın oraya taşımıyorsunuz? Eşiniz de bir şey demez herhalde, ne de olsa onun 5 katı kazanacaksınız. 30000 liraya istediğiniz( İstanbul’ da bile ) ne harika evlerde oturur, yıl sonuna kalmadan da en ala arabayı alırsınız...Boşuna beklemeyin, tezelden açın eczanenizi...Hepimiz de kıskançlıktan çatır çayır çatlayalım.... Hadi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…