hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kimsenin bir fikri yok mu arkadaslar :-(

eğer hamileysen adetten önce kasık ağrıları genelde oluyor canım ama 10 gün önce olurmu bilemiyorum kişiden kişiye göre değişir bence benim 5 gün önce başlamıştı kasık ağılarım kuzenimin hamile kaldığı ay 10-12 gün önce başlamıştı kasık ağrıları sen yinede kendine dikkat et inşallah bebişin bu ay gelirr...

cevap verdiğin için tesekkür ederim evet kişiden kişiye degişiyor bende kasık agrım birden şiddetli agırmaya basladı birkaç saat sürdü ama simdi bişey yok sadece adet olacakmışım gibi ara ara karnımda agrı var anlamıyorum bişey yada kendimi çok dinliyorum :)

3 aydir korunmuyoruz hapta kullanmadim hic cünkü vajiliydim zatende 3 aydir iliskiye basladik ama nedenn olmuyo bebegimm?? ( dr gittim önce kontrol icin hersey normal dedi ... adet günlerim son 2 aydir oynamaya basladi iyiyemi yormaliyim sizce ? Gecikmeye basladi 2 aydir ... Normalde 28 günde bir adet olurdum ewlendim ewleneli hic sasmazdi günlerim 3-4 gün önce adet olurdum ... Ama korunmayi birakali 2 aydir hep gec oluyorum .. Mesela gecen ay 29 unda olmustum bu ay 28inde yani buqün oldum .. Neden böle oluyo ? Cok düzenli adet gördüm hep 2 aydir aksiyo ümitleniyorumm sonra hayal kirikligi sogan kürüne baslasam tansiyon düsüklüqüm var bisi olurmu acaba ?

çok teşekkür ederim canım insan kafasından siler mi diyordum evet silermiş bu sıralar gerçekten kafamdan silerek iyi hissediyorum kendimi aynı senin gibi yok diyorum adetim 10 gün geçsin o zaman doktora gidecegim dedim test bile yaptırmayacagım o kadar bunaldım üzüldüm yıprandım ki ama Allahıma bin şükür 6.5 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım Rabbim onun acısını göstermesin bana sadece onun arada bi kardeşim ne zaman gelecek anne diye sorularına üzülüyorum Rabbim seninde kucagına hayırlısı ile kucagına versin canım

Canim rahim kendini hamilelige hazirliyor,bebis yakinda insallah.3ay erken daha endiselenme ben de 3.ayda hamile kaldim :) rabbim fazla aratmadan nasib etsin ins

arkadaşlar bende 1 senedir istiyorum bu sürede bir kaç kez gecikti umutlandık ama maalesef......doktora gittim bi kaç farklı doktora hepsi bi problem olmadığını beklemek gerektiğini söyledi ayrıca bir yıl olmadan tedavi başlamıyormuş....şimdi dört gün gecikti yine dua edin inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize.....

Canim rahim kendini hamilelige hazirliyor,bebis yakinda insallah.3ay erken daha endiselenme ben de 3.ayda hamile kaldim :) rabbim fazla aratmadan nasib etsin ins

Gercekten mi ? Adetlerimin gecikmeye baslamasini olumlu olarak mi algilamaliyim ?
Dr a basvursammi ki korkuyorum olmazsa die kafamdan da atamiyorum
Folik asitte kullaniyorum 2 aydir amaa bu ay cok ümitliydimm sogan kürüne baslasam faydasini görürmüyüm acaba ?
Sen nasil hamile kaldin yani ekstra bisi falan ? Planli hamilelik ne kadar zormuss
Keske annemi dinleseyyydmmmm ((

Kızlar ayın 27 sinde ovulasyon testimde çift çizgiyi yakalamıştım dün de test yaptım yani 28 inde oda çift çizgiydi ama biri çok az silikti yumurtlam mı devam ediyor hamile kalma şansım olabilir mi kafam karıştı yardımcı olun lütfenn

Son düzenleme:
yumurtlamada yani 27de ikiside koyu oluyor dünkü testte C mi silik?

Sogan kurunu bilemem ama dedigim gibi 3.ay daha,insallah rabbim sevindirir.ben de ekstra bisey yapmadim.iliskiden once ve sonra vajinal dus almadim,sirtustu 20dk bekledim.ozellikle sabah spermler daha etkili o yuzden sabah iliskiyi oneriyorlar.bir de bebek dusuncesini en az dusundugum zamanda hamile kaldim cunku yirmilik dis cektirmistim onun acisiyla ugrasirken olmus :) stres yapmamak da onemli

yumurtlamada yani 27de ikiside koyu oluyor dünkü testte C mi silik?

aynı durumdayız bende 27 sinde iki çizgiyide koyu yakaladım sonraki gün tekrar testi yaptım ama T çizgisi çokkkk silik çıktı,sanırım LH ın en yüksek seviyeye ulaştığı an testte iki çizgi koyu çıkıyor bu ayın sonunu merak ve heycanla bekliyorumm doğrusuu:)

aynı durumdayız bende 27 sinde iki çizgiyide koyu yakaladım sonraki gün tekrar testi yaptım ama T çizgisi çokkkk silik çıktı,sanırım LH ın en yüksek seviyeye ulaştığı an testte iki çizgi koyu çıkıyor bu ayın sonunu merak ve heycanla bekliyorumm doğrusuu:)

merhaba arkadaşlar benim adetim ayın 25 i idi ama olmadım pazar günü test yaptım negatif çıktı kan testi yaptırmaya gitmedim çünkü negatif çıkar diye korkuyorum ne yapayım yardım edin bana

evet ama stres insanın elinde değil ya ben bir yıllık evliyim adetim 4 gün geçti test yaptım negatif çıktı hastanede kan testi yaptırmaya cesaretim yok ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…