- 17 Ekim 2013
- 558
- 173
- 33
- 35
- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.121
iste bu mukemmel bi haber. bizede dua et olur mu.. Rabbim bizede nasip etsin.. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrunu canım. hayırlı olsn
arkadaşlar merhaba ...orda birileri varsa hamilelik belirtileri ile ilgili konusmak ıstıyorumm
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm Anlatabilirmisin cnm belirtileriniBenim henuz yeni bi gebelik ama yardimci olabilirim.gebelik suphesi var galiba
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm Anlatabilirmisin cnm belirtilerini
Benim ara ara kasık ağrım var 5 gün kaldı adetime inş vardır diye dua ediyorumAmin cnm isteyen herkeze nasip etsin adetime 10 gun kala kasiklarimda muthis agri vardi ama goguslerim cok agrimadi ve adetime 2 gun kala pembemsi bi kan geldi bi kac damla yerlesme kanamasi deniliyormus bukadar belirti been adet olacagim zaman hic aci cekmem oyuzden biraz suphelendim
Hamileyim 2 gun sonra tekrar gel degerlere bakalim dediler.
Benim ara ara kasık ağrım var 5 gün kaldı adetime inş vardır diye dua ediyorum
Canımmmm çokkk mutlu oldummmm :)) inşallahhh sağsalim kucağına almak nasip olurrr
merhaba kızlar,bizde bebek istiyoruz hatta bu ay ovulasyon dönemini takib ettik,adetime 8 gün kala kasık ve bel agrısı var,birde yüksek ateş.daha once adetime 8 gün kala kasık agrısı yaşamadım acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi?lütfen yardım edin.....
tebrik ederim cnm:)adetin geçikincemi ögrendin hamiş oldugunu?kasık agrısı okuduguma gore hamilelerde 1.5 ay devam ediyoOlabilir cnm bende de ayni belirtiler dun ogrendim hamis oldigumu benim korkum hala kasiklarimda cok sanci var
Hamileyim 2 gun sonra tekrar gel degerlere bakalim dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?