hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

adetim geçikeli 9 gün oldu. hala adet olmadım. ama geçikmemin 6. gününde test negatifti. hala ara ara kasıklarıma agrı giriyo ve şişkinlikte var. kan testi yaptırmaya cesaret edemedim hala. beklemeli miyim aceba? stresten bile olsa bu kadar geçikmedim hiç

slm kızlar yardımcı olursanız sevinirim ben adetime 9 gün kala agrıalrımdan dolayı(gögüs agrısı gögüste sızlama,ürekli idrara çıkma kasık agrısı bel agrısı ve yemek kokularınakarşı hassaslık gaz)sıkıntılarımdan dolayı doktora gittim kan idrar tahlil yaptı beta 1,2 çıktı tahlillerimin temiz olduğunu söyledi ama benim şikayetlerim devam etti ve şuadna çok agrım var belim ve kasıklarım feci şekilde agırıor ara ara oturamayacak akdar agrı girior sizde test yapsam sonuç alırmıyım lütfen hemen cevaplayın

Goguslerinde agri yada hassasiyet varmi?halsizlik falan?

gögüslerimde ağrı var. özellikle ucunda. ama halsizlik yok bazen oluyo ama öyle çok degil.

üstelik sadece buda degil.cok fazla tuvalete gidiyorum. gaz sıkıntısıda var. ama üşütmüşte olabilirim belki. ümitlemicem bu kez karalıyım. negatif cıktıgında cok üzülmüştüm cünkü

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye...Sürekli takip ediyorum yazılanları..
Ben de hamilelikten şüpheleniyorum.. 4 yıllık evliyim ve eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu..BAT 25.10 İlk defa BAT' ım bu kadar gecikti..Ama adet olacakmışım ara ara ağrım oluyor 4 gündür ama yok,olmadım..Test yapmak için biraz daha bekleyeyim diyorum..Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

Canim hosgeldin insallah hamilesindir.biraz daha bekle,gec dollenmeyse idrarda cikmiyo

cnm senin geçmiş reglin test yap daha fazla bekleyip kendine eziyet etme. benim de bat 26 ekimdi ve dün test yaptım pozitif..aslında test yapmaya korkuyodum negatifi görücem diye senin gibi biraz daha bekleyeyim dedim..sonra dedim ne olacaksa olsun varsa var yoksa yok beklesem sonuç değişecekmiydi tabiki hayır.. bende hiçbelirti yoktu sadece regle 3-4 gün kala göğüslerim şişti ve reglden bir gün önce sağ kasığımda iğne batar gibi bişeyler oldu.. inşallah hamilesindir..

Cnm hayırlı olsun diyeyim o zaman :) Benim geçen ayda bazı belirtiler vardı..Mide bulantısı,ağızda demir tadı,göğüslerim de oldukça şişti...Adetim kısa sürdü.Bende üstüne görme dedikleri şey olabilir diye sağlık ocağına gidip kan testi yaptırmak istediğimi söyledim..Bana testi yapmadan hayır değilsin ama yinede yapalım dedi..Varikoseli duyunca senin ancak aşılama yapman gerek dedi..Öyle bir moralsizlik aşıladı ki haliyle bütün ümitlerim suya düştü..Kendimi kandırmak istemiyorum

Son düzenleme:

ben 27 sini kaçırdım çalışmalar kaldı işte 28 inde tekrar yaptım testi T çizgisi C çizgisinden biraz daha silikti ama yumurta akı gibi bi akıntım gelmedi benim

canım benim nasıl dayanıyosun ben şimdiye meraktan çatlardım bence yap öyle bişey varsa çıkar zaten ah keşke benim de gecikse de meraklansam ama benimki gecikmeyi bırak bikaç gün önce geliyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…