- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.181
inşallahh canım bende ilk gebeliğimde seninki gibi belirtiler yaşamıştım aynı ve hamile olduğumu öğrendim. farklı bi test kullan büyük ihtimalle o test bozuktur. yada en iyisi kan testi ama önerim adetin geçtikten sonra yap. inşallah bebiş geliyodur. bizide haberdar et :)
evet ama stres insanın elinde değil ya ben bir yıllık evliyim adetim 4 gün geçti test yaptım negatif çıktı hastanede kan testi yaptırmaya cesaretim yok ne yapmalıyım bilmiyorum
adetim geçikeli 9 gün oldu. hala adet olmadım. ama geçikmemin 6. gününde test negatifti. hala ara ara kasıklarıma agrı giriyo ve şişkinlikte var. kan testi yaptırmaya cesaret edemedim hala. beklemeli miyim aceba? stresten bile olsa bu kadar geçikmedim hiç
Goguslerinde agri yada hassasiyet varmi?halsizlik falan?
gögüslerimde ağrı var. özellikle ucunda. ama halsizlik yok bazen oluyo ama öyle çok degil.
gögüslerimde ağrı var. özellikle ucunda. ama halsizlik yok bazen oluyo ama öyle çok degil.
Herkesin farkli oluyo,ben dokunamiyodum agriyodu goguslerim.halsizlik surekli degil,cabuk yoruluyodum hala oyleyim bastan beri
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye...Sürekli takip ediyorum yazılanları..
Ben de hamilelikten şüpheleniyorum.. 4 yıllık evliyim ve eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu..BAT 25.10 İlk defa BAT' ım bu kadar gecikti..Ama adet olacakmışım ara ara ağrım oluyor 4 gündür ama yok,olmadım..Test yapmak için biraz daha bekleyeyim diyorum..Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye...Sürekli takip ediyorum yazılanları..
Ben de hamilelikten şüpheleniyorum.. 4 yıllık evliyim ve eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu..BAT 25.10 İlk defa BAT' ım bu kadar gecikti..Ama adet olacakmışım ara ara ağrım oluyor 4 gündür ama yok,olmadım..Test yapmak için biraz daha bekleyeyim diyorum..Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
cnm senin geçmiş reglin test yap daha fazla bekleyip kendine eziyet etme. benim de bat 26 ekimdi ve dün test yaptım pozitif..aslında test yapmaya korkuyodum negatifi görücem diye senin gibi biraz daha bekleyeyim dedim..sonra dedim ne olacaksa olsun varsa var yoksa yok beklesem sonuç değişecekmiydi tabiki hayır.. bende hiçbelirti yoktu sadece regle 3-4 gün kala göğüslerim şişti ve reglden bir gün önce sağ kasığımda iğne batar gibi bişeyler oldu.. inşallah hamilesindir..
Canim hosgeldin insallah hamilesindir.biraz daha bekle,gec dollenmeyse idrarda cikmiyo
yumurtlamada yani 27de ikiside koyu oluyor dünkü testte C mi silik?
aynı durumdayız bende 27 sinde iki çizgiyide koyu yakaladım sonraki gün tekrar testi yaptım ama T çizgisi çokkkk silik çıktı,sanırım LH ın en yüksek seviyeye ulaştığı an testte iki çizgi koyu çıkıyor bu ayın sonunu merak ve heycanla bekliyorumm doğrusuu:)
Testi sabah mı yapmalıyım,biraz sonra yapsam çıkmaz mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?