- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.161
kimsenin bir fikri yok mu arkadaslar :-(
arkadaşlar benimde adetim 8 gün geçikti. arada kasıklarıma agrı giriyo. midem de cok az bi bulantı var kuscak kadar değil yani. ama 6. gün test yaptım negatif çıktı. hala adet olmadım. bende kahverengi bi sıvıda gelmedi. bu şart mı tam bilmiyorum gerçi.[/QUOTE
inşallah hamilesindir,her idrar testi göstermeyebilir bi kan testi yaptır istersen ayrıca kahverengi akıntı bende hiç olmadı canım yani herkeste gelecek diye bişey yok sen rahat tut kalbini...
eğer hamileysen adetten önce kasık ağrıları genelde oluyor canım ama 10 gün önce olurmu bilemiyorum kişiden kişiye göre değişir bence benim 5 gün önce başlamıştı kasık ağılarım kuzenimin hamile kaldığı ay 10-12 gün önce başlamıştı kasık ağrıları sen yinede kendine dikkat et inşallah bebişin bu ay gelirr...
canım neler yaşadığını inan çok iyi anlıyorum o kadar zor bi süreçki insanın dünyaya kendini kapatası geliyor sanki hersey bizi buluyormuş gibi şimdi bakıyorum da asla öyle değilmiş boşuna kendimizi sıkıp doktor doktor gezip yıpranıyormuşuz sadece bebişlerimiz gelmek için biraz zaman istiyorlar:)) bana inan kafandan atıp artık boşveriyorum dediğin ay yani bu aralar bebişin gelecek inşallahhhhh Allah yardımcın olsunnn...
3 aydir korunmuyoruz hapta kullanmadim hic cünkü vajiliydim zatende 3 aydir iliskiye basladikama nedenn olmuyo bebegimm?? ( dr gittim önce kontrol icin hersey normal dedi ... adet günlerim son 2 aydir oynamaya basladi iyiyemi yormaliyim sizce ? Gecikmeye basladi 2 aydir ... Normalde 28 günde bir adet olurdum ewlendim ewleneli hic sasmazdi günlerim 3-4 gün önce adet olurdum ... Ama korunmayi birakali 2 aydir hep gec oluyorum .. Mesela gecen ay 29 unda olmustum bu ay 28inde yani buqün oldum .. Neden böle oluyo ? Cok düzenli adet gördüm hep 2 aydir aksiyo ümitleniyorumm sonra hayal kirikligi sogan kürüne baslasam tansiyon düsüklüqüm var bisi olurmu acaba ?
benimde adetime 7 gün kala aşırı bel ve kasık agrısı başladı acaba hamilemiyim?birde gögüs uclarında hassasiyet var.
Canim rahim kendini hamilelige hazirliyor,bebis yakinda insallah.3ay erken daha endiselenme ben de 3.ayda hamile kaldim :) rabbim fazla aratmadan nasib etsin ins
Ilk doktor kontrolume cumartesi gidicem canim,buyuk ihtimalle gorunur cunku bhcg yuksek
Olabilir cnm bende de ayni belirtiler dun ogrendim hamis oldigumu benim korkum hala kasiklarimda cok sanci var
yumurtlamada yani 27de ikiside koyu oluyor dünkü testte C mi silik?Kızlar ayın 27 sinde ovulasyon testimde çift çizgiyi yakalamıştım dün de test yaptım yani 28 inde oda çift çizgiydi ama biri çok az silikti yumurtlam mı devam ediyor hamile kalma şansım olabilir mi kafam karıştı yardımcı olun lütfenn
Hcg kac cnm senin kacda gorulebiliyor
Gercekten mi ? Adetlerimin gecikmeye baslamasini olumlu olarak mi algilamaliyim ?
Dr a basvursammi ki korkuyorum olmazsa diekafamdan da atamiyorum
Folik asitte kullaniyorum 2 aydir amaa bu ay cok ümitliydimmsogan kürüne baslasam faydasini görürmüyüm acaba ?
Sen nasil hamile kaldin yani ekstra bisi falan ? Planli hamilelik ne kadar zormuss
Keske annemi dinleseyyydmmmm((
yumurtlamada yani 27de ikiside koyu oluyor dünkü testte C mi silik?
Kızlar ayın 27 sinde ovulasyon testimde çift çizgiyi yakalamıştım dün de test yaptım yani 28 inde oda çift çizgiydi ama biri çok az silikti yumurtlam mı devam ediyor hamile kalma şansım olabilir mi kafam karıştı yardımcı olun lütfenn
aynı durumdayız bende 27 sinde iki çizgiyide koyu yakaladım sonraki gün tekrar testi yaptım ama t çizgisi çokkkk silik çıktı,sanırım lh ın en yüksek seviyeye ulaştığı an testte iki çizgi koyu çıkıyor bu ayın sonunu merak ve heycanla bekliyorumm doğrusuu:)
merhaba arkadaşlar benim adetim ayın 25 i idi ama olmadım pazar günü test yaptım negatif çıktı kan testi yaptırmaya gitmedim çünkü negatif çıkar diye korkuyorum ne yapayım yardım edin bana
sogan kurunu bilemem ama dedigim gibi 3.ay daha,insallah rabbim sevindirir.ben de ekstra bisey yapmadim.iliskiden once ve sonra vajinal dus almadim,sirtustu 20dk bekledim.ozellikle sabah spermler daha etkili o yuzden sabah iliskiyi oneriyorlar.bir de bebek dusuncesini en az dusundugum zamanda hamile kaldim cunku yirmilik dis cektirmistim onun acisiyla ugrasirken olmus :) stres yapmamak da onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?