Hamile olmadan önce araba istemem?

Kendilerine harcasınlar tabiki de . Ama fazla olanları elde tutmanın ne manası var. İki tane evi varsa birini satabilir. Birinde zaten oturuyo diğerini satsın.

Ya şimdi bu tiplerin bazıları şöyle oluyor,izzah edeyim..
Kendi babalarının evinde karınları zor doyarken,evlenince eşinin ailesi biraz varlıklıysa ,milletin malına çullanıyor ne yazık ki

Kendilerine harcasınlar tabiki de . Ama fazla olanları elde tutmanın ne manası var. İki tane evi varsa birini satabilir. Birinde zaten oturuyo diğerini satsın.
Paranın, malın fazlası olmaz.
Bu düşüncelerden çıkın artık, yuvanız yıkılır benden söylemesi

Ben de böyle düşünüyorum. Eşim şimdi sırada çocuk var diye çocuk istiyo. Ben eğer iyi bir hayat sunamayacaksam çocuğuma neden çocuk yapıyorum

Ya şimdi bu tiplerin bazıları şöyle oluyor,izzah edeyim..
Kendi babalarının evinde karınları zor doyarken,evlenince eşinin ailesi biraz varlıklıysa ,milletin malına çullanıyor ne yazık ki
Gecen instada sanirim biri fenomenleri elestirmis.. diyorki: babasinin evinde yatagini gosteremeyenler kocasinin evinde ev turu cekiyor o hesap

sonradan gorebilir insan bu ayip degil, ama gorgusuzluk baska

Keşke sizin eşinizin ailesinin parasını araştırdığınız kadar,onlar da sizi araştırsaydı evlenmeden önce
Denklik önemlo

otobüsleri vardı ailenin.. o otobüsle gidip gelin..
bi kıymetli siz ve sizin çocuğunuz çünkü..

Evet okumak hiç bir şey katmamış size Biz de zevk alıyoruz Eczacının millete el açmasını

Neden öyle düşünüyorsun ki. Onlar koskoca ECZACI GELİN almışlar. Tabi ki bütün servetlerini önüne dökecekler. Yatlar katlar arabalar almalılar. beşi bir yerde takmalı altına boğmalılar

Eczacı gelin al, çalışmasın.
Boşa yatırım, üstüne beklentiden zarar ihtimali var
Kayın aile seri üzgün.

Burda hamilelikle ilgili konu açan kadınları görünce gerçekten eşleri için üzülüyorum. Siz sanki hemen Hamile kalıp, ertesinde hemen yollarda gezebileceginizi mi dusunuyorsunuz. Bu doğmamış bebeğe dön bicmekten çok daha önceki level vallahi pes. Belki zor geçecek hamileliginiz evden dışarı çıkamayacak, yataktan kalkamayacaksiniz...

Siz önce bir çalışın paranızı kazanın, Hamile kalın sonra doguna 9 ay var daha. Araba almak 2 günlük iş.
Birde tüm hameler altobd ozel arabalarıyla geziyor diye bir kural yok. Kaldı ki ise giderseniz illaki servisi vardır.
Yani birde neden eşinizin ailesi size araba alsın ki ne münasebet .

Eşinizin ailesinin durumu olmasa, yaşlı insanlar korono da kalabalığa girmesinler kendi işlerini halletsinler diye sizden araba almak için destek isteseler di çoktan kıyameti kopartıp boşanma için avukat arayışına girmiş olurdunuz.

Eczacı gelin al, çalışmasın.
Boşa yatırım, üstüne beklentiden zarar ihtimali var
Kayın aile seri üzgün.
Oysaki Eczacılar zinciri kuracaklardı Gelin yanılttı bunları. Bizde bir laf vardır " yatak çıktın Kadriye "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…