Hamile olmadan önce araba istemem?

Siz isteyin ailenizden madem öyle iki tarafta versin para yani gerçekten pes o zaman gidip ise girin herkex gibi sizde kredi çekip alın birsuru gebe hanım var çalışıyor ve otobüsle ise gidip geliyor yani simarmissiniz

Siz isteyin ailenizden madem öyle iki tarafta versin para yani gerçekten pes o zaman gidip ise girin herkex gibi sizde kredi çekip alın birsuru gebe hanım var çalışıyor ve otobüsle ise gidip geliyor yani simarmissiniz
gizemliasli : ben ne alaka

bi kere konu sahibi siz gibi kiralık dükkan aramıyor
15 bin kiraya vereceği parayı da cebe atacak
sizin hesabınıza göre yine 25 bin kazanıyor
hem kayınailesi ona dükkan satın alacak kadar altın takmış hey yavrum hey sizlerinki gibi tel bilezik mi sandınız...
herkes de kiralayacağını düşünmüş
allahım konu sahibi kankamı fakir ve kıskanç insanlardan korusun...

Bak ben yine elimi korkak alıştırmışım kiraya 10 bin demişim :)) 30 bin mümkün değil zaten, hele de İstanbul'da o kadar gider olacakken hayal.
Bir kere kazancınızın çoğunu mala yatırmak zorundasınız belli stoğunuz olacak, arada çekler dönecek, şimdilerde eczanelere dahi veresiye ilaç yazdıran hastalar var, eczane işletmedik ama kendi işyerin ne demektir biliyorum, yıllarım m.müşavir, vergi dairesi mekik dokuyup gelir gider hesaplamalarıyla geçti.

Ben altın bile istemedim düğünde ne takılacak bilmiyorum ganimetim ne olur bilmiyorum

Evet sizin gibi çocuk doğurup atan anne babalar yüzünden bu kadar insan mutsuz. Bakamıyosan doğurma
Eh be yavrum...seninkiler de doğurup atmış işte, ne bir ev ne bir araba almadan yollamışlar kocaya, kocandan önce seni bu duruma düşüren aileye cemkir o zaman

Kendi ailenizden neden böyle talepleriniz olmadığını hala yazmadınız. Banınız kalkınca bizi bu konuda aydınlatır mısınız?

Ben altın bile istemedim düğünde ne takılacak bilmiyorum ganimetim ne olur bilmiyorum
Elektra bak kimlere ne altınlar yapılmış, dükkan parası diyor kadın, kalibreni karşılaştır öyle yap pazarlığını....bence bu konuyu ve konu sahibini emsal göstererek senin 2 kg altın + araba+ rezidansla masaya oturman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…