- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.209
- 698
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Aklım almıyor hem eczacı gelin bulmuşun hem de paraya boğmuyorsun onu. İnsanlar çok garip azizimGelinin dukkan kirasini ödemeyecek insanlar anne baba olmasin!
Biz bosuna demiyoruz herkes kv kp olmamaliAklım almıyor hem eczacı gelin bulmuşun hem de paraya boğmuyorsun onu. İnsanlar çok garip azizim
Siz isteyin ailenizden madem öyle iki tarafta versin para yani gerçekten pes o zaman gidip ise girin herkex gibi sizde kredi çekip alın birsuru gebe hanım var çalışıyor ve otobüsle ise gidip geliyor yani simarmissinizailesinin durumu iyi diye size para vermek zorunda değil. çok araba istiyosanız işe girer çalışırsınız herkes gibi kredilerini ödeye ödeye arabanızı alırsınız. eşinizin yaptığı saçma değil de sizinki şımarıklık. ayrıca her hamilenin de altında özel arabası yok. koronadan korkuyosanız gezmeyiverin oturun evde aşınızı olup.
Siz isteyin ailenizden madem öyle iki tarafta versin para yani gerçekten pes o zaman gidip ise girin herkex gibi sizde kredi çekip alın birsuru gebe hanım var çalışıyor ve otobüsle ise gidip geliyor yani simarmissiniz
bi kere konu sahibi siz gibi kiralık dükkan aramıyorNişanlım veteriner klinik devralcaktı aylık 50 cıvarı getirisi vardı bende tabii o çok iyi arabamızı falan da alırız ev aldık kredısını rahat öderiz diye sonra demez mi kirası ilaçları faturaları derken 20 bın en fazla kalır ama çok iyi bir yerde olursa bı tık üstü yahu eczacı en fazla 10 bin yani ki bence ben bu paraya bile tavımda neyse afgjgf 6 bınede tavım yeterki atanayım afghh şaka bir yana eczacı arkadaşım 7 bın kazanıyor bazen 10 bine doğru anca zira kiralar en az 15 binden başlıyor
Bak ben yine elimi korkak alıştırmışım kiraya 10 bin demişim :)) 30 bin mümkün değil zaten, hele de İstanbul'da o kadar gider olacakken hayal.Nişanlım veteriner klinik devralcaktı aylık 50 cıvarı getirisi vardı bende tabii o çok iyi arabamızı falan da alırız ev aldık kredısını rahat öderiz diye sonra demez mi kirası ilaçları faturaları derken 20 bın en fazla kalır ama çok iyi bir yerde olursa bı tık üstü yahu eczacı en fazla 10 bin yani ki bence ben bu paraya bile tavımda neyse afgjgf 6 bınede tavım yeterki atanayım afghh şaka bir yana eczacı arkadaşım 7 bın kazanıyor bazen 10 bine doğru anca zira kiralar en az 15 binden başlıyor
Ay sizi mi etiket yaptim kusura bakmayın yazıya sinir oldum bayan daha evvel yazlıkta istemiş onu okuyordum sizin altınıza yorum yapmışımgizemliasli : ben ne alaka
Ben altın bile istemedim düğünde ne takılacak bilmiyorum ganimetim ne olur bilmiyorumbi kere konu sahibi siz gibi kiralık dükkan aramıyor
15 bin kiraya vereceği parayı da cebe atacak
sizin hesabınıza göre yine 25 bin kazanıyor
hem kayınailesi ona dükkan satın alacak kadar altın takmış hey yavrum hey sizlerinki gibi tel bilezik mi sandınız...
herkes de kiralayacağını düşünmüş
allahım konu sahibi kankamı fakir ve kıskanç insanlardan korusun...
Eh be yavrum...seninkiler de doğurup atmış işte, ne bir ev ne bir araba almadan yollamışlar kocaya, kocandan önce seni bu duruma düşüren aileye cemkir o zamanEvet sizin gibi çocuk doğurup atan anne babalar yüzünden bu kadar insan mutsuz. Bakamıyosan doğurma
Kendi ailenizden neden böyle talepleriniz olmadığını hala yazmadınız. Banınız kalkınca bizi bu konuda aydınlatır mısınız?Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az
eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.
eczacı değilsen sana 1 tane 8 ayar gram altın yeterBen altın bile istemedim düğünde ne takılacak bilmiyorum ganimetim ne olur bilmiyorum
Elektra bak kimlere ne altınlar yapılmış, dükkan parası diyor kadın, kalibreni karşılaştır öyle yap pazarlığını....bence bu konuyu ve konu sahibini emsal göstererek senin 2 kg altın + araba+ rezidansla masaya oturman lazımBen altın bile istemedim düğünde ne takılacak bilmiyorum ganimetim ne olur bilmiyorum
Öğretmen gelin alıyorlar. ne demek bir şey istemedimBen altın bile istemedim düğünde ne takılacak bilmiyorum ganimetim ne olur bilmiyorum
Konulara üye çağırmak amacıyla etiket yapmak ban sebebiKizlarrrrr yaaa.Soyle konulara etiketlesenize beni deeee.Wala üye banlaninca yetisiorum
Ayyy bilmiodum.Tesekkur ederim kuzumKonulara üye çağırmak amacıyla etiket yapmak ban sebebi
Evet ya ben de geç geldim...hiç düşünmüyorlar bizi, anca kendileri gülsün eğlensin, sona kalan dona kalsın..bencillik yani başka bişey değilKizlarrrrr yaaa.Soyle konulara etiketlesenize beni deeee.Wala üye banlaninca yetisiorum
Konulara üye çağırmak amacıyla etiket yapmak ban sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?