hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

mrb arkadaslar adetime 10 var ama bugun birden sol kasigim sidettli agirmaya basladi ve hala devam ediyor sizce bu bir belirti olabilirmi

Canim daha cok var adetine,belirtiler adet belirtileriyle cok benziyor.5haftalik hamileyim hala kasiklarim agriyo.ne olur ne olmaz agir kaldirma yorulma.eger bebis varsa tutunmaya calisiyordur

Olabilir cnm bende de ayni belirtiler dun ogrendim hamis oldigumu benim korkum hala kasiklarimda cok sanci var

Normal canim az once de yazdim 5 hafta bitiyo,hamileyim hala kasiklarimda agri oluyor rahim genisledigi icin.seninki yerlesme asamasinda cok dikkatli ol hic yorulma firsatbuldukca yat dinlen

Kan testi yaptir kesin sonuc cikar canim ben de gecen ay 20lik cektirdim onceki gun kan testi yaptirmistim.cektirdikten sonra hamile kaldim :)

Canim daha cok var adetine,belirtiler adet belirtileriyle cok benziyor.5haftalik hamileyim hala kasiklarim agriyo.ne olur ne olmaz agir kaldirma yorulma.eger bebis varsa tutunmaya calisiyordur

evet daha cok var ama birden kasıgım agirmaya basladı ve devam etti acaba dedim olabilirmi sormak istedim cevapladıgın için tesekkür ederim

tebrik ederim cnm:)adetin geçikincemi ögrendin hamiş oldugunu?kasık agrısı okuduguma gore hamilelerde 1.5 ay devam ediyo

Cnm adetime 2 gun kala pembemsi kan geldi bida gelmedi 2. Gun gittim ogrendim 1 gun kala ogrendim ama kanda cikiyo gebelik testinde cikmiyor

mrb arkadaslar adetime 10 var ama bugun birden sol kasigim sidettli agirmaya basladi ve hala devam ediyor sizce bu bir belirti olabilirmi

Cnm benimde 10 kala agridi gogsumde fazla aci olmadi sadece kasiklarimda muthis bi agri vardi bide kirpik olayi dedikleride dogru cikti kirpiklerim carpik carpik ve tutam tutam dyruyor

Cnm benimde 10 kala agridi gogsumde fazla aci olmadi sadece kasiklarimda muthis bi agri vardi bide kirpik olayi dedikleride dogru cikti kirpiklerim carpik carpik ve tutam tutam dyruyor
aslında hemen heyecanlanmak istemiyorum ama gerçekten ayakta zor durdum o kasık agrısıyla ama bugun agırmıyor ne düşünecegimi şaşırdım :)

arkadaşlar benimde adetim 8 gün geçikti. arada kasıklarıma agrı giriyo. midem de cok az bi bulantı var kuscak kadar değil yani. ama 6. gün test yaptım negatif çıktı. hala adet olmadım. bende kahverengi bi sıvıda gelmedi. bu şart mı tam bilmiyorum gerçi.

şuanda yazını okudum ben kendim yazmışım gibi okudum bir yerine kadar bende de polikistik over var 10 aydır korunmuyoruz 2 defa bebek için tedavi gördüm sonu hüsran ikisin de de kist oluştu geçen adetim 8 gün geçti ve doktora gittiğimde o kist bir kabuz gibi gene çıkmıştı karşıma aglammak için kendimi o kadar zor tuttum ki kendimi kendimi topllamam çok zor şu aralar bende aynı senin gibi şuanda kafadan sildim ve eşime hiçbir şey yapmayacagım dedim

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve batma oluyor sanki adet olucakmışım gibi. Adetime daha 9 gün var. Dün pembe lekelenme oldu. Bugün bişey yok. Sivilcelenme var . Sürekli gaz halim oluyor. Bunun sebebi ne olabilir bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :))

Hamileysen idrar testinde cikmadiysa ya gec dollenmedir,yada hamile degilsin.ben bi sefer 10gun gecikmeli adet olmustum.emin olmak icin saglik ocaginda test yaptir bence

Hamileysen idrar testinde cikmadiysa ya gec dollenmedir,yada hamile degilsin.ben bi sefer 10gun gecikmeli adet olmustum.emin olmak icin saglik ocaginda test yaptir bence

bende düşünüyorum onu ama üzülüyorum sonra. test negatif cıkınca bile aglamamak için zor tuttum kendimi. ama belirsizlik daha zor.teşekkür ederim

bende düşünüyorum onu ama üzülüyorum sonra. test negatif cıkınca bile aglamamak için zor tuttum kendimi. ama belirsizlik daha zor.teşekkür ederim

Bence de belirsizlik daha zor,eger hamile degilsen kadin dogum doktoruna gorun bi,hamileysen de dikkat etmen gerekir.o yuzden bu belirsizligi netlestir bence

Arkadaşlar ben bu sayfaya yazmıştım daha önceden hamilemiyimdir diye ama sonra adet oldum.
İki ay bekledik ve 3 üncü ayda mutlu haberi aldık bayram arifesine 1 gün vardı bayramı bayram gibi yaşadım yani mevlam hepinize nasip etsin inşaallah.
Ama etrafımdan hep şunu duydum ümidini kestiğin an olur dediler gerçektende öyle oldu
baktım ben 2 ay boyunca öksürsem hamilemiyim acaba diyordum sonra 3.ayda kestim umudu dedm mevlam verir elbet vardır bi hikmeti bunun zamanı var demekki dedim hiç ümitlenmedim ama hatta arkadasım benim ümitsizliğimi görünce sen kesin hamilesin dedi

belirtiler söyle oldu; kasıklarım ağrıdı sancı şeklinde ama yalnız öyle adete 15 gün felan kala belirti olmuyo beklemeyin
benım son 2 günüm kalmıştı sancım basladı ki normalde tam adet olacağım gün agrım olur.
ben yine adet olucam sandım baktım olmadı günüm gectı 2 gün bekledim yine olmadım dedim dayanamıyorum kan testi yaptırcam
gittim pazar günü bi klinikte kan verdim hamilesin dediler ama nasıl ağlıyorum nasıl.adam korktu istemiyormuydun dedi
istemez olurmuyum 7 yıl boyunca evlat özlemi çekmişim ben.( eşim istemiyordu )
sözün özü tevekkül edin arkadaşlar gerekeni yapın doktora gidin bende gittim 2 ayda 4 doktora gittim bi problem varmı diye
doktorlar güldü bana ama olsun tedbiri elden bırakmayın tevekkül edin mevlam hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin sağlık ve sıhhatle
isteyen herkesi anne olabilme serefine nail etsin inşaallah.AMİN.

canım neler yaşadığını inan çok iyi anlıyorum o kadar zor bi süreçki insanın dünyaya kendini kapatası geliyor sanki hersey bizi buluyormuş gibi şimdi bakıyorum da asla öyle değilmiş boşuna kendimizi sıkıp doktor doktor gezip yıpranıyormuşuz sadece bebişlerimiz gelmek için biraz zaman istiyorlar:)) bana inan kafandan atıp artık boşveriyorum dediğin ay yani bu aralar bebişin gelecek inşallahhhhh Allah yardımcın olsunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…